Meleran: Kayıp Krallık Hakkında...

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Locked
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Arkadaşlar tur döndü ama Rp lerini atmayan arkadaşlara teessüf ediyorum. Gerçekten güzel ilerleyen bir oyunu aksatıyorsunuz. Ben turu elimden gelen en hızlı şekilde döndürüyorum. Lütfen oyuncu arkadaşlarınıza saygı...
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

Hadi ozanım hadi ...Konuş artık anlat bize gerçeği baksadece sen değilsin eline bişiler tutuşturulup kalan salemlere bak şövalyeye bak beterin beteri var :D bak kesecez yoksa eşşeğini konuş hadi :D nerden geldi bu bebek :D
Horn ölüleri say!!!!!
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Tur döndüü, tur döndüüü, oleeeeyy!!! *party* :racha :hop

Ya bu solucana ne oldu anlayamadım ki :? :?

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

Arkadaşlar 3 günlük bi japonya seyahatine gidiyorum bizim yakuzalar kavga etmiş beni çaardılarda :D rplerim biraz aksaya bilir herkezden özür diliyorum elimden geldiğince bu3 gün içinde katılıcam oyuna.

Umarım tek geciken ben olmam :P e malum samuraylarda aheste selam melan iki saat bekle ağız burun girmeden :D saygı göstermek lazım şimdi kültüre.

Bu arada barbar kanka ve sırık kanka eşşeği ben yokken kesip yerseniz bende sizi keserim bak şu 3 gün sıkın dişinizi ha çok acıkırsanız bebeği çevirin közlerin üzerinde :twisted:

Hadi selametle arklar

hii cüceyi unuttuk 8O Kahinim ben sana haber bıraktım bak kızmak yok ona göre en geç pazartesi gecesi kaldığım yerden devam :wink:

hadi neyse hepinizden özür dilerim en azından benim turumdakilerden :oops:
Horn ölüleri say!!!!!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Tur güzel bir süprizle birlikte döndü. :racha :hop q:)

Tanıdık, hoş bir yüz daha önceden sistemi ve hikayeleri bilenleri bekliyor. Kendisini burada gördüğüme inanın ben bile sevindim. *.)*
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Mephisto, senin mesajı okurken gerçektende çok şaşırdım. Pazarcılara bağırmışsın felan sonra onlar yerine rol yapmışsın gibi gözüktü. Neyseki seninde RPni okumuştumda aslında Gorath'ın attığı cevabı copyaladığını anladım. Bir dahaki sefere alıntı olarak alıpta koyarsan daha iyi olur. Sonra senin söylediğini sandığımız bir Sözü yada yaptığını sandığımız bir hareketi baz alarak yaptığımız RPde sorun çıkabilir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Biraz daha dikkatli olması gerekli. Resmen Asgard'ın Rolünü yok saymış. Bu turluk dikkatsizliğine verdim. Asgard'ın sorusunu filan görmemiş ve sadece benim yazdıklarım üzerine derleme yapmış :) Ama bir sonraki turda daha dikkatli olması dileğimle... ;)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sayın kahin bey birde size sitemimsi bir şey yazayım dedim. Adam elime bir solcan tutuşturuyor ama etrafı kabuk bağlı. şİmdi bu solucanın yumuşak mı sert mi, büyük mü küçük mü olduğunu bilmsem iyi olurdu. Ayrıca bu resimdeki gibiyse tamam kırmızı ama kabuğunun kalınlığı ne kadar. Bir önceki mesajımda ince zar tabakası gibi anlattım ama sürekli böyle kafamdan uydurmak istemiyorum. Buradaki sorularıma cevap verebilirseniz bende daha bir güzel rol yapabileceğimi düşünüyorum.

Saygılar (sevgiler ve esenlikler) :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
lord_ariakan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lord_ariakan »

bizim ekip baya bi ilginçleşti :lol: şu bebeğe ne yapacaz onun belli olmasını bekliyom sabırsızlıkla.

sonunda da bir hanagirdik şöyle bi güzel boğazımın kuruluğunu gidereyim :D

Umarım barbarlar çok içmezler de sapıtmazlar,e yanlarında bebek var :P
şerefim onurumdur,onurumsa yaşamım...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Darkgnome wrote:Sayın kahin bey birde size sitemimsi bir şey yazayım dedim. Adam elime bir solcan tutuşturuyor ama etrafı kabuk bağlı. şİmdi bu solucanın yumuşak mı sert mi, büyük mü küçük mü olduğunu bilmsem iyi olurdu. Ayrıca bu resimdeki gibiyse tamam kırmızı ama kabuğunun kalınlığı ne kadar. Bir önceki mesajımda ince zar tabakası gibi anlattım ama sürekli böyle kafamdan uydurmak istemiyorum. Buradaki sorularıma cevap verebilirseniz bende daha bir güzel rol yapabileceğimi düşünüyorum.

Saygılar (sevgiler ve esenlikler) :D
Ã?nceki Rol de fiziksel temas yoktu. O yüzden vermemiştim. Ama bu turda vermeyi unutmuşum haklısın.

Bu kabuk oldukça saydam ve içinde ki solucan gözüküyor. Elinde fazla bastırırsan kırılabileceğini hissediyorsun. O yüzden dikkatli koruman gerekli. İnce bir zar tabakası gibi. Yani fazla kalın değil. Zaten içinden solucanın gözükmesi de bu yüzden :)

Sorularınızı bana buradan yöneltebilirsiniz arkadaşlar.

@lord_ariakan

Bunlar barbar yahu :D Ã?ocuğun yanında da içerler her yerde içerler :P Bir de dikkatinizi çekerim hem bebek var hem de iki adet yapışkan çocuk :lol:
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

Cücem sen var ya harikasın olum neden daha önce sölemedin :D Kim işletiyo bakayım şimdi hanı :D Yüce Kahinim valla o kadar şaşırdım ki :D ne yazık Khutai o hanı görmedi daha :P .

Vallahi helal olsun Gorath tebrik ederim yani :D Bi anda gurur duyasım geldi eskilerle :D
Horn ölüleri say!!!!!
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Off, Yüce Kâhin'im, yine beni kafa karışıklığına sürükledin. Adam soruma cevap veremeden gitti. Hem ben nasıl çocukla Ulrak'ın omuzlarının arasından bakıyorum? Simyacıyla Ulrak'ın omuzları olmasın o? :D Hem benim çocuk orda duruyor dimi? Giganları alıp sıvışmasın da :lol:

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

FrontsideAir wrote:Off, Yüce Kâhin'im, yine beni kafa karışıklığına sürükledin. Adam soruma cevap veremeden gitti. Hem ben nasıl çocukla Ulrak'ın omuzlarının arasından bakıyorum? Simyacıyla Ulrak'ın omuzları olmasın o? :D Hem benim çocuk orda duruyor dimi? Giganları alıp sıvışmasın da :lol:
Arkadaşım Rp lerde bir yanlışlık aramaktan vazgeçmeni öneririm sana. Orda gördüğün gibi Ulrak ve Ã?ocuğun omuzları üzerinden bakıyorsun. Haliyle Simyacı ve Solucanı sol tarafta kaldığı için bu iki omuzun üzerinden sola doğru bakıyorsun. Eh orda çocuğun omzunun üzerinden baktığın için çocuk halen orda demektir.

Daha dikkatli okursak sorun kalmaz... :)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Tur döndü arkadaşlar. Image

Geçen tur da Rollerini atamayanların Rolleride bu Tur da bekleniyor. Ona göre herkes atarsa ilk anda turu döndüreceğim...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Gorath wrote:Arkadaşım Rp lerde bir yanlışlık aramaktan vazgeçmeni öneririm sana. Orda gördüğün gibi Ulrak ve Ã?ocuğun omuzları üzerinden bakıyorsun. Haliyle Simyacı ve Solucanı sol tarafta kaldığı için bu iki omuzun üzerinden sola doğru bakıyorsun. Eh orda çocuğun omzunun üzerinden baktığın için çocuk halen orda demektir.

Daha dikkatli okursak sorun kalmaz... :)
Ama Yüce Kâhin'im yanlış anlamışsın beni. Ben hiç RP'lerinde kusur arar mıyım? Sadece çocuğun omuzlarından bakmam garip geldi de. Ã?ocuk o zaman küçük bir velet değilmiş. Ben onu ilkokul çağında falan sandım da boyu kısa olduğu için nasıl omzundan bakıyorum dedim. Kusuruma bakma.

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Locked