Zümrüt Gözyaşı(Hakkında)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Kapı açılmıyyo. :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tepki değil bu. Kısa mesaj attıktan sonra senin yeni kurduğun bir tool barın popup bloker'ına takılmış olabilir. BUrada belirtmeni istedim sadece savaş bitincemi olacak şimdimi diye.

Senin bana verdiğin cevap tepki farkındaysan. Hemde etki olmadan tepki yada aşırı tepki diyelim.

Mesajlarımı bir daha oku ve sonundaki üç şirin kafacığa bak. Senin böyle bir cevap vermen beni şaşırttı.

Sadece "Sana cevap yazmayacağım çünkü ben seni sevmiyorum gıcığım sana, oyundaki karakterinide öldüreceğim ve mesaj atmama sebebim bu. Bunca zamandır en acılı ölüm nasıl olur diye düşündüğümdendi" diyede yazblirdin. :P

(Bu bir şakaydı. şimdi bunun içinde bozulmazsın umarım bana. Tek istediğim bana ne zaman yazacağını söylemendi cevabı.)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

O halde ben senden özür dilerim hocam. Sınavlardan dolayı sinirlerim biraz bozuk. Vakit bulursam (küçük ihtimal :mrgreen: ) bu akşam bulamazsam 100% yarın akşam atacağım.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

RP ekranında mesaja devam edilecek demişsin. Sanırım burada bahsettiğin Casper için atılan mesaj. Yoksa "Mesaja" yerine "Mesajlara" yazacaktın da yanlışmı yazdın?

Yinede ben bir cevap yazmayacağım. Sen, senin mesajın bu kadar diye belirtirsen ancak o zaman mesaj atacağım.

Bu arada devler olmasa dahi birini öldürebilmek çok hoşuma gitti. Nice başka ölümlere, sevgiyle, neşeyle. :P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Darkgnome wrote:RP ekranında mesaja devam edilecek demişsin. Sanırım burada bahsettiğin Casper için atılan mesaj. Yoksa "Mesaja" yerine "Mesajlara" yazacaktın da yanlışmı yazdın?

Yinede ben bir cevap yazmayacağım. Sen, senin mesajın bu kadar diye belirtirsen ancak o zaman mesaj atacağım.

Bu arada devler olmasa dahi birini öldürebilmek çok hoşuma gitti. Nice başka ölümlere, sevgiyle, neşeyle. :P
Senin mesajına devamı kastetmiştim. Acil bir hasta telefonu geldi o yüzden mesajı yarıda bırakmak zorunda kalmıştım. Az önce tamamladım bakabilirsin. Gecikme için özür dilerim.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Andero acaba benim karakterle ilgilenicek misin. şu zamandan sonra yapacak birşeyi yok direk vakti gelince saraya gidicek de... Yazıcak pek birşey yok ama dilersen yine yazarım. Olaydan biraz uzak kalmış oldu Andaras :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Casper-Arutha-Cleo triosu bitti bitecek. Hemen ardından sen de dahil olacaksın ve action başlayacak. Biliyorum durgun kısım biraz uzadı ama hareketli kısma az kaldı. 4.00 not arzum yüzünden anca yazabiliyorum sevgili Efla kusura bakmayıverin :mrgreen:
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

4.0 mı vay hayvan vay :D

Neyse konudan çok uzaklaşmayalım. Bekleriz o zaman napalım. Ama işin ilginç tarafı şu: Bu memleket benim çöplüğüm ama Aruthayla geyik yapanlar diğerleri :D.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sanırım RP yaparak yapmasak daha iyi olacak gezişimizi filan. Sonra Efla çok fazla bekler. İstersen biz öğrenmek istediklerimizi yazalım sende ona göre olayların nasıl olduğunu anlatan bir yazı at.

Ancak son karar senin Andero.
Eskisi ka
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Aklımda da zaten bahsettiğin var Darkgnome. Siz Arutha'ya cevabınızı verdikten sonra oyunu biraz ileri saracağım.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Beckett wrote:Karşısındaki iki nöbetçiyi dikkatle süzdü.Yüzünde sanki yeni tezek görmüş gibi bir ifade ile onlara bakıyordu.İkiside ondan en az 30cm kısaydı.Vücüdunu daha da dikleştirdi ve o insanın içine işleyen sesini yankılattı kapının önünde

"Ben Jax,Krondor'un en iyi savaşçısı ve en güçlüsüyüm.Buraya gelmek için bir görev aldım.şimdi sen,önümden çekil küçük asker.Yoksa senle daha yakından tanışırız"dedi.

Biliyorduki o etkiliyici birisiydi.Amacı bu nöbetçilerle dövüşmek değildi nede olsa görevlerini yapıyorlardı.Ama hesap vermeye tahammül edemezdi.Sonra askere dönerek;

"Haa unutmadan eğer amacım kötü olsaydı,bana ilk kelimeni söylemene bile izin vermezdim,şimdi yol ver nöbetçi,yol ver ki savaşçıların en güçlüsü saraya girsin ve aldığı paranın hakkını versin"diye seslendi.

Sonra önünde çapraz yapılmış mızrakları iki eliyle kenara iterek adımlarını bir bir atmaya başladı.Muazzam bedeni aslerlerin yanından yavaşça geçmeye devam etti...
Andero wrote:1.90'lara varan boyuyla Jax gerçektende gçlü bir fiziğe sahipti ama yaptığı hareketin saraya girmek amacıyla yapıldığı düşünülünce problem çıkacağı kesindi.

