Age of Mythology
-
Selkinemus
- Kullanıcı

Titans paketi bence hiç güsel değil.Değişen çok az şey var.Görevler kısa ve çok kolay.Ama unitleri hero yapabilme olayı bence çok güzel.Ayrıca Behemonth a bayılıyorum buildingslere acaip damage vuruyo.Nidhog'a gelince bence dandik bir ejderha tek başına bişi yapamıyo ama grupla iyi iş çıkartıyor.Norse ırkını nedense çok güçlü yapmışlar.Ben Lokiyle 3 tane hard army i aldım.İnanmayan varsa player vs player olayına girebiliris. 
çok basit oyun yaa ve de çok sınırlı..ben hiç beğenmedim..hemen bitiyor zaten.haritalar çok küçük..random map te oyunu wonder la kazanma olayı var ki beni en çok kasan kısmı o..sırf bitmesin diye bina yapamıyorum..
sırf şehir planlamak için oynuyorum ben..şu binanın yanına şunu koyalım nasıl olucak falan..evleri su kenarına yapiim diye.eühühü saçma ama napiiim yani :ayyyy!:
sırf şehir planlamak için oynuyorum ben..şu binanın yanına şunu koyalım nasıl olucak falan..evleri su kenarına yapiim diye.eühühü saçma ama napiiim yani :ayyyy!:
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..