Kılıçlar Denizi...

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Kılıçlar Denizi...

Post by chosen »

Kılıçlar Denizi..
Karanlığın Yolları 4.Kitap:
R.A. Salvatore
Arkabahçe
19.50Ytl
Tanıtım:

Böcekler rüzgâra rağmen sürüler halinde uçuşuyor, güneş gözlerini yakıyordu, önüne çıkan her çamur birikintisi onu yemeye hazır gri postlu bir yılan veya sinmiş bekleyen bir tundra yetisi gizliyor olabilirdi, ayrıca söylentilere göre tehlikeli bir haydut çetesi bu civarda dolanıp ona ve dostlarına tehdit oluşturuyordu. Yani Drizzt Do"Urden"in keyfi son derece yerindeydi! Aegis-fang"in işaretini meşum kişiler üzerinde gören Drizzt Do"Urden ile yoldaşları, dostları Wulfgar"ı bulmak üzere maceralı bir yolculuğa çıkıyor. Fakat dostlarını bulmanın ne manaya geleceğini hiçbiri bilmiyor. Eski dostları geçmişinin gölgelerinden ve kendini içinde bulduğu karanlık, duygusal cehennemden kurtulabildi mi? Yoksa bulacakları Wulfgar onları terk edip giden, hepsine kötü davranan, bar kavgalarına karışıp haydutlarla işbirliği yapan ayyaş Wulfgar mı? Nereden geldiği, kim olduğu bilinmeyen gizemli ve tehlikeli bir düşman, kılıçla ve büyüyle ölümcül bir planın hazırlıklarını yaparken, Kılıç Sahili"ne dehşet salan Sheila Kree ile tayfası, peşlerine düşen Deudermont"tan intikam almaya kararlı. Yoldaşları bu tehlikeli macerada, korsanlar, ogreler, büyücüler, haydutlar ve kuzey diyarının zorlu yolları bekliyor. Kuzey diyarına kış bastırıyor. Fırtına çok yakın.

bilgi ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Bitirdim kitabı dün,
Eski dostlarla buluşmak cidden güzeldi,
kitap bittiğinde tek düşündüğüm yeni kitabı bekleme derdi oldu :twisted:

!! spoiler!!
Kitabın sonu biraz buruk bitti sanki, en azından drizzt'in bi yazısı ile bitseydi daha güzel olurdu, bi de çok devam etcek gibi bitti, umarım en yakın zamanda devamı çıksada okusak

fikir ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

bir sonraki kitap "lone drow" da hoşumuza gidebilecek farklı olaylar var. Bence de hevesle bekleyin :)
JarlaxleBeanre
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by JarlaxleBeanre »

şöyle gerçek bir macerayla karşımıza çıksalar ne güzel olur, son kitapları sevemedim ben pek..
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Bu kitapta hoştu ama lone drow baya bi action lı ve güzel olacak gibi geliyo.Ã?ıkış tarihini bilen varsa söyleyebilirmi?
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

çok muhterem arkabahçe yayıncılık çıkardığı için tarih marih yok. Sözlerinde durmayan bir firma olduğu için tarih verseler dahi inanmayın !!!
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

arkabahçe yayıncılığın bir kitap için verdiği tarihe kafadan iki ay eklemek gerekiyor. ben bu sıkıntıyı ruhlar savaşı üçlemesinde yaşamıştım. nedense belirttikleri tarih geldiğinde hep sıkıntı yaşıyorlardı. tamam çeşitli sorunlar çıkabilir. bu normal. ama her kitapta da çıkmaz ki be kardeşim. şu an taht oyunları isimli kitabın ikinci kısmının çıkmasını bekliyorum. dediklerine göre ocak sonu yada şubat sonunda çıkacakmış. ben mart ortası diyorum.
lone drow heralde ekim gibi çıkar.
Khorrl Xornbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khorrl Xornbane »

Ekimmi? : :cry:

Kitabı bende okudum ve Chosen'la yaptığımız ufak bir oyunuda daha bitirmeden kazandım. :D hatta daha sonradan bende şaşırdım kendime..tbii yardımları olmasa başarabilirmiydim bilemiyorum...Kendisine saygılarımı yollarım...

Gerçektende eski dostlarla, tekrar o hür havayı içime çekmeyi özlemişim...Beklediğime deydi açıkcası.
The dwarfs were warriors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Lone Drow'un ingilizcesine şöyle bir göz attım :twisted: yani türkçe meali ile kitapçıda 1 saat kalıp epey okudum. Gerçekten beklenmeye değer bir kitap gibi gözüküyor.
Post Reply