Lord of the rings yüzüncü eksik versiyonu
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Lord of the rings yüzüncü eksik versiyonu
Türk televizyonlarında fantastik filmleri yayımlamaya başladılar.Özellikle kanal d Yüzüklrein efendisini ayda bir kere üç filmi de yayımlamaya başladı bu filmi izleniyor diye ard arda yayımlamak dışında daha fazla reklam verebilmek için filmdeki çoğu diyaloglar yada action olmayalar sahneler kesiliyor.Bu konuyu fark etmeyenlere duyurmak istedim hikayenin bütünlüğü bir yana sinema amacıyla yapılan ki bence sanatsal değeri olan bir filmin reklam uğruna kesilmesi bana malesef çok adice ve etik dışı geliyor..Yorumlarınızı bekliyorum...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Bundan haberim yoktu ve bunu yapanları esefle kınıyorum. Hani işin içinde RTÃ?K olsa neyse de keyfi olarak filmin kırpılması hiç hoşuma gitmedi.
Bunu yapanlar Türkiye'deki tüm fantastik kitlenin lanetini alacaklardır. Umarım bu kesilenler yüzünden fazla bir şey kaçırmamışımdır. 
Saygılar..
Saygılar..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..sinemada yayınlananı demiyor arkadaş, tv'de yayınlananı diyor, yani sinemada izlediysen sorun yok... ben de farkettim ayrıca , zamandan kaybetmeyip, nasıl olsa izleniyor dedikleri için yapıyorlar sanırım...FrontsideAir wrote:Bundan haberim yoktu ve bunu yapanları esefle kınıyorum. Hani işin içinde RTÃ?K olsa neyse de keyfi olarak filmin kırpılması hiç hoşuma gitmedi.Bunu yapanlar Türkiye'deki tüm fantastik kitlenin lanetini alacaklardır. Umarım bu kesilenler yüzünden fazla bir şey kaçırmamışımdır.
Saygılar..
fikir ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Arkadaslar bunu tek yonlu elestriyorsunuz ve sebepsiz tepki veriyorsunuz. Kesilmek zorunda. Neden? Verecekleri filmi LOTR olarak düşünmüyorlar adamlar. 3 saatlik filmimiz var ve bu filmin aralarına planlı olarak relam kasetlerini takıyorlar ve izlenmesi yüksek oranda bir film oldugu için kaliteli firmalarin şirketlerin reklamlarini genellikle birkaç defa yayinliyorlar.
bu 3 saat film ile reklamları topladiginzda 4 saatlik bir süreç ediyor. şimdi yayın akışına göre zaten 24 saatlik yayinin prime time ini hesaplarsaniz 4 saat çok iyi bir rakam ediyor. Buna göre adamlar filmi kesmek zorunda kaliyorlar.
Onlar sizi frp sever şu sever bu sever olarak görmüyor. sadece reklamlarını izletip para kazanacaklari birer vatandaş olarak görüyorlar efem.
O yüzden bukadar tepki vermeyin,olaylar böyle gelişmekte.
Ayrica dip not olarak. LOTR filminin oyunculara dağıtılan özel versiyonu yai kamera arkası zartı zurtuyla olan DVD si paralı sitelerden indirilmiş bulunmakta ve sanırım şu zaman diliminde P2P serverlara düştü. indirilebilir durumdalarmı araştırıp sorar huzurunuza sunarım.
bu 3 saat film ile reklamları topladiginzda 4 saatlik bir süreç ediyor. şimdi yayın akışına göre zaten 24 saatlik yayinin prime time ini hesaplarsaniz 4 saat çok iyi bir rakam ediyor. Buna göre adamlar filmi kesmek zorunda kaliyorlar.
Onlar sizi frp sever şu sever bu sever olarak görmüyor. sadece reklamlarını izletip para kazanacaklari birer vatandaş olarak görüyorlar efem.
O yüzden bukadar tepki vermeyin,olaylar böyle gelişmekte.
Ayrica dip not olarak. LOTR filminin oyunculara dağıtılan özel versiyonu yai kamera arkası zartı zurtuyla olan DVD si paralı sitelerden indirilmiş bulunmakta ve sanırım şu zaman diliminde P2P serverlara düştü. indirilebilir durumdalarmı araştırıp sorar huzurunuza sunarım.
Dert etmeyin arkadaşlar. Zaten işin sanatına ve kurgusuna meraklı olanı TV den izlemiyor. Meraksızı da, değil filmin kırpılmış hali, bütün halinde kitabını versen okumuyor. LOTR'i sadece film olarak sinemada yada DVD de seyretsen, eseri hiç okumamış olsan hiçbirinizde şimdiki etkiyi bırakırmıydı Aragorn yada Gandalf. Özmeyin kendinizi sanat eseri kırpılıyor diye. Zaten sanat eseri için TV ye mecbur değiliz. Kırpılmak bir tarafa dursun sanata tükürülüyor bile bu diyarlarda biliyorsunuz.
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.
Butti ye katılıyorum, yüzüklerin efendisini sadece öylesine bir film diye izleyenler üzerinden para kazanması beni çok da etkilemez kanallarım. Biz sinemada seyrettik 5 dakika film arası ile. O zaman yetişemeyen de arasız dvd ya da vcd de seyreder 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Ayrıca bu sanat eserini her şeyi ile, tam olarak izlemek isteyenler Excented versiyonlarının dvd lerini edinirler ve böylece sinemada bile gösterilmemiş olan sahnelere dahi ulaşırlar. Sanatı sanat olarak gören herkes zaten onun kıymetini bilecektir arkadaşlar. Gidipte bir sanat katline bakmayacak, o sanat eserini evindeki baş köşeye buyur edecektir. 
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Zaten TV'de yayınlananından bahsetmiştim.chosen wrote:sinemada yayınlananı demiyor arkadaş, tv'de yayınlananı diyor, yani sinemada izlediysen sorun yok... ben de farkettim ayrıca , zamandan kaybetmeyip, nasıl olsa izleniyor dedikleri için yapıyorlar sanırım...![]()
fikir ve saygılarımla...
Bu arada dedikleriniz doğru, ama bu benim onlara kızmamı engellemiyor. Bir şekilde izleyeceğim DVD'sini.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests