benim sitede profilde yazan yere bakarsanız " yollar " yazar nerden olduğuma dair, doğrudur da...
en güzel memlekettir yollar...
neyse izmirliyim esasında , şuanda okul yüzünden buzyeli vadisindeyim, yani eskişehir

ilk önce izmiri anlatmam gerekirse şöyle ifade etsem yanlış olmaz sanırım : dalgalı saçlı masmavi gözlü güzel masum bir kız ...
Onun aşkı düştüyse içine insanın, zor ondan kurtulması, hiç bir yer huzur vermez olur artık izmirde yaşayınca, hiç bir yere evim diyemezsin, kıskanır diye korkarsın izmir, nazlı izmir... ondan ayrılamayasın diye havası denizi ile büyülemeye çalışır seni, baktı tam anlamıyla cezbedemedi seni, güzel kızlarını gönderir hayatına, son darbedir bu yaptığı, vazgeçilmez olur artık izmir senin için.. (gölünü izmirli bir güzele veren, 1bucuk yıldır birlikte olan biri olarak bunları içten yazıyorum...)
ikinci memleketim sayılan eskişehire gelirsek.. madem izmire güzel bir kıza benzettim, eskişehire de şu yakıştırma hiç fena olmaz: şımarık çılgın daimi öğrenci hırçın bir kız... İki yüzü var eskişehirin gece ve gündüz diye.. biri öğrencilerin okullada yada evlerde olduğu, gece ise alem canlanır, türkiyenin en büyük kapalı eğlence merkezlerinden birine sahip olduğu için organizasyon hiç eksik olmaz... aah bi de buz gibi havası olmasaymış
böyle işte...
benzetmeler ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...