vampire the dark ages

Satmak istediğiniz ya da aradığınız şeyler mi var? Doğru yerdesiniz.
Locked
nightmarebeforechrstmss
Kullanıcı
Kullanıcı

vampire the dark ages

Post by nightmarebeforechrstmss »

ya arkadaşlar elinde vampire the darks age rulebook olan veya linki bilen varmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

bende pdf halinde var hatta dark agesın bi çok kitabı da var ama sana nası ulaştırabilecem ki onları :? :?
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu kitapların pdf dahi olsa elden ele gezmesinin yasallığında kuşkuluyum o yüzden adminler duruma göre artık mesajımı silerler.

Paylaşım için www.rapidshare.de den upload yapılabilir ve link burada yazılır. İndirecek kişide verilen link aracılığıyla indirir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Benimle özel mesajla irtibata geçersen core kitabı sana temin edebilirim :). Detayları özelden konuşuruz zaten...

Ayrıca herhangi bir linkten Dark Ages kitaplarına ulaşabileceğini sanmıyorum. Darkgnome un söyledikleri de doğru, daha dikkatli davranmak lazım bu konularda, Forum kuralları ortada...

Başlığı da daha uygun bir yer olan "Al Takke Ver Külah" a taşısak daha iyi olur...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Arkadaşlar uluslar arası kanunlara göre copyright'i olan ürünlerin illegal versiyonlarının nasıl bulunacağını dahi söylemek suç. Bilin diye söylüyorum. Fakat eğer bana özelden ulaşırsanız biraz suç işleyebilirim :D:D hehehe

Saygılarımla...
Türklider...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Sanırım yeterince cevap geldi.
Bu işin sonu hayır görmüyorum :D

Kitlenmiştir.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Locked