30 YAş ÖSTÖ VAR MI? YOKSA SİTENİN PAPAZIMIYIM?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

Ne yapalım mirim, bizde mezarlıkta FRP yaparız. Chaos in the graveyard filan diye de bir uygun isim buluruz. En azından korkulan bir grup oluruz kendi içimizde. :lol: :lol: :lol:

----------------

Shevarash

üstteki cevap sanaydı. Bu sitede quete yapmayı bir anlayamadım bir garip neyse öğreniriz ilerde

chosen: mesajlar birleştirildi... ayrıca alıntı yapmak istediğin mesajın üstündeki alıntı tuşuna bas, böylece alıntı yapmış olursun...
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

//mod:Lütfen geyiğin dozunu azaltın yoksa başlığı kilitlemek zorunda kalacam

Yaş meselesine gelirsek;

Ben değil 30 yaş 50 yaşıma gelince bile çevremde bilen insan varsa oynarım.Hiç olmadı kaırma öğretir onla oynarım :)

FRP oynayanın yaşı olmaz,bu çocuk oyunu değil ki 30 yaşında oynayan kişi sorun olsun.Hatta Türkiye'de FRP ye ilk başlayan abilerimiz ve bana öğreten kişiler şu anda 30 yada üstü yaşlarda.Napalım yani,16 yaşında başlayalım 25 geçtikten sonra bırakalım mı?

Bence sen devam et butti hatta git çocuğuna falan öğret en iyisi o
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben FRP'siz bir hayat düşünemiyorum. Allahın izniyle 60-70 yaşına gelirsem o saç-sakalla zaten güzel bir yaşlı bilge DM havası estiririm. Ã?ocuklarıma torunlarıma kısmetse onların da çocuklarına öğretirim FRP'yi. Ahh nasıl da hayal kurdum ama. Aslında mezarlık bölümü fikri fena değil. Yaşlanan üyelerimiz necrolar yardımıyla oyuna undead olarak da devam edebilirler :D

Ben de 14 yıl daha oynarım herhalde ama o zamana kadar sen ya da ben hala burda mı oluruz onu bilmiyorum.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

28 var olurmu,bu arada sanırım yaşlılık ünvanını elimden aldın bu girişiminle :D
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Wheel of Time (Zaman Ã?arkı) serisi de çocuklarına DM'lik yapan bir adam tarafından üretilmiş. Hatta romanlar çocuklarının oyunları üzerine kurulu sanırım. Wheel of Time Campaign Setting'in başında yazarın kendisi eliyle yazmış bunları :) Baya gaza gelmiştim ben de yazayım bişiler benim de campaign settingimi çıkartsınlar diye...

Saygılarımla...
Türklider...
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Ben 30 yaşındayım.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ben siteye ilk girdiim zamannarda (>2 senelik bi zamandan bahsediyorum) aeron nam bi kullanıcı vardı istanbullu. tanımıyodum ama çevreden duyduum kadarıynan yaşı 40+ idi. o ortalarda olmadıına göre en yaşlı sen kalıyosun butti. yannız senin durumuna abi demek olmuyo. bu sitede abi, 25-30 yaş arasına tekabül ediyo. erethan, abi mesela, sonraa azalin abi. sen amcasın, bildiin amca. :D

ama bu belaya bi bulaşan kolay kolay kurtulamıyo. bundan 5 sene 10 sene soona bu platform varolursa muhtemelen gene hepimiz burda birbirimize romatizmalarımızdan, ameliyatlarımızdan, çocukların sorunnarından felan bahsediyo oluruz. :D
War, war never changes...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ben de sanırım bu guruba katılmak için sırada bekleyenlerdenim :)

Bu arada burock abi :p benden daha iddalı bu konuda :angel:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

seraphima wrote:Ben 30 yaşındayım.
nihayet ya nerelerdeydin. saygılar
-------------------------------
yeminer wrote:Ben de sanırım bu guruba katılmak için sırada bekleyenlerdenim :)