Askerler savaşçının konuşmasını sessizce dinlemiş ve arada sırada birbirlerine bakmışlardı. Aslında Jax kendini beğenme krizlerinden birinde olmasa askerlerin bıyık altından gülümsediğini farkedebilirdi.

Jax'in elleri mızrakları ayırmak üzere hareketlendiğinde nöbetçilerin kaşları çatıldı bir an. Jax ilerlemeye çalışırken birden ayağının arkasından bir vuruş hissetti. Vuruşun gücüne karşı koymaya çalıştı ama dayanamadı ve sırtüstü yere düştü. Bir an sonra göğsüne dayanmış bir düz ve boynuna dayanmış bir mızrakla yerde yatıyordu. Askerleden biri bağırarak,

- SEN KİM OLUYORSUN DA KRONDOR SARAYINA BÃ?YLE GİRMEYE Ã?ALIşIYORSUN HA P.. HERİF. dedi.

Mızrağı tutan adam içeri doğru,

- KELEPÃ?E GETİRİN. diye bağırdı.

Andaras bu olayı saray kapısına yaklaşırken biraz uzaktan farkedebilmişti.
Ahuhahahah! Nasılda mutlu oldum, kişisel bişey değil Becket. O adam benim karakterin karşısına geçse herhalde boğmak isterim. Aslında benim bu karakterimi bırak, hangi karakterimin önüne geçse ve hatta benim karşıma geçse de boğmak isterim. Güzel güzel ama, daha fazla duygusal patlamaların ve Rpnin olduğu bir oyun olacak demek ki.
Eskisi ka
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Andero:
Cleo için yatağın gerçekten rahat olduğu söylenebilirdi. Hayal kırıklığı ve yorgunlukla dolu bir günden sonra yumuşacık yatak iyi bir ödüldü. Zira genç büyücünün uykuya dalması fazla zaman almadı.

.......................................

Cleo üzerinde bir rahatsızlık hissederek gözlerini açtı. Etraf korkunç karanlıktı. Ellerini yatakta gezdirdi. Çok sert ve soğuktu. Üstelik üzerinde yarıklar vardı!

Bir anda Cleo'yu bir çember içinde bırakacak şekilde ışıklar yanmaya başladı. Cleo'nun etrafında çember şeklinde yanan ışıklar Cleo'nun içinde bulunduğu çember hariç hiçbir yeri aydınlatmıyordu.

Cleo etrafına bakındığında taş bir zemin üzerinde yattığını hissetti. Nasıl gelmişti buraya?

Bir anda Cleo'nun kulaklarına tanıdık bir ses geldi.

- Selamlar büyücüm!...

Ses, Cleo'nun sınavında karşılaştığı ölü büyücünün sesiydi.

- Seni bunun kurtarabileceğini mi zannettin? dedi aynı ses ve ışık çemberinin içine bir aslan kafası düştü. Yerde biraz yuvarlanan kafa tam Cleo'nun başının önünde durdu.

- Benden kimse kurtulamaz... HAHAHAHAHAHAHAHA.....

Ben:

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber yatağından kalktı Cleo.Güzel bir uyku çektiği söylenebilirdi.Biraz suratını ovaladıktan sonra mavi renkteki cüppesini giyindi.Saçlarını özenle taradıktan sonra kendini tam olarak uyanmış hissediyordu.

şimdi kahvaltı yapmanın zamanıydı.Oturduğu yerden kapıya doğru baktı,biraz eğlenmenin zararı yoktu...Bu büyü için fazla konsantre olması gerekmiyordu,gerekli büyü sözcüklerini hafiften fısıldarken parmaklarını oynatıyordu bir yandan gerektiği şekilde.....

Imen Dor Elinnis...

Kapalı olan kapısı bir anda açıldı.Yüzündeki sırıtışla beraber kahvaltı yapıcağı yere doğru yöneldi.Kendi kendine mırıldanmaya başladı usulca bir melodiyi.

Diduuduuu... Tell me how you seek your man
And tell me all your secret spells
Tell me how you learn
To tell by his voice that he fell...UuuuUUuu

Pencerelerden gelen kuşların melodisi eşlik ediyordu.Güzel bir gün?

İşte şapşal oyuncu örneği:Ben...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Arkadaşlar bu hafta 3 finalim var o yüzden tahminimce cumaya kadar giremeyeceğim mazur görün.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Verdiğim inanılmaz yavaşlıktan dolayı hepinizden ayrı ayrı özür dilerim arkadaşlar. Aksilikler üst üste geldi gerek RP'de gerekse benim kendi yaşamımda. Bugün uzun bir mesaj atacağım ve sizi hoşunuza gideceğine inandığım bir seviyeye getireceğim. Sanırım bu kadar aradan sonra kimse hayır demez. Umarım karakterlerinizden fazla soğumamışsınızdır. DM olarak çuvallamak beni baya üzer çünkü :(
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Kasma kendini. Bunu eğlence için oynuyoruz zaten. Sen hele bir işleri yoluna koy ondan sonra devam ederiz. Zaten çok fazla giren çıkan oldu senin oyunda ve seninde şansızlığın oldu bu tabi.
Eskisi ka
Locked