site içi savaş

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ölümlü gözlerime görünen pek çok Tanrıdan biri de Karanlık Kraliçe olmuştu... Bu yüzden Karanlık Kraliçeye sadakatle bağlı olan Soth'un sözüne güvenmemek için hiç bir sebep göremiyorum. Ayrıca Soth eski bir Solamnia Sovalyesidir ve her ne kadar insanlıka dına korkunç suçlar işlenmiş olsa da onuruna çok büyük önem gösterir. Soth'un yüzyıllardır edindiği savaş deneyimi ve özel güçleri Tanrıların ordusuna hizmet edecektir. Tanrı Takhisis her durumdan kendine özel bir avantaj çıkarma gibi bir üne sahip olsa da, Dünyanın geleceğini etkileyecek bir savaşta hala kişisel amaçlar gütmeyeceği apaçık ortadadır.

İyi yada kötü gerçekten erdeme ulaşabilmiş imanlı savaşçılar Tanrılar'ın adına yapılacak bir savaşta kişisel sürtüşmelerini ya da nefretlerinin mantıklarını gölgelemesine izin vermemelidirler... Tanrılar tarafından lanetlenmiş ırklar ve yaratıklar bile insanlığın devamı için Tanrılardan af dilemek için bu savaşa katılırken onlara hayatı boyunca hizmet edenler arasında bir anlaşmazlık çıkması söz konusu bile olamaz.

Tüm insanlık, karanlık ya da aydınlık, lanetli ya da kutsanmış, ölümlü ya da ölümsüz benim kardeşimdir. Size Tanrıların düzenini ve hak ettiğiniz özlediğiniz hayal ettiğiniz adaleti ve umudu getireceğiz...

Tanrılar hepimizin günahlarını affetsin...

Aydınlanmış Komutan Din Savaşçısı Barbar Corax Tigerheart
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

merakj etme yeorda zaten yüce savaşçı malovan düellomuzu izleyecektir. Onun dürüstlüğüne herkesin inancı tamdır sanırsam...en azından ben ve corax ona inanıyoruz...
Soth kin yaraların kapanmamsı için en büyük nedendir derler. Hala o savaşı mı düşünüyorsun yoksa? evet biliyorum; ama herkes hak ettiğini alır...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Sen benim ve kardeşim olan rahiplerin geleceği konusunda endişelenme corax eğer tantıçamızı hayal kırıklığına uğrattırsak bu bizim en büyük cehennem azabından bile daha büyük bir ızdırap yaratır.. Tanrı ihtiyacı cehennem veya cennet için olmamalıdır.. Bu karşında bulanan büyük gücün muhteşemliğini algılamak ve ona bir şekilde layık olma ihtiyacından kaynaklanır.. Ve onun bize bahşettiği hoşgörü bizim için tüm zenginliklerin ötesinde bir mutluluktur.. Ve şu anda tanrıçamın huzursuz olduğunu hissediyorum .. Onkasabada kalan son tapınakta (gerçi kaelthasın gelişi ile MASK tapınağının da yeniden kurulma ihtimali var belki... Ne kadar tasvip etmediğim bir tanrı da olsa bu iyi bir gelişme sanırım bu reddedilemez...
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Bu arada eğer malowan seninle dövüşün adil olması ve dövüş sonunda da adil bir sonla karşılaşacağınız konusunda söz verirse ona güvenirim.. Her ne kadar corax onun seçilmişi de olsa eğer söz verirse malowan dövüşte taraf tutmayacaktır...
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

evet hükümlü......herkez hakkettiğini alır....Tıpkı zamanında karının bana hizmetkarım olarak alınması için...tıpkı bu savaşdan sağ cıkabilirsen tabiki,seni bekleyen hayatın kılıcımın ucunda son bulacığı gibi dostum..ve hern ne yaparsan yap...ne kadar uzağa kaçarsan kaç....gölgeler hep seni takip edecek...hep bir korku yaşıyacak içinde ve düşüneceksin...acaba Lord soth şu anda hangi gölgenin içinde...acaba hangi gölge bir gün önüme atlayıp benden ,haddim olmayarak ettiğim sözlerin hesabını soracak...ve sana yemin ederim densiz,o sefil yaşamın huzur içinde bir yatakta son bulmuyacak..sana gururum adına yemin ederim...
Image
War yaa..şu zırhımı çalanı bi bulayım...
Gitti ulenn karizmaa..
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