Bu arada burock abi :p benden daha iddalı bu konuda :angel:
Eni sonu hepiniz geleceksini bu gruba ama malesef ben yine bir üst grupta olacağım
--------------------------------
burock wrote:ben siteye ilk girdiim zamannarda (>2 senelik bi zamandan bahsediyorum) aeron nam bi kullanıcı vardı istanbullu. tanımıyodum ama çevreden duyduum kadarıynan yaşı 40+ idi. o ortalarda olmadıına göre en yaşlı sen kalıyosun butti. yannız senin durumuna abi demek olmuyo. bu sitede abi, 25-30 yaş arasına tekabül ediyo. erethan, abi mesela, sonraa azalin abi. sen amcasın, bildiin amca.

ama bu belaya bi bulaşan kolay kolay kurtulamıyo. bundan 5 sene 10 sene soona bu platform varolursa muhtemelen gene hepimiz burda birbirimize romatizmalarımızdan, ameliyatlarımızdan, çocukların sorunnarından felan bahsediyo oluruz.
Daha bulaşamadım olaya sadece uzaktan takip edebiliyorum olayı ama acayip azimliyim.

Bütün çabama rağmen senin de belirttiğin gibi "amca" olmamdan galiba henüz beni dahil eden bir grup bulamadım. Araştırmalarım sürüyor.

//mod:Mesajınız birleştirilmiştir,lütfen mesaj atarken daha özenli davranalım
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

vay be bana umut verdiniz ileri yaşlarda frp oynama konusunda.çevremde insanlar belli bir yaştan sonra bu işleri bırakıyolar.mesela 25-26 yaşına gelince metal dinlemeyi bırakan çok insan tanıyorum.gerçi benim daha 5 senem var o yaşlara ama bırakacak gibi bi halim de yok.tabiki bu rp içinde geçerli.umarım uzun yıllar fantastik diyarlarda farklı bir karakterle yaşamaya devam ederim.Büyüklere saygılar,küçüklere sevgiler(bu ne alaka oldu bende alamadım)
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Saygı bizden Butti..... :D :D :D Niye umut vermeyelim sphnx, senin içinde olduktan sonra mutlaka istediğini yaparsın.. İnsanı zaman, kayalara vuran su gibi sadece aşındırır..Ama kaya özünden kaybetmez değil mi??
Herkese selam, FRP'ye devam....
Vox populi vox dei....
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

orası öyle tabi ama önünde örnek olunca bazı şeyleri yapmak daha kolay.Cesaret alıyor insan örnek görünce....
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

//mod:Mesajınız birleştirilmiştir,lütfen mesaj atarken daha özenli davranalım

Sayın mod'um mesajımı birleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ã?teki taraftan özensizliğim içinde üzgünüm ancak ben mesajları birleştirmeyi bilmiyorum bilakis kimseye karşı özensiz olmamak adına herkese cevap vermeye çalıştım eğer kastınız bu ise... Bunu yaparken eğer bir şekilde özensiz davranışta bulunmuş isem eylemi özensizlik olarak değilde bilgisizlik olarak değerlendirirseniz daha doğru bir yaklaşım olacaktır. Kısaca bana mesajları nasıl birleştirebileceğimi öğretirseniz bundan sonra benim tarafımdan yazılmış özensiz mesajlar görmezsiniz ve bende size minnettar kalırım. Saygılar
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Daha önce yaşanan birtakım nedenlerden dolayı mesajları tekrar düzenlemeye izin verilmiyor malesef.

Ben de 30, 40 hatta 50-60 gibi eğer yaşarsam muhtemelen kadim kişilik olacağım yıllarda bile frp oynamayı düşünüyorum. şimdiye kadar çok yaşlı frpciler görmedim ama onlardan biri olmaya çok niyetliyim :D

90 yaşında metal dinliycem :-P gerçi o yaşta metalden başka müzik de duyamam heralde :-P
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Ortada özür dileyecek birşey yok önemli değil :wink: .Sitemizde mesaj birleştirme gibi bir sistem yok Butti.Onun için teker teker atacağına hepsini toptan atarsın daha iyi,göze daha güzel gelir :)
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Post Reply