En Son Hangi Animeyi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Sanırım bu aralar pek anime izleyen yok :D Ben söyliyim izlediklerimi:

G.A.N.T.Z 1-17 izledim. Türkçe Alt Yazılı olarak oldukça iyiydi. Devamının da Türkçe alt yazıları çevrilince izliycem. Gerçekten çok iyi oluyor Türkçe Alt Yazılı izlemek.

Ayrıca Full Metal Alchemist: Conqueror Of Shambala izledim. Yine Türkçe Alt Yazılı. Oldukça kaliteli bir yapım. Zaten uzun süredir bekliyordum ama alt yazıların çevrilmekte olduğunu duyunca birde onları beklemeye koyulmuştum. Tv serisinin direk devamı niteliğinde ve askıda kalan noktaları çok güzel sonlandırmış. Her zamanki gibi harika ötesi bir kurgu. Kesinlikle tavsiye ederim...

Bu aralar fazla anime izlemeyeceğim sanırım :D Dizilere sardım bir hayli. Anime olarak One Piece leri bekliyorum. Gelmezlerse bilgisayarı camdan aşağıya atabilirim her an... :roll:
rain_maker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rain_maker »

biraz önce "grave of the fireflies"ı seyrettim.seyrederkken çok açtım ve tam anlamıyla "çaresiz" haldeydim.dolayısıyla miyazaki babayı daha iyi anladığıma inanıyorum.bundan sonra her animeyi gerektiği gibi izlemeye karar verdim(hentailer hariç :P ).sizde deneyin derim.sonuçta ise yüreğim parçalandı açlığımı unuttum gibi...başım dönüyorrr...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

One Piece 121-131 izledim ve Alabasta Kingdom savaşına son noktayı koydum. Çok kaliteli bir kurgusu vardı ve beni sarstığı kesin. Devamı da yolda bekliyorum... Ã?ıldırabilirim. Zaten tüm animeleri erteledim sadece One Piece odaklandım. Uzunca bir süre, aylarca başka anime indirmeyeceğim bir gerçek...
Lessien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lessien »

Yeni manyaklığım : Yami No Matsuei
Shonen-ai'ye itirazım yok derseniz tavsiye edebilirim :D
rain__maker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rain__maker »

valla ben ninja scroll a başladım;başlamaz olaydım...animenin 10. bölümündeyim daha bi tane adam gibi ninja gördüm, onun dışında ki injaların hepsi ucube yaratıklar.dizinin baş kahramanı ise bir samurai.eğenmedin sonuç olarak ama izliyom(başarılı karakterlerde yok değil)
ulysses
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulysses »

Gorath wrote: Ayrıca Full Metal Alchemist: Conqueror Of Shambala izledim. Yine Türkçe Alt Yazılı. Oldukça kaliteli bir yapım. Zaten uzun süredir bekliyordum ama alt yazıların çevrilmekte olduğunu duyunca birde onları beklemeye koyulmuştum. Tv serisinin direk devamı niteliğinde ve askıda kalan noktaları çok güzel sonlandırmış. Her zamanki gibi harika ötesi bir kurgu. Kesinlikle tavsiye ederim...
Sayende benimde haberim oldu, ben de bekliyordum uzun zamandır!
Kaldığı yerden devam ediyor değil mi? yani Munich'ten?
Ferahta galip gelenlerden bir bıkmışlık var omuzlarımda, ondan mağlup oluyorum bu aralar hayata!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

ulysses wrote: Sayende benimde haberim oldu, ben de bekliyordum uzun zamandır!
Kaldığı yerden devam ediyor değil mi? yani Munich'ten?
En Son Anime Ve Manga Haberlerinde bir ay kadar önce bilgilendirmiştim. Takip etmemişsin demek ki. :) Takip etseydin bir ay öncesinden haberin olucaktı.

Evet, Munich den aynen devam ediyor. Hatta iş oldukça ilginçleşiyor. Bence bir an önce edinip izlemelisin. İsohunttan ararsan bulabilirsin Torrent kullanıyorsan... :wink:
ulysses
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulysses »

Gorath wrote:
En Son Anime Ve Manga Haberlerinde bir ay kadar önce bilgilendirmiştim. Takip etmemişsin demek ki. :) Takip etseydin bir ay öncesinden haberin olucaktı.

Evet, Munich den aynen devam ediyor. Hatta iş oldukça ilginçleşiyor. Bence bir an önce edinip izlemelisin. İsohunttan ararsan bulabilirsin Torrent kullanıyorsan... :wink:
Doğru söylüyorsun, atlamışım :D Hemen başladım indirmeye Edonkey ile! Sabırsızlıkla bekliyorum bitmesini :D
Ferahta galip gelenlerden bir bıkmışlık var omuzlarımda, ondan mağlup oluyorum bu aralar hayata!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

buradan da Türkçe alt yazılarına ulaşabilirsin ;)

One Piece 132-140 izledim en son. Komple dolgu bölümdü bunlar ama Sky Island bölümleri gelicek şimdilerde. Onları merakla bekliyorum. Bir inselerde izlesem...
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Sky Island i bitirdim burda televizyonda yayinliyorlardi. O kadar iyi degildi. Anime olarak Inuyasa fena degildi su aralar izlediklerim arasinda ve Dragon Ball Z in 1-45arasini da bir arkadas verdi. Almanya da anime cilginligi var. Her tarafta her turlu anime bulup izleyebiliyoruz :twisted: .
ulysses
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulysses »

Full Metal Alchemist: Conqueror Of Shambala'ı izledim sonunda! Gerçekten uzun süre sonra tekrar devamını izlemek çok iyi oldu. Serinin takipçileri için kaçırılmaması gereken bir anime!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"Jojo's Bizarre Adventure" diye bir animenin ilk 5 bölümünü izledim. Aslında ilk beş bölüm olduğundan da emin olamıyorum çünkü bütün olayların içine balıklama daldım. Ancak anime oldukça güzel yapılmış. İlk beş bölümünü izledikten sonra devamının da gelmesini bekler oldum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Darkgnome wrote:"Jojo's Bizarre Adventure" diye bir animenin ilk 5 bölümünü izledim. Aslında ilk beş bölüm olduğundan da emin olamıyorum çünkü bütün olayların içine balıklama daldım. Ancak anime oldukça güzel yapılmış. İlk beş bölümünü izledikten sonra devamının da gelmesini bekler oldum.
Anime iki adet Ova (Orjinal video Animation) dan oluşuyor. Oldukça sıkı dokunmuş bir anime bence. Ayrıca aynı adlı oyundan uyarlanmış. ilk ova 5 ikinci ova 7 bölüm. Birbirlerinin devamı. Ama ikinci ova şoka düşüren gelişmelerle dolu. Süper bir anime. Tavsiye edilir ;)
ulysses
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulysses »

Juuni Kokuki(The Twelve Kingdoms)' nin "A Thousand Miles of Wind, The Sky of Dawn" serisini bitirdim. Daha öncede aynı animenin "Shadow of the Moon, Sea of the Shadow" ve " Sea of the Wind, Shore of the Labyrinth" serilerini seyretmiştim. şimdi sadece " Sea God of the East, Azure Sea of the West" serisi kaldı.
Gerçekten beğendiğim bir anime. Gerçek dünya ile fantastik dünya arasında geçişleri içeren ilginç bir yapım. Tavsiye ederim, daha seyretmediyseniz kaçırmayın derim :)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Demian wrote:Sky Island i bitirdim burda televizyonda yayinliyorlardi. O kadar iyi degildi.
Ya insan böyle ezmez di mi karşısındakileri :P Tamam burda yayınlanmıyor olabilir. Hatta her köşe başında da manga satılmıyor olabilir :P Neyse;

Ben One Piece 141-162 izledim. Sky Island bölümlerine büyük bir giriş ve hızlı bir ilerleyiş. Bu aralar sırf One Piece zaten. Süper gidiyor. Yine de Arabasta gibi değil. Ah o tadı bir daha hiçbir animede alamam herhalde. Sky Island iyi olsa da bir daha o tat alınmaz... :(

Ayrıca Mai-Hime 2 bölüm indirdim ve izledim. Çok kaliteli bir anime. Tavsiyemdir... :wink:
Post Reply