soth sefil yaratık yaptıklarının hesabını vereceksin... Ben de sana söz veriyorum hükümlü eğer kaybederse sonu onun hakettiği gibi onurlu bir şekilde olacak.. Ve bunu sağlamak için her şeyimi ortaya koyacağım... Malowandan Yani karşılaşmayı gözleyecek olandan kaybetmesi halinde hükümlünün bedeninin tapınağa teslim edilmesi sözünü istiyorum... Eğer bu kabul edilmezse karşılaşmanın ve sonrasının adilce olması için her yolu deneyeceğim.....
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

Özgünüm Yeorda....bu anlaşma coktan bir başkasıyla yapılmış durumda...Hükümlünün değersiz cesedi duello sonunda Corax tarafından karşılıklı verilen sözler dahilinde, bana sunulacaktır.....ve bu sözlerin tutulucağını umuyorum...

Öyle değilmi Corax..???
Image
Gitti ulenn karizmaa..
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

savaş varsa bende varım !!!!
İ live for death and damned souls!!!! :twisted: !!!!
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Demek böyle bir anlaşma var.. Bu bence dövüşün adil olmadğını gösterir... Dövüşü kazananın kaybedenin bedeni ile ilgili bir karar verip veremeyeceği konusunda bir şey bildirilmedi hükümlüye bildiğim kadarı ile.. Bu anlaşma kesinlikle adil değil... Bu anlaşmanın veya dövüşün iptal edilmesini talep ediyorum.. Eğer dövüşü kontrol edecekse malowandan.. Hükümlü kaybederse bedeni tapınağa verilmeli .. Bu konudaki talebim sürüyor.... Özellikle malowandan cevap bekliyorum... Dövüşün ve sonrasının adil olup olmayacağı konusunda...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Olene ne olmasini bekliyordun? Eger soth cesedi almayacak olsaydi ben zaten onu parcalara bolup kopeklere yem yapacaktim. Degisen nedir? Adil olmayan nedir? Demogoji yapmaya gerek yok sanırım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

Yeorda bu dulleo bitiminde ben hükümlüyle olan kinimi kusmak için orda alocağımm..ve ölü ve ya diri o bedenle cok işim olacak...eğer bu bedeni gercek ten cok istediğine inanıyorsan, bunu seve seve veririm..tabikide sennin bedenin karşılığında..sana tavsiyem bu duellodan uzak durman ve birdahada benim işlerime o küçük burnunu sokmaman..aksi halde Coraxdan talep edeciğim beden sayısı iki olacak..

Saygılarımla...Lord Soth.....
Image
Gitti ulenn karizmaa..
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Demek öyle soth ve Corax bedenlerin başka birine teslim edilmesi onurlu bir dövüşte yapılacak bir şey değildir bu durumda hükümlüden bu dövüşe gitmemesini talep ediyorum... Kendisine yapılacak bu haksızlığı haketmiyor...
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Bu arada corax kaybedersen senin bedenine ne olacak??? Bu konuda bir anlaşmaya varıldı mı???? Benim tavsiyem senin müttefiklerine teslim edilmesi idi... Üstelik de yeniden canlandırma ihtimalini bilmeme rağmen...
Ancak şimdi sen yepyeni bir tartışma yartıyorsun...
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

yeorda wrote:Bu arada corax kaybedersen senin bedenine ne olacak??? Bu konuda bir anlaşmaya varıldı mı???? Benim tavsiyem senin müttefiklerine teslim edilmesi idi... Üstelik de yeniden canlandırma ihtimalini bilmeme rağmen...
Ancak şimdi sen yepyeni bir tartışma yartıyorsun...
buna ne diyeceksin???
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

icini doldurum Hall of Fame e koyucaz tobe tobeeeeee
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Post Reply