Tolkien dünyasi kahramanlari
Tolkien dünyasi kahramanlari
Yüzüklerin efendisi sıkı örülmüş bir duvar gibi. SAğlam... Ama bir taşı çıkartınca da duvar yıkılabilir. şöyle ki:
Büyük/küçük karakterlerin herbirinin kadere giden yolda önemli bir rolü var. Herhangi bir kiş yada olay olmasa. Mevcut sona ulaşmak tehlikeye düşer. Hiçbi olayı iyi ya da kötü diye nitelendiremiyorum o yüzden.
Tom Bombadil de öyle. Olmasaydı olmazdı.
Ama bunlar bir yana ben de çok seviyorum kendisini. Olayları kendince ele alışı., anlayışı, bilgeliği,... bana ilginç geliyor.
Büyük/küçük karakterlerin herbirinin kadere giden yolda önemli bir rolü var. Herhangi bir kiş yada olay olmasa. Mevcut sona ulaşmak tehlikeye düşer. Hiçbi olayı iyi ya da kötü diye nitelendiremiyorum o yüzden.
Ama bunlar bir yana ben de çok seviyorum kendisini. Olayları kendince ele alışı., anlayışı, bilgeliği,... bana ilginç geliyor.
Last edited by Efla on Tue Jan 17, 2006 12:35 am, edited 1 time in total.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
-
immortaleva
- Kullanıcı

Re: Tolkien dünyasi kahramanlari
Efla wrote:Yüzüklerin efendisi sıkı örülmüş bir duvar gibi. SAğlam... Ama bir taşı çıkartınca da duvar yıkılabilir. şöyle ki:
Tom Bombadil benimde favorim... bilmiyorum farkındamısınız ama adam muazzam güçlüydü. hatta kitabın sonunda nedeni bilinmez gandalfta onu ziyarete gidiyordu. matrix deki kahin gibi bir şey...
//Arkadaşlar bunu bir uyarı alın şimdilik bişey yapmıyorum. Ama lütfen içerikli mesajlar gönderin. İsim yazıp bırakmak foruma birşey kazandırmaz. Lütfen fikirlerinizi nedenleriyle açıklayın. Amaç öylesine isim söylemek değil. Fikir paylaşmak.
Saygılarımla...
İyi eğlenceler...
Saygılarımla...
İyi eğlenceler...
Chaos is the law of nature,
Fingolfin in adı yeter zaten!
Finwe den sonraki ikinci Yüce Noldor kralı...
Noldorun büyük kısmını Gıcırdayan Buzdan geçiren kişi...
Gil-Galad'ın dedesi...
veee Morgoth'a meydan okumuş ve teke tek savaşan Iluvatar'ın tek çocuğu (ve yaralayabilen)...
Bunun üstüne laf edilmez
Teşekkürler...
Finwe den sonraki ikinci Yüce Noldor kralı...
Noldorun büyük kısmını Gıcırdayan Buzdan geçiren kişi...
Gil-Galad'ın dedesi...
veee Morgoth'a meydan okumuş ve teke tek savaşan Iluvatar'ın tek çocuğu (ve yaralayabilen)...
Bunun üstüne laf edilmez
Teşekkürler...
To Live is To Die!
-
mori_istar
- Kullanıcı