Serdar yoksa buraya fazla msj atmamızamı kızdı acaba
WOD player aranıyor...
Serdar merak etme abi kimse bizim oyunu bırakma taraftarı değil böle bişey denmediki zaten bu kadar kızmana gerek yok ayrıca d ve d ye bile devam edicez.Eyer böle bişey olursa baya sinirlenirim bende ve tehlikeli olurum
yardımlarada açık olmalıyız bence
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Muhtemelen herkes 18 şubat tarihli buluşmada olacağı için bu cumartesi gününe herhangi bir şey ayarlanmamıştır. Pendikli mafya babası Atakan abimizde orada olacağı için muhtemelen ben giderim gibime geliyor...
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ya pazar? Pazar uygun olmayan var mı? Bu arada ben komadan çıkınca haber verin ki boşuna gelmeyeyim (ya da gelemeyince boşuna dert etmeyeyim
)
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Evet arkadaşlar geçen cumartesi günü konuştuğumuz BiFteK projesini hayata geçirmek ve kitap işlerini halletmek için bu cumartesi toplanıyo muyuz ??? Bir de Engin ve Hilmi devam eden oyununuz için bi saat belirleyelim..5 kişilik bir werewolf oyunu açılacaktır atakan, serdar, caner, yener kaleye ilk mum diken isimler , Esen ya da Fatih ya da Can katılacaklar mı?? Biri bişey söylesin huoop
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ben de varım, dikiyorum mumumu. BiFteK miydi projenin adı? Bilmiyordum valla. Açılımı nedir? Başka bir programım çıkmazsa gelirim. Ã?ıkarsa da belki gelmiş olabilirim. (Yener'in oyunu gibi)
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Walla biri daha güzel bir şey bulana kadar ismi BiFteK, bilare açılımını yaparım.
Başka program derken nasıl yani? Bi yerde sahneye mi çıkacaksın
şaka bi yana werewolf oynayalım kafamız dağılsın gençler
Başka program derken nasıl yani? Bi yerde sahneye mi çıkacaksın
şaka bi yana werewolf oynayalım kafamız dağılsın gençler
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Başka programım olacağını sanmam (niye çıkmayayım, benim neyim eksik
) hem benim için frp'den daha önemli bir program olamaz (çok mu iddialı oldu?)
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Senin neyin eksik hmmm
Baya bi iddialı olmuş o hakkatten fatih ya, neyse herkes cumartesine uyup uymadığını yazsın da bişeyler ayarlayalım...
Baya bi iddialı olmuş o hakkatten fatih ya, neyse herkes cumartesine uyup uymadığını yazsın da bişeyler ayarlayalım...
-
Par-Salian
- Kullanıcı

BiFteK Projesi Hakkında
Cumartesi öğleden sonra bana da uygun. St'mize uyarsa ben de Werewolf oynayabilirim 2.oyun olarak
Cumartesi öğleden sonra bana da uygun. St'mize uyarsa ben de Werewolf oynayabilirim 2.oyun olarak
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
vayyyy bakırkoy bu aralar iyice hareketlenmis hemde wod larla werewolflar la dolmus. iubkfk artı frpworld hadi hayırlısı bakırkoy bu gidisle frp merkezi haline gelebilir. haa bu arada arkadasımız quel-shin de bir vampire acacaktı halaa proje asamasında olan proje icin
birazz caba bekliyoruz sevgili st mizden hadi quel goster kendini. nisan a kadar dolu olmasam her cumartesi fix gelen ve yerine asla bir npc koydurtma taraftarı olmayan bir player olarak katılırdım ama sorumluluklar var iste ne demis bir shienar lı "olüm tuyden hafif, gorev dagdan agır..."
Herkese iyi ve kaliteli oyunlar. viva la rp!!!
Herkese iyi ve kaliteli oyunlar. viva la rp!!!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Hâlâ mı proje aşamasında o oyun ya? Ne zaman uygulamaya geçer acaba? Ben de oyun konusunu abarttım sanırım, her gruba söz verdim, çakışmasa bari. Arap yağı bol bulunca misali oldu ama ne yapalım, FRP kıtlığından çıktım.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Abileri anladık da ablalar ??? Bi' abla sen varsın benim bildiğim, yanlış mıyım, yoksa başkası da abla da bizden mi gizliyor ??
Bu hafta oyun olmadı zaten haftaya bakalım bi'şeyler ayarlanabilirse ben yazarım buralara...
Bu hafta oyun olmadı zaten haftaya bakalım bi'şeyler ayarlanabilirse ben yazarım buralara...