Genç yazarlar birbirimize destek olalım
Benim msnim nottywitch@hotmail.com . Biraraya gelirsek katılabilirmiyim emin değilim.
Ben msn e pek girmem ama isterseniz vereyim ara sıra uğruyorum;
Barhan87@hotmail.com
Bu arada bir araya gelmek içinde nerede oturduğumuzu bilmemiz gerek dimi?
Ben istanbuldayım mesela,
Barhan87@hotmail.com
Bu arada bir araya gelmek içinde nerede oturduğumuzu bilmemiz gerek dimi?
Ben istanbuldayım mesela,
bén baya uzaktayim almanyada msn ve email ayni hamdullahsahin@yahoo.com
öyle böyle değil bayağı uzakmışsın yaa, peki o zaman daha nerede olduklarını bilmediğimiz ama bu başlığa mesaj atan arkadaşlar var. onlarıda bekler öyle geçeriz msn e, tabi okurlarsa.
Biz yavaş yavaş ne yapacağımıza karar verelim. Benim aklımda orta dünya da geçen güzel bir hikaye var yüzük savaşları ile eş zamanlı olarak geçiyor biraz ve güneydoğuda yani haradrimde gerçekleşiyor.
Sizdede vardır daha , ben biraz daha kurcalasam çıkar biraz daha hatta var dahada yazmıyim şimdi onları bayağı uzun sürer.
Biz yavaş yavaş ne yapacağımıza karar verelim. Benim aklımda orta dünya da geçen güzel bir hikaye var yüzük savaşları ile eş zamanlı olarak geçiyor biraz ve güneydoğuda yani haradrimde gerçekleşiyor.
Sizdede vardır daha , ben biraz daha kurcalasam çıkar biraz daha hatta var dahada yazmıyim şimdi onları bayağı uzun sürer.
Benim aklimda daha orjinal bir seyler var ve elimdede yaratigim, kulturleriyle tarihleriyle ve efsaneleriyle, bir kac gezegen var. Nerdeyse hepsinin mitolojisi bir kaynaga dayaniyor. Ama biraz iyilestirilmesi lazim.
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4495
Burda yaratilis mitolojisini bulabilirsiniz.
Onun disinda birkac iyi fikir daha var.9 Cehennemde gecen bir hikaye, ve 7 gezegende gecenler. Ornegin yedi gezegenden birisi olan Dunya icin bile fantastik bir seyler buldum.
.
Msn i olmayanlar icinse sitenin sohbet bolumunde chat yapilabiliyor galiba. Hic denemedim ama calisiyordur galiba. Bosu bosuna koyacak degiler ya.
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4495
Burda yaratilis mitolojisini bulabilirsiniz.
Onun disinda birkac iyi fikir daha var.9 Cehennemde gecen bir hikaye, ve 7 gezegende gecenler. Ornegin yedi gezegenden birisi olan Dunya icin bile fantastik bir seyler buldum.
Msn i olmayanlar icinse sitenin sohbet bolumunde chat yapilabiliyor galiba. Hic denemedim ama calisiyordur galiba. Bosu bosuna koyacak degiler ya.