Meleran: Kayıp Krallık Hakkında...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Tur döndüü, tur döndüüü, oleeeeyy!!! *party* :racha :hop
Ya bu solucana ne oldu anlayamadım ki

Ya bu solucana ne oldu anlayamadım ki
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..- khutai
- Kullanıcı

Arkadaşlar 3 günlük bi japonya seyahatine gidiyorum bizim yakuzalar kavga etmiş beni çaardılarda
rplerim biraz aksaya bilir herkezden özür diliyorum elimden geldiğince bu3 gün içinde katılıcam oyuna.
Umarım tek geciken ben olmam
e malum samuraylarda aheste selam melan iki saat bekle ağız burun girmeden
saygı göstermek lazım şimdi kültüre.
Bu arada barbar kanka ve sırık kanka eşşeği ben yokken kesip yerseniz bende sizi keserim bak şu 3 gün sıkın dişinizi ha çok acıkırsanız bebeği çevirin közlerin üzerinde
Hadi selametle arklar
hii cüceyi unuttuk
Kahinim ben sana haber bıraktım bak kızmak yok ona göre en geç pazartesi gecesi kaldığım yerden devam
hadi neyse hepinizden özür dilerim en azından benim turumdakilerden
Umarım tek geciken ben olmam
Bu arada barbar kanka ve sırık kanka eşşeği ben yokken kesip yerseniz bende sizi keserim bak şu 3 gün sıkın dişinizi ha çok acıkırsanız bebeği çevirin közlerin üzerinde
Hadi selametle arklar
hii cüceyi unuttuk
hadi neyse hepinizden özür dilerim en azından benim turumdakilerden
Horn ölüleri say!!!!!
Mephisto, senin mesajı okurken gerçektende çok şaşırdım. Pazarcılara bağırmışsın felan sonra onlar yerine rol yapmışsın gibi gözüktü. Neyseki seninde RPni okumuştumda aslında Gorath'ın attığı cevabı copyaladığını anladım. Bir dahaki sefere alıntı olarak alıpta koyarsan daha iyi olur. Sonra senin söylediğini sandığımız bir Sözü yada yaptığını sandığımız bir hareketi baz alarak yaptığımız RPde sorun çıkabilir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Sayın kahin bey birde size sitemimsi bir şey yazayım dedim. Adam elime bir solcan tutuşturuyor ama etrafı kabuk bağlı. şİmdi bu solucanın yumuşak mı sert mi, büyük mü küçük mü olduğunu bilmsem iyi olurdu. Ayrıca bu resimdeki gibiyse tamam kırmızı ama kabuğunun kalınlığı ne kadar. Bir önceki mesajımda ince zar tabakası gibi anlattım ama sürekli böyle kafamdan uydurmak istemiyorum. Buradaki sorularıma cevap verebilirseniz bende daha bir güzel rol yapabileceğimi düşünüyorum.
Saygılar (sevgiler ve esenlikler)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
- lord_ariakan
- Kullanıcı

Ã?nceki Rol de fiziksel temas yoktu. O yüzden vermemiştim. Ama bu turda vermeyi unutmuşum haklısın.Darkgnome wrote:Sayın kahin bey birde size sitemimsi bir şey yazayım dedim. Adam elime bir solcan tutuşturuyor ama etrafı kabuk bağlı. şİmdi bu solucanın yumuşak mı sert mi, büyük mü küçük mü olduğunu bilmsem iyi olurdu. Ayrıca bu resimdeki gibiyse tamam kırmızı ama kabuğunun kalınlığı ne kadar. Bir önceki mesajımda ince zar tabakası gibi anlattım ama sürekli böyle kafamdan uydurmak istemiyorum. Buradaki sorularıma cevap verebilirseniz bende daha bir güzel rol yapabileceğimi düşünüyorum.
Bu kabuk oldukça saydam ve içinde ki solucan gözüküyor. Elinde fazla bastırırsan kırılabileceğini hissediyorsun. O yüzden dikkatli koruman gerekli. İnce bir zar tabakası gibi. Yani fazla kalın değil. Zaten içinden solucanın gözükmesi de bu yüzden
Sorularınızı bana buradan yöneltebilirsiniz arkadaşlar.
@lord_ariakan
Bunlar barbar yahu
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Off, Yüce Kâhin'im, yine beni kafa karışıklığına sürükledin. Adam soruma cevap veremeden gitti. Hem ben nasıl çocukla Ulrak'ın omuzlarının arasından bakıyorum? Simyacıyla Ulrak'ın omuzları olmasın o?
Hem benim çocuk orda duruyor dimi? Giganları alıp sıvışmasın da 
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Arkadaşım Rp lerde bir yanlışlık aramaktan vazgeçmeni öneririm sana. Orda gördüğün gibi Ulrak ve Ã?ocuğun omuzları üzerinden bakıyorsun. Haliyle Simyacı ve Solucanı sol tarafta kaldığı için bu iki omuzun üzerinden sola doğru bakıyorsun. Eh orda çocuğun omzunun üzerinden baktığın için çocuk halen orda demektir.FrontsideAir wrote:Off, Yüce Kâhin'im, yine beni kafa karışıklığına sürükledin. Adam soruma cevap veremeden gitti. Hem ben nasıl çocukla Ulrak'ın omuzlarının arasından bakıyorum? Simyacıyla Ulrak'ın omuzları olmasın o?Hem benim çocuk orda duruyor dimi? Giganları alıp sıvışmasın da
Daha dikkatli okursak sorun kalmaz...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ama Yüce Kâhin'im yanlış anlamışsın beni. Ben hiç RP'lerinde kusur arar mıyım? Sadece çocuğun omuzlarından bakmam garip geldi de. Ã?ocuk o zaman küçük bir velet değilmiş. Ben onu ilkokul çağında falan sandım da boyu kısa olduğu için nasıl omzundan bakıyorum dedim. Kusuruma bakma.Gorath wrote:Arkadaşım Rp lerde bir yanlışlık aramaktan vazgeçmeni öneririm sana. Orda gördüğün gibi Ulrak ve Ã?ocuğun omuzları üzerinden bakıyorsun. Haliyle Simyacı ve Solucanı sol tarafta kaldığı için bu iki omuzun üzerinden sola doğru bakıyorsun. Eh orda çocuğun omzunun üzerinden baktığın için çocuk halen orda demektir.
Daha dikkatli okursak sorun kalmaz...
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests