Narnia Günlükleri
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Narnia Günlükleri
Film dünyada büyük reklam ve gişe yakaladı.Bene en kısa zamanda gitmek istiyorum ama gidenler varsa görüşlerini bilmek iyi olur.
Not:Spolier olayını hatırlatmak iyi olur....
Not:Spolier olayını hatırlatmak iyi olur....
ben beğendim filmi, havası atmosferi hoşuma gitti benim, aslanın ihtişamından etkilendim sanırım
yaratılan karakterler çok hoşuma gitti cidden
-------------------spoiler------------------
çitaların savaşta koşuşu, savaştaki dövüşler falan çok etkileyiciydi bence, aslanın kurban edilmesi ve geri dönüşü de baya sağlamdı
---------------------------------------------
görüş ve saygılarımla...
-------------------spoiler------------------
çitaların savaşta koşuşu, savaştaki dövüşler falan çok etkileyiciydi bence, aslanın kurban edilmesi ve geri dönüşü de baya sağlamdı
---------------------------------------------
görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
film fena değildi, ama kitabının yanına bile yaklaşamıyor
bence en iyisi önce kitabı okuyup sonra gitmek filme.
bence en iyisi önce kitabı okuyup sonra gitmek filme.
Uçmuyor kuzgun, oturuyor orada, hala orada
Oda kapımın üzerindeki o süzgün büstte
Rüya gören bir iblisin bakışı gözlerinde
Gölgesi akıyor zemine yüksekteki lambadan
Ve bu gölgeden, yerde uzanmış
Oda kapımın üzerindeki o süzgün büstte
Rüya gören bir iblisin bakışı gözlerinde
Gölgesi akıyor zemine yüksekteki lambadan
Ve bu gölgeden, yerde uzanmış
Kendimce ekleme çıkartmalar yapayım bendeuLtior wrote:Senaryo: beni sarmadı açıkçası. çok derin bir öyküsü yok
Oyunculuk: Kötüydü gerçekten
Tek beğendiğim karakter yaratımları ve animasyonlar. griffondan minotara vampire kadar herbişey var. ve tabiki CATE BLANCHET var!:D
onun dışında aman aman bi film değil.
Senaryo : çok tekdüze, çocuk kitabına göre bile fazla durgun.
Oyunculuk : Yok
Sürükleyicilik : Başından beri ne lacagını iyi biliyorsunuz hiç süpriz yok
Tek + sı , her tip yaratığın olduğu savaş sahnesi ve oradaki 2 adet player levelı almış npc
Ama şunu da söyleyeyim : cadı Cate Blanchet değil
-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
punctualazrael
- Kullanıcı

Tabi ki bu yeni versiyonunu izlediğinde eskisi kötü gelebilir! Ben ikisini de seyrettim, ikisi de kendince güzelmefistofeles wrote:BBC nin çektiği daha eski bir narnina günlükleri daha var dvd ve vcd si çıktı.Onu izleyen var mı ki.İzleyen varsa önce hangisini izlemek gerekir.
Ayrıca filmdeki (kitapta da var) Türk lokumu ve aslan karakterinin adının "Aslan" olması bence ilginç ayrıntılar!
Ferahta galip gelenlerden bir bıkmışlık var omuzlarımda, ondan mağlup oluyorum bu aralar hayata!
Bende seyrettim ve çok beğendim aslında. Özellklede kötü kalpli cadı çok güzeldi. Karakterler çok güzel yapılmıştı ama sinirmi bozan baştaki yaratığın şövalyelerin çadırı gibi bir yerde kalması ve aslan olmasıydı. Aslan yürekli ile bir alakası varmı acaba bu Aslan'ın.
Masalsı havayı bence çok güzel koymuşlardı.
Masalsı havayı bence çok güzel koymuşlardı.
Code: Select all
Özellikle ilk başında dolaptan karın içine çıktığında benim çok hoşuma gitti. Sanki yeni bir Newerland gibi geldi. Karakterlerden çokta bir şey beklememek gerekir, nede olsa masalsı bir şey sanırım daha küçük yaştakileri hedef almış. Ama cadı ve ilk gittikleri evin sahibi benim çok hoşuma gitti. Hele ev sahibinin filmin sonundaki "Try me!" deyişi hala aklımda.Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Bende filmi opek beğenemedim. Yok yani çok sığ bir dünya olayların içine almadı beni. Sarmadı. Anlatamıyorumki
Code: Select all
Bide şöyle bişey yakaladım kendi çapımda. Filmin başlarında küçük kız gardroba giriyo, ardından büyük çocuk giriyo. Halbuki benim bir arkadaş diğer dünyadayken bu dünyada zamanın geçmediğini söylemişti. Hakkaten filmin sonlarına doğru dışarı çıktıklarındada çocuktular yine. E eğer zaman burada geçmiyosa küçük kız girdiği gibi belki o tarafta yıllarca yaşasada hemen çıkması ve kardeşinin yanına gelmesi gerekmez miydi? Biraz kafam karıştı evet...
Bide o küçük kızın pıçağı ilk fırlatışında, neredeyse tam ortadan vuruşu, hatta kameranın sarsılıp sert saplanma efekti yapması beni bitirdi. Hatta ablasınında oku direk atması falan... İşte çocuk filmi dedim geçtim :)bende bi kaç bişe söliyim o zaman 
oyunculuk beraberttı..
en gaz sahneleri aslanlı olanlardı..
canlandırmalar iyiydi...
bide filmde şey oldu
arkadaşımla gittik arkamızda 3 sarışın kız oturuyodu bıdı bıdı kafamızı şişirdiler.
tam mola verildi film arası derin bi sessizlik oldu sazan kızlardan biri yanındaki kıza
"narnia naber ? " dedi ben ağlasammı gülsemmi bilemedim
oyunculuk beraberttı..
en gaz sahneleri aslanlı olanlardı..
canlandırmalar iyiydi...
bide filmde şey oldu
arkadaşımla gittik arkamızda 3 sarışın kız oturuyodu bıdı bıdı kafamızı şişirdiler.
tam mola verildi film arası derin bi sessizlik oldu sazan kızlardan biri yanındaki kıza
"narnia naber ? " dedi ben ağlasammı gülsemmi bilemedim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.