Kılıçlar Denizi..
Karanlığın Yolları 4.Kitap:
R.A. Salvatore
Arkabahçe
19.50Ytl
Tanıtım:
Böcekler rüzgâra rağmen sürüler halinde uçuşuyor, güneş gözlerini yakıyordu, önüne çıkan her çamur birikintisi onu yemeye hazır gri postlu bir yılan veya sinmiş bekleyen bir tundra yetisi gizliyor olabilirdi, ayrıca söylentilere göre tehlikeli bir haydut çetesi bu civarda dolanıp ona ve dostlarına tehdit oluşturuyordu. Yani Drizzt Do"Urden"in keyfi son derece yerindeydi! Aegis-fang"in işaretini meşum kişiler üzerinde gören Drizzt Do"Urden ile yoldaşları, dostları Wulfgar"ı bulmak üzere maceralı bir yolculuğa çıkıyor. Fakat dostlarını bulmanın ne manaya geleceğini hiçbiri bilmiyor. Eski dostları geçmişinin gölgelerinden ve kendini içinde bulduğu karanlık, duygusal cehennemden kurtulabildi mi? Yoksa bulacakları Wulfgar onları terk edip giden, hepsine kötü davranan, bar kavgalarına karışıp haydutlarla işbirliği yapan ayyaş Wulfgar mı? Nereden geldiği, kim olduğu bilinmeyen gizemli ve tehlikeli bir düşman, kılıçla ve büyüyle ölümcül bir planın hazırlıklarını yaparken, Kılıç Sahili"ne dehşet salan Sheila Kree ile tayfası, peşlerine düşen Deudermont"tan intikam almaya kararlı. Yoldaşları bu tehlikeli macerada, korsanlar, ogreler, büyücüler, haydutlar ve kuzey diyarının zorlu yolları bekliyor. Kuzey diyarına kış bastırıyor. Fırtına çok yakın.
bilgi ve saygılarımla...
Kılıçlar Denizi...
Kılıçlar Denizi...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Bitirdim kitabı dün,
Eski dostlarla buluşmak cidden güzeldi,
kitap bittiğinde tek düşündüğüm yeni kitabı bekleme derdi oldu
!! spoiler!!
Kitabın sonu biraz buruk bitti sanki, en azından drizzt'in bi yazısı ile bitseydi daha güzel olurdu, bi de çok devam etcek gibi bitti, umarım en yakın zamanda devamı çıksada okusak
fikir ve saygılarımla...
Eski dostlarla buluşmak cidden güzeldi,
kitap bittiğinde tek düşündüğüm yeni kitabı bekleme derdi oldu
!! spoiler!!
Kitabın sonu biraz buruk bitti sanki, en azından drizzt'in bi yazısı ile bitseydi daha güzel olurdu, bi de çok devam etcek gibi bitti, umarım en yakın zamanda devamı çıksada okusak
fikir ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
- JarlaxleBeanre
- Kullanıcı

arkabahçe yayıncılığın bir kitap için verdiği tarihe kafadan iki ay eklemek gerekiyor. ben bu sıkıntıyı ruhlar savaşı üçlemesinde yaşamıştım. nedense belirttikleri tarih geldiğinde hep sıkıntı yaşıyorlardı. tamam çeşitli sorunlar çıkabilir. bu normal. ama her kitapta da çıkmaz ki be kardeşim. şu an taht oyunları isimli kitabın ikinci kısmının çıkmasını bekliyorum. dediklerine göre ocak sonu yada şubat sonunda çıkacakmış. ben mart ortası diyorum.
lone drow heralde ekim gibi çıkar.
lone drow heralde ekim gibi çıkar.
-
Khorrl Xornbane
- Kullanıcı

Ekimmi? :
Kitabı bende okudum ve Chosen'la yaptığımız ufak bir oyunuda daha bitirmeden kazandım.
hatta daha sonradan bende şaşırdım kendime..tbii yardımları olmasa başarabilirmiydim bilemiyorum...Kendisine saygılarımı yollarım...
Gerçektende eski dostlarla, tekrar o hür havayı içime çekmeyi özlemişim...Beklediğime deydi açıkcası.
Kitabı bende okudum ve Chosen'la yaptığımız ufak bir oyunuda daha bitirmeden kazandım.
Gerçektende eski dostlarla, tekrar o hür havayı içime çekmeyi özlemişim...Beklediğime deydi açıkcası.
The dwarfs were warriors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors