şövalyelik

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

bu paladine akadaşımızda bizim guptaki paladineden pek farkı yokmuş.e bizim arakdaşda 4 tane tapınağı kouyan köpekten allah ne vediyse kaçmıştı :D ama ejdejay kafa tutanlarıda ayrı bir kategoriye almak gerekir
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Eniualis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eniualis »

Bir paladin kaçmamalı. Onlar tanrıların kutsal varlığının bir uzantıları, adeta onların yumruklarıdır. Bir hücre yok olacak diye yumruk atmaktan vaz geçemeyiz. Bir ejderhanın mağarasına yanlız başına giren bir paladin gerekirse ölmeyi göze almalıdır. Eğer bunu göze alamıyorsa paladinliğnden şüphe ederim. Paladinleri hep sevmişimdir. Belli kurallara ölümüne bağlı olan kutsal kişiler şimdiye kadar yaşayan ileride yaşayacak olan tüm paladinlere saygılarımı sunarım.
Arayışım kutsal ışığı bulana kadar sürecek, karşıma ne çıkarsa çıksın.
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Abi düşük seviye Paladin armutluktur çekilmez ama yüksek seviye bir Paladinde Saygı vede Gösterişlidir ondan iyisi olmaz yani bu karakter bir ikilemdir oynatana allah sabır versin hiç anlamadım zaaten kaçsan kaçamazsın saldırsan ölürsün ufff ufff ne yapayim ben o zaman derken karaşısındaki rakip zaten seni öldürmüştür çekilmez bu iş yaaa
Eniualis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eniualis »

Bir karakteri sadece güçlü olduğu için oynatmak pek bana göre değil. ben paladinlere saygı duymuşumdur. Evet yüksek seviye olanlarına daha fazla saygı duyarım ama bunun sebebi daha güçlü olmaları değil, birçok zor sınavı atlatıp, nefislerine karşı gelip hala kurallarına bağlılıklarını kaybetmedikleri için. Bir rahip olmasam paladin olurdum ve bir karakteri oynatırsam başından itibaren oynatırım.
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Yok abi bana göre degil cok kafa yoruyorsun dünya meselelerine kafamı kaldırır onu yaw paladin karakterler alınmasın ama çok gereksiz bir savaşcı onun yerine daha nasıl karakterler var hayatta olmam bir paladin tabi bu benim düşüncem herkes özgürdür sevgilerle :P
Eniualis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eniualis »

Haklısın çok gereksiz bir savaşçı ama sadece savaşçı olarak düşünürsen. Adam daha çok savaşçı ruhban. Yani sadece savaşçı olarak düşünürsenb gerçekten gereksiz. Ayrıca inan yanlız değilsin. Ã?oğu kişi paladin oynatmaktan nefret eder bilirsin :)
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Evet bilirim abi sadece ilahi güçleri var tanrısından yardım alıyor başka işe yaramıyor öbür türlü tek çıksın ya karşıma lem ne güveniyon tanrına tabi biz sana vuralım tanrında bana vursun seni korkak şerro seni gel lem bak bak nasıl kaçıyor :P
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Par-Salian wrote:Evet bilirim abi sadece ilahi güçleri var tanrısından yardım alıyor başka işe yaramıyor öbür türlü tek çıksın ya karşıma lem ne güveniyon tanrına tabi biz sana vuralım tanrında bana vursun seni korkak şerro seni gel lem bak bak nasıl kaçıyor :P
Kalbinde ışıgı ve iyiliği taşıyan bir savaşçıdır paladin ve Good domainine sahip bir tanrı tarafından paladinliğe çağrılıyor...Bu çağrıyı dinleyip dinlememesi onun seçimi..Ã?ağrının nasıl olacagı da bir muamma..Bir çeşit olaylar dizesi ve sonuçta seçebilecegi iki yol çıkıyor savaşçının karşısına..

Aklın yolu<==> Kalbin yolu

Kalbiyle değilde aklıyla haraket eden Lavfull Good Fighterler bu konuda örnektir galiba..Başka bir söze gerek duymuyorum..Akıl yalan söyler..Kalp ise daima gerçeği..

Paladinlerin normal savaşçılar kadar Feat alamamalarına gelelim..

Savaşçı good bir tanrının huzurunda paladinlige kabul edildikten sonra usta bir paladinin yanında seyislik yapabilir..Onun bilgeliginden birşeyler kapabilir..Baba oğul ilişkisine benzer bu ilişki..Yanlız bir paladinin öğrenmesi gereken ilk şey şu olmalıdır..

