karakter yaratimi

Site içi rp de kullanılacak kurallara uygun karakterlerin yaratılıp sunulacağı bölüm...

Post Reply
masteralonso
Kullanıcı
Kullanıcı

karakter yaratimi

Post by masteralonso »

bnim sorunum fazla karakter eşyasi bilmiorum yani silah zırh gibi şeyler bunlarin özelliklerini uyduruyomuyuz yoksa bi sınırı varmı yada bi yerden eşya seçe biliyormuyuz
karakter yapuımı bölümlerinede forumlarınada baktım nasıl yapılıcagını bula madım yardım ederseniz sewinirim
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Usta olmayan kullanıcılar...13000 gp lik eşya seçebilirler. Maksimum eşya fiyatı(magical, masterwork ya da hiçbiri farketmez) 3000 gp yi geçemez.

Usta kullanıcılar...25000 gp lik eşya seçebilirler.Maksimum eşya fiyatı(magical, masterwork ya da hiçbiri farketmez) 5000 gp yi geçemez.

Eşya konusunda bilgili değilsen benim yapabileceğim birşey yok bu konuda. DMG yi inceleyebilirsin, Arms and Equipments Guide ı inceleyebilirsin. Farklı Guidebook ları inceleyebilirsin.
Yani sana kalmış...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Post Reply