Diyardaki en üstün kişi kim????

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Diyardaki en üstün kişi kim????

Post by Thundorius »

Bu güzel diyarda yeni olduğum için fazla şey bilmiyorum.Diyarın en üstün kişisi kim ??? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürrrrr....

----------------------------------------------------------------------

Mesajı bırakalı 1 gün oldu hala yanıt yok.Yaw kimse acemileri dikkate almıyo mu?

chosen: mesajlar birleştirildi...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Kimsenin doğal olarak çıkıpta "ben en üstün kişiyim" demesini beklemiyorsun herhalde :)

Ama sanırım tanrıların seçilmişlerine bir sürü güçler verilmişti eski oyunlarda, onların Frpworld diyarında diğerlerinden oldukça güçlü olduklarını biliyorum. Artifactlar, bir kaç template üst üste eklemeler, undeadlere dönmeler vs... Baya bir güçlülerdi sanırım...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Açıkçası soruda bir mantık varsa ben bunu anlamadım. Üstün derken neyi kastettin?

Her karakterin bir diğerine göre belirli üstünlükleri vardır. Burası bir kere gerçek. Ama bir de herkesin karakteri de kendisine göre diğerlerinden üstündür. :D Başkasının karakterini üstün mü görmeliyim? Neden? :D Ha daha güçlü filan dersin. Tamam. :D Üstün demişsin.

Ama senin anlattığın kavram doğrultusunda incelersek diyarda en üstün olanlar Shev'in de dediği gibi Tanrı Seçilmişleri. Onlardan daha üstün yok bu mantıkta.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Gorath wrote:Açıkçası soruda bir mantık varsa ben bunu anlamadım. Üstün derken neyi kastettin?

Her karakterin bir diğerine göre belirli üstünlükleri vardır. Burası bir kere gerçek. Ama bir de herkesin karakteri de kendisine göre diğerlerinden üstündür. :D Başkasının karakterini üstün mü görmeliyim? Neden? :D Ha daha güçlü filan dersin. Tamam. :D Üstün demişsin.
Diyarın en çok hit point ine sahip kişiyim sanırım 8)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bence en üstün olayını HP ile değerlendirme Sylvos
o HP leri bir kaç saniye içerisinde tüketebilecek bir düşman çıkabilir :wink: .

Diyarın en üstün kişisi kim olayına gelince bu başlığı açan arkadaş için sölüyorum diyar tarihini okumanı tavsiye ederim bu diyarda şimdiye kadar çok güçlü kişiler gelmiş ve gitmiş,bencede başlığın en üstün değil en güçlüsü olmalıydı.Bana kalırsa seçilmişlerden önce (nasılsa bir sınırlamayapılmamış) tanrıların ta kendileridir yeminer,oren,azalin,apocalipse ve gelmiş geçmiş diyerleri.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Favori üstün adayım da Türkliderdir, Asmodeusu indiricek O daha :)
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Teorik olarak herkesi indirebiliyorum biliyorsun. ;) Hani 265 balor ve 1 klurichir formülünü hatırlıyorsundur :P hehehehe

Bu arada diyardaki en üstün kişi adayım adminlerin tanrı-karakterleri. Karşı olmama rağmen inkar edecek değilim. Keyfi hareketler yapan, portfoliolarının aksine hareketler yapan, çocuk gibi inat eden, mantıksız hareketler yapan ve bazıları lawful olduğunu iddia edip kaotik davranırken bazıları kaotik olduğunu iddia edip lawful davranan, aşırı güçlü Player Karakterlerdir kendileri. Benim adaylarım onlar ;)

Saygılarımla...
Türklider...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Wenom wrote:Bence en üstün olayını HP ile değerlendirme Sylvos
o HP leri bir kaç saniye içerisinde tüketebilecek bir düşman çıkabilir :wink: .

Diyarın en üstün kişisi kim olayına gelince bu başlığı açan arkadaş için sölüyorum diyar tarihini okumanı tavsiye ederim bu diyarda şimdiye kadar çok güçlü kişiler gelmiş ve gitmiş,bencede başlığın en üstün değil en güçlüsü olmalıydı.Bana kalırsa seçilmişlerden önce (nasılsa bir sınırlamayapılmamış) tanrıların ta kendileridir yeminer,oren,azalin,apocalipse ve gelmiş geçmiş diyerleri.
Kuzum, hit pointe göre belirleyen yok zaten. O yönden fazlalığım var. Ben şahsen, rakibe raundda 180 gibi hasar verebilirim...

Bence Corax (ya da şimdiki adıyla Hellfire :) )
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Sylvos senin o tüm savaşçı karakterlerine karşı olan bir dünya formül söyledim, hepsini de kendilerinden 2 level düşük herhangi bir karakter ile rahatça indiririm diyorum dinlemiyorsun bu kadar zamandır pvpnin de babasını öğrendik merak etme :wink:
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Shevarash wrote:Sylvos senin o tüm savaşçı karakterlerine karşı olan bir dünya formül söyledim, hepsini de kendilerinden 2 level düşük herhangi bir karakter ile rahatça indiririm diyorum dinlemiyorsun bu kadar zamandır pvpnin de babasını öğrendik merak etme :wink:
Abi tamam, bunların hepsi iyi güzelde karakter kağıdına iyi bakamamışsın galiba. Hit Point ya da hasardan fazla olan şeylerde vardı orda halbuki :D . Zaten amaç en çok hasarı vermek değil, bu olsa bile yeterince hasarı verebilirim....
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Sylvos, anlamıyorsun. Karakterine damage bile vermeden çat diye öldürebilecek tipler dolu oyun. En basidinden sana ufak bi şey söyliyim: Level 20 karakter yap, 720.000 altını da harca. İstersen full fortification zırhlar vs. al. (kritik ve sneak attack'a immune ol) ve ben level 10 ninja olup gelecem, 49.000 para ile sana öyle olaylar yaparım ki, 1 damage 1 damage öldürürüm isterse 40000 hp olsun 40000 roundda acıta acıta öldürürüm. Hâlâ diretmen çok komik.

Saygılarımla...
Türklider...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Karaktere fazla hasar vermenın pek onemlı olmadıgını soyluyorum ben. Eger amac bu olsa bıle bunu yapabılecek yeteneklerım var. Hıcbırseyı ıretmıyorum ama sunu da belırteyım, eger power play yapsaydım ya da yapmaya calıssaydım bunu savascı bır cuce karakterle denemezdım en azından. O karakterı yaratırkenkı amaclarım power playdan oturu bırseydı. Ve hala da oyle. Elımde sayamayacagınız kadar kaynak var. Power play ın ne oldugunu ve nasıl yapılacagını da bılıyorum...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Hadi bakalım... Konuya dönelim en iyisi...

Saygılarımla...
Türklider...
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Diyarın tanrıları arasında her nekadar Apocalypse'nin askeri olsamda Oren diye düşünüyorum.

Hellfire olamaz biz iki kişi indiriyorduk onu.Hemde ben o zaman düşük lvl dım.Ama Corax derseniz dururum.Yani onun chr sheetini gördüm gerçekten çok sağlammış.Ama Hellfire olduktan sonra baya zayıflamış.

Birde seçilmişim olduğunu göze almayarak söylüyorum Andero,o da sağlam baya.

Haa unutmadan son kişi Cervantes derim...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Eldarin

Post by Eldarin »

Yani arkadaş başta güç demiş. Diyarda gezen kimseleri gözönüne katarsak benim kesin ve net cevabım buna Beyaz Cüppeli Eldarin olacaktır. Tek ve kesin bir hareket ile Büyü Konseyini, Oren Tapınağını, iyi ve nötr yönelimli asileri kendi tarafına çekebiliyorsa Eldarin'in karşısında durabilecek adam olabileceğini sanmam ben. Site içersindeki her organizasyonun(evet her organizasyonun) içersine en az bir scout sızdırdığımız zamanları hatırlıyorum da...

Yine de şimdiye kadar hiç elimde gördüğüm potansiyel gücü kullanma gibi bir kaygımda olmadı gerçi.
Yani güçten kastınız buysa Eldarin derim. Kendim diye demiyorum, elimdeki kartlara göre konuşuyorum. Ama bireysel güç diyorsanız burada tartışmasız cevabım Kara cüppeli büyücü tarikatından Yeminer the lich olacaktır.
Post Reply