Bütün frp dünyasının cwp arayıp bulamadÄÂ
Adım raistlin degil bildigin gibi... Corax Tigerheart...
Godslayer yalnızca bir tiğye almaydı ciddiye alman komik olmuş
Barbar cleric olabilir sana garip gelse de... Bana da lichler garip geliyor ama varliklarini yok saymiyorum...
Godslayer yalnızca bir tiğye almaydı ciddiye alman komik olmuş
Barbar cleric olabilir sana garip gelse de... Bana da lichler garip geliyor ama varliklarini yok saymiyorum...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Barbar Cleric neden olmasın... DragonLance Altınay'da binevi Barbar Clericti odamı çok saçma gelio sana yeminer???
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Hp ama bir yere kadar sen yine iyi bir zırh giyicen... Zaten çok saçma bir tartışma hp level atladıkça kazanıosun ac de aldığın zırha göre yani bağlantılı şeyler değilki karşılaştırıoruz... Ama dex mi con mu derseniz o zaman tartışma değişir 4. level oldunuz ve dex'de con'da 15 dielim hangisini 16 yapardınız? Soru bu olmalı bence
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ya aslında sorduğum bu soruda saçma oldu sizde hemen sazan gibi atladınız
Karaktere bağlı demenizi beklerdim sonuç olarak bu durumda sen gidipte Dwarf Fightersan Dex demessin deilmi??? Yoksa dermisin 
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

biraz geç oldu raist ama pardon corax sana hala şunu değiştiremedim . bak değiştir şu adını. çok acvayip oluyo ve bend e sana bunu hatırlatmaya çalışıyom. benim kastettiğim barbar cleric değil gözünü kan bürümüş barbar clericti. yoksa her ırktan cleric olabiliyo abi kenderler bile olduysa. çünkü her ırkta saçma bi tapınma , tanrılardan medet umup korunma ya çalışma hastalığı var. bunların genine işlem,iş ama benim genim yok o yüzden de böyle bi derdim yok ayrıca bu işler seçimle olmaz. abi ikiside belli seviyede lazım. ırkına ve cklassına görede değişir. savaşçı iken tabiki hp diyebilir bi adam ama büyücütyken dex der. yani abi bu tartışma bitmeeeeeeeezz 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Level arttıkça con'un önemi daha çok ortaya çıkıyor...
Bu arada con arttıran item varmış özür diliyorum...
Temple of Elementel Evil oynayanlar görmüştür:
Amulet of Health +6 adından constituiona +6 ekleyen büyülü bir eşya var...
10. level bir adam bunu giyince 30 hp kazanıyor!
Bu arada con arttıran item varmış özür diliyorum...
Temple of Elementel Evil oynayanlar görmüştür:
Amulet of Health +6 adından constituiona +6 ekleyen büyülü bir eşya var...
10. level bir adam bunu giyince 30 hp kazanıyor!
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
DeMRaN
- Kullanıcı

şu TOEE biraz zor bir oyunmu banamı öle geliyor... ben baldurs gate tarzı oyunları zorda oynamayı severim bundada ıronman seçtim beni dümdüz ettiler ki karakterlerin statlarıda ciddi anlamda epic başlangıç için hepsinin +13ve +14 modifierı var