The Temple Of Elemental Evil

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

şahsen bu kadar hataya rağmen en çok eğlendiğim yer ise tapınaktaki hill-giant aşçıyı lawful evil grubuma katmam olmuştu.

Biraz dövdükten sonra biliyorsunuz durup aman dileniyor. Grubun ne olduğunu öğrendiğinde belki bende yardım edebilirim size diyor. Kabul edince gerçekten prens ile birlikte (yazılmamış ama prense vuranlar %50 geri dmg yiyorlar) en iyi npclerinden birine sahip oluyorsunuz.

Tek kötü yanı, gruba aldıgınızda dandik bir crossbow tutuyor olması. Üzerine str arttıran eşyalar ve büyük kılıçlar baltalar verice aşırı sağlam bir melee adam haline geliyor. Yerdeki lootlar konusunda ise diğer pek çok npc gibi açgözlü değil :wink:
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

ohhoooo kapışcaz demekki!!!

Bende Lady of Fungi'yi savaşarak öldürme yolunu soliyim.normalde yaklşaık 400 hpsi var.
öcelikle savaşırken ne derse desin konuşmayın,o arada kendini iyileştiriyor sürtük.

öyle savaşçınızla felan yenemezsiniz,onuda ekliyim!büyücünüzle mordenkainen's faithful hound adlı büyünüzü yapıyorsunuz,köpeğin özelliği nedeniyle lady of fungi ona zarar veremiyor sürekli vuruyor ve 0 dam. verir.sürekli köpeğe vuruyo siz de arada ona vurun :P .

SPOILER IÃ?EREN CİSİMCİK(daha önce silerim demiştim ama bi şans daha vermek geldi içimden mümkünse bir daha olmasın)

ayriyeten o aşçı giant hill ihanet ediyor!yaaaaaaa...hemde ole bi yerde ihanet ediyoki kalıyorsunuz öle.tapınağın komutanın yanında ihanet ediyor.ben de öle giydirmiş full plate,eline vermiştim scythe...sonum oldu benim. *cry*

ayriyeten ben en son oynadığımda bu oyunu oyundaki herkesi :ehue öldürerek büyük zevk almıştım.st.cuthbert in tapınağındaki başrahip 10 lvl dan daha fazla!! *;)*
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Buda Spoiler devamı içeren bir mesajdır
BrokenBlade wrote: ayriyeten o aşçı giant hill ihanet ediyor!yaaaaaaa...hemde ole bi yerde ihanet ediyoki kalıyorsunuz öle.tapınağın komutanın yanında ihanet ediyor.ben de öle giydirmiş full plate,eline vermiştim scythe...sonum oldu benim. *cry*
Bana ihanet etmedi :wink:
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

ya oyunu defalarca bitirdim arkadaslar da su olayı anlamadım...

1.rope of entanglement nedir...ne ise yarar????:S buyu satıcısı burne u somurdum:P ondan cıktaı ama ne ise yarar bulamadım her seyi denedim...
2.nacklace of adaptation nedir onu da anlamadım...o da troll chef'in olusunden cıkıyor...+chr veriyo diye bi fikrim var ama olmadı

bu arada hezrou da manyak guclu bi yaratık...450 hp si vardı...hezrou guardian of the water node...

arkadaslar lady of the fungi deil de tanrı Iuz u kestim ...baya kastı ama heroism saolsun bir de fragarach:P

son bir ipucu ...leve aldıgınızda karakterinize fox's cunning buyusu yapın...fazla ınt demek fazla stat point demek...guvenin bana:)
Auré Entuluva...Outa i lomé
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Iuz'u mu kestin ohaa!!helal diorum.anam aladı ama gende kesemedim.gaza gelip st.cuthbert ı da kesmişsindir sen.

necklace of adaptation sanırım büyünün failure olma(konsantrasyon gerekn yerlerde)

olayını engelliyor.yani konsantrasyon kurtarma zarlarını etkiliyor die biliyorum ben.