İnanç ve iyilik...Kalbinin gücü ve zihninin bilgeliği..Savaşmak bir paladinin amaçlarından biridir..Ancak belli bir amaç için savaşmak..İnanç ve iyilik için..Adalet ve düzen için..Dünyayı daha iyi getirecek prensipler için..

Ve 4.cü seviyeye kadar normal bir savaşçı gibidir paladinler..Birkaç özellik dışında..Hatta bu seviyeler seyis bir paladinin gerçek bir paladin olacagı dönem olarak görülür..4.cü seviyeye kadar kısıtlı imkanları ile inançları için savaşırlar..Kendilerini tanrılarına kanıtlamaya çalısırlar..Ancak verdikleri savaş kollarından çok kalplerinde olur..
Ve silahtan çok uzmanlık alanları kalpleridir..İyilik ve doğruluk..Paladinler bu dalda esas uzmanlaşmışlardır ve paladinlik de devamlı süregelen bir adanmışlık ister..Adaleti dağıtırken kılıçları kadar inanclarını da kullanırlar ve savaş konusunda kendini savaşmaya adamış bir fighter kadar iyi olmamalarının nedenide budur..

4.cü seviyeden sonra Paladinin tanrısı ona kutsal güçler bahşeder..Ã?ünkü o dayanmıştır..Kısıtlı imkanlarına rağmen(4.cü seviyeye kadar fighter kadar iyi bir fighter olamamaları ve lay on hands dısında bir özellikleride olmaması)İnancından ve iyiliğe duydukları güvenlerinden ödün vermemişlerdir..Testi geçmişlerdir..Ve paladinler her 4 levelde bir seviye büyü alırlar..Aldıkları her ek seviye paladinler için birer sınavdır..Her seferinde onlara biraz daha güç verilir ve karşılık olarak tanrısı bu gücü sorumluluk altında kullanmasını bekler..4.cü seviyede ona bahşedilen bu kutsal güçler paladin için en büyük armagandır..Ã?ünkü tanrısının gözüne gittikçe daha da çok girmektedir..Ve bu onun iyilik yapma arzusunu kamçılar..

Eh paladinler konusunda birçok yorum bulunmakta kimisi der işe yaramaz kimisi sever ama karışmaz..Kimisi ise paladin olur çıkar gider..Sonuçta birşey değişmiyor değilmi..Etrafınıza bakın Frpworld sakinleri..Etrafta mutlu olan insanları düşünün..İşleyen düzenin güzelliğini ve içinizi saran o mutlulugu düşünün..

Belkide bu mutluluga kavuşmanız için kaç paladin gözükara bir şekilde kendini feda etmiştir..Bedelsiz..İsteksiz..Sırf siz mutlu olasınız diye..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Andurill
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Andurill »

Tanrısı bişi yapamamıştı çünkü DM i yerde gülme krizlerine girmişti... :lol:
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

dostum Horcoel_Baator sonuna kadar katılıyorum ..ayrıca red dragona saldırmak paladinin seçimi ayrıca dm paladini öldürmek istemiş bence fazla kibirli bi hareket bence
son olarak eğer benim paladinim de o oyunda olsaydı belki bende saldıra bilirdim benim bildiğim hiç bi red dragon ölee bi hava alayım diye uçmaz mutlaka yapmaması gereken bi iğrençlik vardır .. kesinlikle sonuç açıktır eğer saldırır san ölürsün ama saldırmazsan bi red dragonun yapabileceği herşeyden sorumlusun demektir ve paladin bunu engelleyemese bile bunun için ölerek doğru bişey yapmış olur

yalnız o arkadaşa söyleyin bi paladin olarak ölmemiş ve eğer geri gelebilirse geldiğinde artık bi paladin olmayacak çünkü bi red dragon la savaşmaktan kaçtığı için tüm paladinlerde olan özellikleri kaybetti ölümden korkmuş ve bence zaten sırf bu nedenden ölmeyi hakketmiş zavallı ne diyebilirim ki tanrısı onu affetsin

ayrıca arkadaşlar paladin karizması eğlenilecek bi şey değildir .. bi paladinin öldüğünü öğrenen herkes bence onun yasını tutmalıdır gerçektende onun ölümü sizin yaşamınızı sağlamak içindir . bi paladinin yaptıkları size çılgınca hatta aptalca gelebilir ama şunu da unutmayın ki paladin yaptıklarını sadece kendi kibirinden ve kendini korumak için yapmaz ve ölüm onu başarısız kılmanın tek yoludur ölmediği sürece en büyüğünden en küçüğüne kötülükleri yok etmek bi paladinin tek görevidir paladin bunun için yaşar ve bu yolda ölmek ona ağır gelmez
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Abi farkındaysan orada kasabaya yada köye dlan bir kızıl ejderhadan bahsedilmiyor. Adam görmüş dalmış. Ã?nce bir saklanda bak bakalım bu neden burada uçuyor. Belkide daha büyük bir kötü gücün peşindedir ve onu takip ederek onu bulursun.

