Kara Bilgenin Takipçileri(Rp ekranı Kıyamet rpg si)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

rp dışı: dark vision la mağranın gayet boş olduğunu gördün

mağra soğuktu giderek te soğuyordu oyının mağrayı nefesiyle ısıttığı barizdi büyük olması ona dışarda çok büyük bir dezavantaj salasada kapalı mekanlarda hem yağ tabakası hemde onun büyük ciğerlerinden çıkan sıcak hava ona çok büyük bir avantaj sağlıyordu bu kesindi

büyücünün aklında şimşekler çaktı o neye mal olmuştu böle donmamalıydılar ama bunu nasıl yapacaklardı

(saatte 2d4 dmg soğuktan dostlarım ii düşünün)
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

" beyler dışarda hala fırtına devam ediyor. Mağara da soğumaya başladı. Kararınız nedir? dışarı çıkıp başka bir yer mi arıycaz bir umut, yoksa mağaranın derinlerine inerek mi şansımızı deniycez? " Sturm artık mağarada bu şekilde kalmaktan sıkılmıştı ve hiç de donarak ölmeye niyeti yoktu!
" Let My Heart Go "
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

buçukluk etrafına bakındı biraz düşündü sonra, ve şöyle dedi

" dışarısı soğuk ama mağaranın derinleri sıcaktır, dışarda donarak ölmek istemiyorum, mağara daha güvenli gib görünüyo bana, ben derinlere inelim derim"
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

mağranın soğuk olduğu kesindi bunu wurgulamak yersizdi

bişiler yapmalıydı mağranın derinleri sessizdi

inmelimiydi yoksa burdan gitmelimiydi

kimbilirdi

düşünmeliydi kara vermeliydi

soğuğa karsı nasıl direnmeliydi
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

chade büyücüye döndü kısa bi süre düşüncelere daldıktan sonra

" sen bi şey yapamazmısın büyücü, kendini kudretli olarak görüyosun"
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Benim kudretim yaşayan ve ölenlerle ateşle suyla uğraşmam ben ama biraz odun bulabilirseniz yada yakabilecek bir şeyler o zaman ben size ateşinizi veririm ama bu konuda o kadar...

Büyücü mağarayı araştırma yanlısı olsada sesini çıkarmadı bu zayıf insanlarla bedenleri dışında ilgilenmiyordu.Oturup büyü kitabını açtı ve bir büyünün sözlerini tekrar etmeye başladı...
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

" beyler ben bu işten sıkıldım. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama ben dışarı çıkıp etrafı araştırcam. İsteyen gelsin isteyen burda kalsın veya kendi düşüncesini yapsın! " Sturm grup arkadaşlarına bakmadan arkasını döndü ve dışarı doğru yürümeye başladı. Mağaranın ağzına geldiğinde üstünü iyice sağlamlaştırdı soğuk acımasızdı. Mağaraya geldikleri yönün devamına doğru yönünü aldı ve küçük bir dua fısıldadı " Yeminer bana yol göster "
" Let My Heart Go "
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

sturm yeminerin onu dsuyamıyacağı kadar uzaktaydı yeminer the lich her ne kadar çok kudretli olsada burası onun etki alanının dışında kalıyordu

sonra fark etti ayak parmaklarını hissetmediğini dışarı çıkmakla aptallık edeceğini
sturm bu hawada dışarı çıkmazdı normalde ona ne olmuştu dışarıdaki soğuk insanı ölebir ıssırıyordu ki hemde fırtına dinmesine rağmen
(saatte 3d10 YANİ MAXİMUM DMG DA 2 DAKİKADA 1 DMG)

YOKSA.... YOKASA BÃ?YÃ?CÃ?....BÃ?YÃ?CÃ? ONA BİşEY YAPIP AKLININ BAşINDAN UÃ?MASINA MI SEBEP OLMUşTU???
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

savaşçı aklında ki düşünce ile gerildi. Mağaraya geldiklerinde büyücünün birşeyler yaptığını görmüştü. Bir anda geri dönerek büyücünün oturduğu yere ilerledi ve sadece onun duyabilceği şekilde " büyücü dışardan geldiğimizde her ne ile uğraşıyoduysan bunun bizim üzerimizde bir etkisi var mıydı hemen söyle. "
" Let My Heart Go "
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Dragluin Oturduğu yerden doğruldu..
Zaten daha önceden üstüne başına iyicene önem verip giyinmişti..
Strum un peşinden gitti.
Onu yakaladığında..
"Mağarada kalmalıyız...." dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Hırçın savaşçı gene delirmeye başlamıştı öldürmem gerekicek diye düşündü ama şu anda işe yarabilirdi.Başına geldiğinde söylediklerini okuduğu kitaptan başını kaldırmadan dinledi.

"büyücü dışardan geldiğimizde her ne ile uğraşıyoduysan bunun bizim üzerimizde bir etkisi var mıydı hemen söyle. "

çok salaktı bu savaiçı

"Sizinle uğraşsaydım en azından seninle çoktan ölmüş olurdun ama seninle uğraşmadım savaşçı mağaraya girmeden sana yaptığım büyünün aynısını yaptım kendime içeriyi dah iyi görebilmek için."

"Mağarayı arştırmamız odun yada yakacak bir şeyler bulabilmemiz gerek ama benim bunları söylememe zaten gerek yok liderliğe soyunduğuna göre bunları zaten düşünmüşsündür değil mi yeminer in seçilmişi pardon seçilmiş mi dedim yalnış söyledim yeminerin savaşçısı......"
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

etraf çok soğuktu we soğuğu hissetmeyen yoktu sonunda guruba sonradan katılan kişi birşey fark etti(chade) etrafı gezmekteydi etraf boştu bunu zaten sturm da mefistofeleste biliordu ama sonradan katılan kişi bişeym bulmuştu boş mağrada bir çatlağa benziyordu ama değildi çatlaktan daha kalın bir aralımtı duwara iice bakmamış olsa farketmeden geçip gidecekti iki duwar üstüste binmiş gibi duruyordu ama aralarından geçilebilirdi en azından chade geçebilirdi...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"hahaha " diye bir kahkaha attı savaşçı..
"Kes büyücü bıdı bıdı yapma zaten sinirlerim bozuk.."
içeriye doğru ilerlediler strum ile ve "mağaranın derinliklerine inmek gerek " dedi strum a
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

mağranın içine ilerleyenler gördüler ki tazlar arası açıklık çokda yeterli değildi. ancak ufak tefek bir insanın gecebileceği kadar bir aralık mevcuttu ve bu büyük bi sorun gibi görünmüştü.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

( şöyle gruptakilere bakıyorum en zayıf kim var )

"En küçük olanımız girmeli ve göz atmalı diye düşünüyorum.." dedi ve en ufak yapılıya baktı..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Locked