Cozun de goriim :))

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Aynayı örter laboratuvarıma götürürüm.Vision ya da Legend Lore denerdim.
kısacası divine üzerine yoğunlaşırdım ve gizemi hakkında bilgi sahibi olurdum(fighterı kurtaramasam da büyümü ve bilgimi geliştirirdi bu...).
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

sazanı tebrik edip aynayı kırarım şansı varsa kurtulur
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Büyü sez çakardım, ama eğer aurası gizlenmişse bi işe yaramazdı ama akla şu soru geliyor, bu aynayı yapan zihniyet nasıl bir amaçla yapmıştır? O kadar xp ve parayı nerden bulmuştur? Demek ki bir amacı olmalıdır bu aynanın, ki bence fighterı paralel bir boyuta yolluyorsa o boyutta farklı bir şey olmalıdır, (ki buPrince of Persia Warrior Within'deki zanamı değiştirme olayına benzetilebilir). Bence bu ayna bir hazineye açılıyor olmalıdır, sırf eğlence veya adamın birini hapsetmek için yapılmış bir eşyaya benzemiyor. Başka boyuta göndermesinin sebebi ya arkasındaki nesneyi korumak, ya da hazineye götürmektir. Tabii çok farklı veya deneysel amaçları da olabilir ama bir büyücü deney eşyasını ortada bırakmaz, tabi farklı senaryoalr da üretilebilir, büyücünün zamansız ölmesi ve kralın aynayı çok beğenip saraya koyması gibi...

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Wilibald
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wilibald »

çıkarmam kalsın orda şopar banane ben mi sürüden ayrıl git büyülü aynalarla oyna dedim :D :???:
<div>I said no... Cause sometimes is good to be human</div><br>
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Cozum1:Aynayi alir ve bir kraliceye satarim ve kralicede her gun sorar "Ayna ayna soyle bana var mi benden guzeli bu diyarda".
Aynadaki sazan oldugu icin ve kafasida pek calismadigi icin hep yanlis cevabi verir. Ben de bu arada kraliceden aldigim parayla gunumu gun ederim.
Cozum2:Karakter olarak kotuysem ve gercekciysem ve buyuden biraz anliyorsam-en iyisi bir drowsam- aynayi iyi para veren birine satarim. Boyle seylere ilgi duyan cok buyucu vardir herhalde.
Cozum3:Buyuden korkan bir barbarsam aynayi "Dayan simdi kurtariyorum seni" diyip baltamla parcalardim.Olen olur kalan saglar bizimdir.
Cozum4: Neutral bir kisiligim varsa ve barbardan biraz olsun hoslanmiyorsam basitce orda birakir giderim.Belki kurtarmaya calisirken bende aynaya girebilirim. "Hic kimsenin cani benimkinden onemli degildir".
Cozum5:Basit bir cirak buyucuysem ve birazcikta olsa iyiysem aynayi usta bir buyucuye gotururum.
Cozum6:Orta seviyeli bir buyucu icin cozum aramak en iyi yoldur belki sizin dediginiz gibi baska bir ayna tutarim karsisina.
Cozum7:orta, ust seviyeli ve demonolog buyuculer ve clericler icin ise cozum bir demon cagirip ayna hakkinda daha fazla bilgi edinmek ve sonra cozum aramak daha iyidir demon iyi cevap verirse sazanin ruhu odul olarak demona verilebilir" Beni ayna ilgilendiriyor."
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Off tam yazıyodu yazılar birden gitti.

Baştan yazamıycam ama özetleyeyim,

1- Ã?nce onun gerçek o olup plmadığını anlamaya çalışırım. Eğer sesini duyabiliyorsam özel sorular sorarım, duyamıyorsam, basar giderim.

2- Eğer bana aynaya nasıl girdiğini söylerse hmen aynanın önünden kaçarım.

3- Sonra ona iki soru sorarım:

a) Kendini aynada görüyor musun?

b) Sağ elini kaldırır mısın?

Eğer kendini görebiliyorsa, belki aynı boyuttayızdır ama o bedensizdir ve ayna bedensizleri gösteriyordur.
Göremiyorsa başka boyutta da olabilir.

Sağ elini kaldırınca bakarım. Eğer kaldırdığı el bana göre sağ else demek ki aynanın arkasında veya başka boyutta. Eğer bana göre sol else o zaman bedensizdir.

Durumunu anladıysam gerekli büyüleri yapabilirim ama önce bunu yapan büyücünün amacını öğrenmeliyim. Aynanın üzerinde yazı varsa okurum ve anlamaya çalışırım. Yazı yoksa ya da bilgi vermiyorsa empati yaparak büyücünün niyetini anlamaya çalışırım.

Empati yaparsam adamın gittiği yerde hazine olması sonucuna varırdım. Ã?ünkü adamı bedensiz yapan ve bedensizleri gösteren ayna çok gülünç ve gereksizdir, o kadar para ve XP'ye değmez. Bu durumda ise adama çevreyi ve aynayı araştırmasını söylerdim. Eğer hazineyi bulursa o boyutta kendine bir hayat kurup bizi unutmasın diye ona biraz blöf yapardım ben olmadan çıkamazsın falan gibi. Zaten orda ayrı bir yaşam olaacğını da sanmıyorum. Hazineyi bulursa yada ben yanılmışsam da hazine falan yoksa bulduğum ipuçlarından boyut kapısı falan açmaya çalışarak (tabii gücüm dahilinde) kurtarmaya çalışabilirdim ama önce toplayabildiğim kadar bilgi toplamaya çalışırdım. O tarafta ilginç bir şey var mı, başka canlılar var mı, bizim dünyamızın yansıması mı? vs. vs..

Saygılar..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

yaw osman abi bizi böle ayna oyunlarıyla yorma ya çık ortaya nerdesin allahaşkına bak buralarda başka aynalarda war ben biliom bu numarayı yaw walla yorulduk gel bak okadar kampda kurduk gidip yemağımızı yielim soğuyo zaten yemekler
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Front kardeş bu kadar kasmana gerek yok aslında.dediğin gibi bi kaç o tip soru sorulur,( bu arada başka ayna bulan arkadaşları keloğlan'a havale ediyorum :lol:) Sonra bi yol denemye kalkmam çünkü ters bi etki meydana getirebilir.Yani o aynayı toplatır götürürüm bi bilene sormak da yarar var diyip bi büyücülük kulesi varsa oraya götürürüm
And i still wonder if you ever wonder the same!...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

Bence öncelikle aynanın çalışma sistemini anlıyalım:
neydi ip uçları;
1-adam bakıp kendini görüyor
2-arkasındaki duvarı görüyor

şimdi şayet kendini görürken arkasındaki duyarı görmeye başladıysa ayna onu bedensiz kılıp içinden ışığın gecebileceği bir hale( adeta adam yıkmuşta ayna arkadaki duvarı yansıtıyormuş gibi) belki bedensiz hale getirmiştir. ve önemli nokta aynalar ışığı yansıtır.
buda demek oluyorki birim ayna içine ışık hüzmelerini çekerek varlık topluyor. içerdeki arkadaşa aynanın içnden bize doğru ışık püskürterek aynayı çalışır duruma getirmesini söyliyebiliriz.
captainblack04
Kullanıcı
Kullanıcı

Ayna kırma

Post by captainblack04 »

en son bi ayna kırmıştım... Yeryüzündeki uzaklardaki dağların eteklerinde ormandan odununu toplamakta olan bir oduncu, ormanın aşağısında bir at arabasının arkasında oturmuş şehre gitmekte olan 3 adventurer, dağın öbür eteğine, dağdan çıkanırmağın denize açılan ağzına kurulmuş olan human şehrindeki Pelor rahibi, ve o şehrin biraz dışında kumsalda sevişen ikili... hepsi beraber dağdan gelen sese dönüp, oradan mantar şeklinde yukselmekte olan toz bulutuna doğru dönüp baktılar...

Orada ne olduğunu merak edende olmadı, zaten şehirin bizim oradaki varlığımızdan haberleri de yoktu.

Gözlerimi açtığımda karşımda annemi gördüm. Yıllar önce ölen intikamını almaya yemin ettiğim annem.. Ve dedi ki "O ayna bir artifact'tı."
At the gate of hell&nbsp;he&nbsp;shouted to&nbsp;Sarevok:&nbsp; <br />Evil! Meet with my Sword!&nbsp; My Sword, MEET EVIIIIIIIIIIL!
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raziel_Zauvirr »

Savaşçı aynaya girmeden önce bizim olduğumuz yere geri dönebiliriz hiç birşeyi çözmese bile risksiz denemeye değer bir yöntem bence
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
s_e_f_t_a_l_i
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by s_e_f_t_a_l_i »

evt beyler forumlara tekrar geri döndüm ve bu soruyu hatırladım bu soru direkt olarak bu forumun içindeki bilmeceler konusunda var hatta ben campainimde sormuştum...yani soru bizzat bu sitenin ve baya eski taa ben bıraktığımda yazılmıştı...ama ayna tutmanın nie doru cvp olduğunu bende mantık sınırlarına dayandıramadım hala...
You can not change your fate!!!
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Ben olsam, etrafta kender/halfling arardım. Sonra onları başına koyup, aynayla ilgili fikir ve görüşlerini dinleyip eğlenirdim. Sonunda savaşçı sinirden, gevezelikten delirip, will'le bence aynadan çıkar. :twisted:
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Post Reply