O rope olayını bende çözemedim.

bide nulb da bi kadın bi küre(orb) bulmanızı istiyodu.onu mickey den buluodunuz ama sonra kadının yanına gidiodum.hiç bişi olmuodu.küre mal gibi bende kalıodu.o küre ne işe yarar bilen varmı?
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Oyundaki saçmalıklar dizboyu arkadaşlar tartıştıkça sonu gelmez, müthiş bir potansiyel bu kadar iyi bir biçimde harcanabilirdi doğrusu.
DnD online`ın dağıtıcısının da ToEE`ın dağıtıcısı olan ATARI`nın olması da beni düşündürmüyor değil ama hayırlısı...
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

yok ya cuthbert olayı asar :D aynı gorevi ben de yapamadım bug bug bug....buglar olamsa oyun asırı zorlasacak...mesela gust of win d parsomeni bulma samanlıkta igne aramaktan zor ...

oyunda hill giantın elindeki repeating crossbow aslında bir gnoma ait...onun gorevini de yapıyorsunuz isterseniz ama ben oku rogue karakterime verdim savas sırasında rogue nizi sneak pozisyonuna geciriseniz sneak attack yaparak okla harikalar yaratıyo diyebilirim critical vurusların ardı arkası kesilmiyo 8) sonrası ise water noddaki cetelerden ya da otisten masterwork bir epe alıp onu gelistirmek
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

call familiar yapabilen var mı yapamadım sinir oldum ..ne gerekiyo onu da anlamadım bir de mordenkeinen's private msanctum buyujsu de acılmadı ...yonelimle mi alakalı...
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

call familiar olayını özelden yazdım,umarım açıklayıcı olmuştur....

Yahu bide st.Cuthbert tapınağının başrahibi sizden bi görev yapmanızı birşey bulmanızı istiyor ve sizi o hill giant ın yanına yolluyor.....gidiyorum orda bazı eşyalar buluyorum-elven shield,longsword vb.- ama başrahibin istediği şey sanırım bi kolye...onu bulabilen varmı?
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Arkadaşlar oyun bug dolu oluyor bu tip şeyler :)
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Arkadaşlar oyun bug dolu oluyor bu tip şeyler

abi sende taktın oyuna,gerekli açıklamayı aldım,hiç de bug dolu diil :twisted: :!:

Bug var bug die die davul ettin oyunu.. :P

İndir patch'i(ki indirmişsin zatten galiba) oyna raat raat.

Gerçi şevaraş da biraz haklı oyun harbiden bug dolu yani yazık etmişler.

SPOILER

Kolye Tepe devinin yanındaki taşın altındaymış arkadaşlar....
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Patchlere rağmen buglar devam ediyor ama hepsini düzeltmiyor, arada donma da yaşanıyor oyunda.
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Shevarash wrote: arada donma da yaşanıyor oyunda.

Bilgisayarın da sorun vardır senin,bende hiç donma yaşanmıyor :P ,sanırım ezik galiba biraz bilgisayarın :ehue .
<div>Bööö</div>
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

bildiğiniz üzere oyun işinde olay bilgisayarın eskiliğinden çok ekran kartıyla ramde bitiyor. aynı anda 10000kişinin yapay zekasını hesaplıyan totalwar rome da ihtiyaç duyulan işlemci p3 1000mhz. bence donmaların bir nedenide yükleme hataları olabilir. cd yi deodorantla kaplıyıp temiz bir bezle silmeyi önerebilirim. sanılanın aksine sıvılar cd lere dosttur :D . notebook kullanıcıları içinse çözüm önerim yok. şimdiden sabır diliyorum :D
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

vallla ben de temple hastasıyım..
bir iki şey dışında oyunun çözmediğim hinliği kalmadı..suggestion büyüsüyle grubuma Ogre veya bugbear bile katabiliyordum artık büyücüm Raistlinle,o derece yani..aha bu arada söyleyeyim ben Iuz'u öldürmeyi başarabilmiş birisiyim.ama bunun için elinizde önemli kozlar olması gerekiyor.Mesela beniim yarı ork savaşçımın elinde prens Thrommel'in psikopata bağlamış kılıcı Fragarach vardı..Elf rangerım ise Fragarac'ın ikizi Scather'ı kullanıyordu..ha bu arada grubumdaki npcler de süperdi.Trol chief Oohlgrist ve Hill giant Scorpp...ama oyundaki bir bug mudur artık bilemeyeceğim İuz'u öldürünce normal savaş sonunda verdiğinden çok daha az exp veriyor.
ama hala çözemediğim noktalar var oyunla ilgili ve arkadaşlar bu konuda yardımcı olusa sevinirim
mesela ben amulet of health,gloves of dexterity ya da giantutlets of strenght yapabiliyorum ama headband of intellect,cloak of charisma ve amulet of wisdom yapamıyorum?nedenini çözemedim gitti..
sonra bir de rope of entanglement ne işe yarıyor bileniniz var mı?
güç içinde yükselen;
Post Reply