FRP için toplanılacaktır ve toplanma yeri bizim ev. DM der
DM: Abi sen karakterini erkenden yap
Ben: Tamam abi doğru, diğerleri gelince yardım ederim
Aradan 1 saat geçer herkes toplanmıştır nasılsın ne ediyorsun diye sohbete başlanılır. Herkes benden bir yardım ister. bu nasıl olmuş bunu ne yapayım, hangi büyüleri alayım, bunu bonusları nedir?
DM: Abi sen karakterini yarattınmı
Ben: Aklımda bişeyler kağıda geçirme kaldı sade
Aradan bir süre daha geçer herkes kararını vermiştir. Biri der "Ben human berserker olacam", biri seçer "Elen archer", birisi büyücü olur, berideki de hırsız
DM: Abi sen hazırladınmı kağıdını?
Ben: Siz başlayın bana en son gel sen
Herkes oyunlarını oynar biri hana girer dayak yer, biri pazarda kötek yer, birisi component bulamaz kafayı yer,
DM: Abi hazırsan sıra sana geldi
Ben: Ya tamam bitmek üzere ama şimdi geriye büyülerimi alıp silahlarımı seçmek kalıyor. Yalnız şimdi ben böyle birşey yaptım buradan bu özellik çıkarsa bu olacakmı, yoksa olmayacaksa başka bişey yapayım ben.
Tabii bir süre sonrada DM kafayı yememek için benim XPleri yer. "Afiyet olsun benim DMme demek kalır banada"
Neredeyse her oyunda aynı şey olunca zaten adım çıkmıştı. Oyun başladıktan sonra ben hala karakter kağıdımın üstünde oynamalar yapıyorum ve daha da kötüsü hala bazı oyuncular benim yanıma gelip soruyorlar. şimdi abi bu büyüyü aldım ama bunu nerede kullancamki ben, yada bu silah şöyle kullanılabilirmi.

Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka