Ayrıca bir kez daha söylüyorum, bu başlıkta gerginlik istemiyorum. Herkes ona göre davransın.
Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Black_Rider aramıza hoşgeldin...
Necros benim müsait olduğum zamanda sen dolusun senin müsait olduğun yerdede ben doluyum. şu rp yi yapalım bir ara yaw....
en kısa zamanda ben onun kulağını çekeyim en iyisi...
Necros benim müsait olduğum zamanda sen dolusun senin müsait olduğun yerdede ben doluyum. şu rp yi yapalım bir ara yaw....
hmmm.... Onun kulağını çekmek lazımDioraveni neden Rp atmıyor ya.
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Evet bu sefer kimseye laf ettirmeden döndürdüm turu. Buyrun.
Squan'ın RP'si için önceki tur dediğim geçerlidir. Onun bölümünün hızlı geçmesi gerektiği için MSN'den yapıyoruz. Bittiği zaman göndereceğim.
Squan'ın RP'si için önceki tur dediğim geçerlidir. Onun bölümünün hızlı geçmesi gerektiği için MSN'den yapıyoruz. Bittiği zaman göndereceğim.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Necros benim için ne gibi şeytani planlar kuruyosun anlayamadım.Bu kaçıncı yol ayrımı
.Kesin sen beni Orc kampına felan çıkartıp kurt çevirme yaptırcaksın
.Hadi bakalım sonumuz hayır olsun.Saygılar....
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Logan
- Kullanıcı

ruhuma el fatiha kardeşlerim...
sözümü tutamadığım için önce tanrımdan sonra sizden özür diliyorum...
verilen sözlerin tutulamaması ayrıdır... tutmak içi bir çaba harcayıp tutamamak farklıdır...
ben bir caba harcadıma inanıyorum! sözlerinizin arkasınıda durmayı bilin arkaşlar...
iyi oyular...
sözümü tutamadığım için önce tanrımdan sonra sizden özür diliyorum...
verilen sözlerin tutulamaması ayrıdır... tutmak içi bir çaba harcayıp tutamamak farklıdır...
ben bir caba harcadıma inanıyorum! sözlerinizin arkasınıda durmayı bilin arkaşlar...
iyi oyular...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan geçmiş olsun.
Rolümü gelen yoğun istek ve şikayetler üstüne duygu ve düşüncelerimden olabildiğince arındırarak kısa yazdım. Hayırlı uğurlu olsun.
Bundan sonrada duygu ve düşünceleri olabildiğince "Gorath's way" yani spoiler yöntemi ile yazmaya çalışacağım. Tembelliğim tutmazsa tabii.
Rolümü gelen yoğun istek ve şikayetler üstüne duygu ve düşüncelerimden olabildiğince arındırarak kısa yazdım. Hayırlı uğurlu olsun.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Logan
- Kullanıcı

geçirenler saolsun...
necrosun gıcığı vardı öldürdü
şak bir yadna yine kendi karaım yüznden gittim
necrosun gıcığı vardı öldürdü
şak bir yadna yine kendi karaım yüznden gittim
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Evet millet. Aranızdan bazıları turu döndürürken epey zaman geçtiğinden yakınıyor. Ben de şöyle bir şey düşündüm: Gruplar halinde turu döndürmek. Mesela Horcoel, V'ladhek, Harbormm grubu. Bu uygulamayı sizlerin oylamasına sunuyorum. Bu durumda sizler bileşene kadar-tabi birleşebilirseniz-bu sistemde oynatmayı düşünüyorum.
Evet, yorumları alayım.
Evet, yorumları alayım.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Aslında oldukça iyi olur. Her keste zaman eşit şekilde geçmek zorununda olmaz bu sayede. (Gerçi öylede geçmiyordu sanki ama
)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka