7 ocak 2006 frpworld izmir buluşması

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

E bu fotoğrafta Deniz(Mefistofeles) yok ondan kenarından denizi de çektik. Gıyabından çıkmış oldu fotoğrafta işte :P...

Kitaplar aksesuar değil, Ã?ilek'e vermiştim sene başında. Beni İzmir'de yakalıyınca hemen getirmiş geri vermeye. Kitaplardan kurtulmaya çalışıyordum ama kimse almak istemedi benden. "Alın kalsın sizde bilinmeyecek bir zamana kadar" diyorum almıyolar. Bedava kitap veriyoz almıyo kimse varmı böyle birşey :).
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Arkadaşlar uyarıyorum hadi deniz e girelim esprisini yapan benden küfürü yer hem bayağı esaslı bir küfür :P
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

calis wrote:bu arada
Darkgnome wrote:İstanbulun denizi buysa hay ben böyle kıyı şeridine...
İstanbul mu ?? 8O hönk. lol zuahhaah :lol:
Bide başlıkta yazıyor İZMİR diye, değilmi. :D Valla bu kadar olur. Bir başlıkta iki gaf, bir kötü espri.

İzmir'e selamlar. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Elinde kitap tutan Eldarin = Hakan, onu yanındaki bayan şahsiyet ben yani Daeya = Ã?ilek, benim yanımdaki arkadaşın adını hala bilmiyorum Beko diye geçiyor, onun yanındaki yeşil atkılı şahsiyet de Beckett = Ali, fotoğraf çeken efsanevi kişilk de Fallen = Erdinç oluyor. Kafam karıştı bi şöyle açıklamalı yazayım dedim :???:

şş bir daha buluşalım mı çok komikti zuahahah...Ben en çok kusuk muhabbetinden sonra yolda gördüğümüz kusuk da koptum...poahahah..

İzmir'den de sana selamlar Darkgnome.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Beyler bu buluşma işini cuma bidaha yapalım 7 ocakda oyun vardı bisim ben ve spawn77 gelemedik ama tekrar yaparsak kesin oradayıs herkese uyarsa millet dağılmadan uzun bi aradan sonra tekrar bir araya gelelim derim bayadır görüşmüyorduk :)
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Post Reply