Daha da ilerisi bu paladin yanındakilerin de canına okumuş. Bu adam D&D paladini değil sadece bela olur. :D İyi insanların katledilmesi diyorsan işte al sana iyi insanların ölümüne ve acı çekmesine sebep oldun.

Kutlarım seni paladin. :P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

katılıyorum dostum Darkgnome zaten bu adamın paladin olmayacağı kaçmasından belli ben tabii ki ilk gördüğü red dragona saldırsın demiyorum ama paladin uçarak ilerleyemez dolayısıylada red dragonu takip etmesi mümkün değil ve yapılacak bişey yoksa ben olsam takip edebildiğim kadar takip ederim ama gözden kaybediyorsam da meydan okumaktan da çekinmezdim zaten red dragon da kalkıp bi paladini öldürmek için duruyosa zaten o işin altında fazla bişey aranmaz büyük ihtimalle dm paladin oynatmaktan sıkılmış ve paladini öldürmeye karar vermiştir ama üsttede söylediğim gibi o adamın karakteri zaten paladin olarak da ölmemiştir o adam red dragondan kaçtığı süreden itibaren bence paladin olamaz çünkü dragona o meydan okumuştur dolayısıyla da bu bi paladin hareketi değildir
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Aslında altında grifonu varmış adamın. Son model hızlı felan ama kullanamamış. Atla grifona takip et işte çaktırmadan.

Birde bazı arkadaşlar kızartır felan demişler olmuyor yani. Kırmızı ejderhalar böylelerinin üstündekilere zarar vermemek için alev öksürmez dişlerini geçirirler. Yani paladin önce dişlenir, sonra üstündekiler çıkartıldıktan sonra afiyetle yenilir. Ha o zaman kızartılır ama bunu paladin fark etmez kanımca.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

bilemiyeceğim ama ben bu böyle bi ölümü eğer son anda kaçmayı düşünmeseydi oldukça onurlu bulur ve daha öncede olduğu gibi bu paladinin de yasını tutabilirdim

ama genel olarak paladinlerin bi grup aptal olduğunu düşünen saçma sapan yorumlardan sıkıldım yok önce pişirirmi saonra dişlermiş sonar bi kısmından köfte yaparmış ,bide kılıcından da kürdan yaparmış ......

arkadaşlar paldinin neden paladin olduğunu niye böyle davarandığını anlamaya çalışın bu adamlar zaten azınlık ve sırf bu yüzden oyun kuralları içinde karizmaları bu kadar yüksek

yani siz oyun içinde bi paladin gördüğünüzde yada onunla konuştuğunuzda yada sizden bişey istediğinde ( eğer evil değilseniz ) heyecandan eliniz ayağınız karışması lazım bence paladinliği çok kolay harcıyosunuz ( yada ölee zannediyorsunuz ) kaldı ki evilsan zaten yanından geçerken bile aura dan rahatsız olursun

son olarak kimseden paladinleri anlamasını beklemiyorum.. ama anlamdan da yorum yaparsanız oldukça saçma oluyo
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Arkadaşlar paladinler ilginç varlıklar ve onları yönetenler daha da ilginçler. Mesela geçen gün ilkez frp oyunu için arkadaşlarda toplandık şimdi hepimizin frp bilgisi var ama hiç oynamamıştık herneyse ben buçukluk oldum tabi yaramaz bir buçukluk oldum bir arkadaşımda paladin hemide en iyilerinden böyle mağaraya girdik falan biraz yaratık kestik bir sandık bulundu adam demezmi bırak ben açıcam ulan diyorum bak ya tuzak varsa bırak ben bakayım. yok herif tutturdu açacak neyse açtı falan tuzak falanda yok sandığın içindende çıka çıka (4 kişiyiz)12 altın ve bir morning star çıktı ulan herif tutturdu parayı sana vermem ben buldum diye neyse ikna ettik para konusunu bölüştük sonrada morningstarı aldı attı çantaya gidiyo, onada ses çıkarmadık, sonra pazarda morningstarı satarken bir pazarlık yapışı var arkadaşın yemin ederim ben gerçek hayatta böyle bir şey görmedim ya nasıl paladinse adamın gözünü para bürümüş valla Yok kardeşim bu paladinler dengesiz oluyo genelde
Post Reply