bir dilek...
bir dilek...
bir dilek hakkında dilenecek alternatif dilekler...
örnein bir bombanın tasarımı... öle bir bomba ki yer yüzünde ben ve petek dinçözden başka kimseyi bırakmayacak bir bomba dilerdim..
örnein bir bombanın tasarımı... öle bir bomba ki yer yüzünde ben ve petek dinçözden başka kimseyi bırakmayacak bir bomba dilerdim..
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

tertemiz sorunsuz tıkır tıkır işleyen bir forum diliyorum, bunun alt başlıkları olarak da geyiğin az olmasını ve sorun çıkaran kullanıcıların biraz daha duyarlı olmasını dilerdim...
(başlık güzel olabilir, ama lütfen kimse kimsenin dileğine bir cevap vermesinki tartışmaya yol açmasın bu olay başlık altında.)
dilek ve saygılarımla...
(başlık güzel olabilir, ama lütfen kimse kimsenin dileğine bir cevap vermesinki tartışmaya yol açmasın bu olay başlık altında.)
dilek ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

ben hep 2 normal dilek diliyip, 1 de 3 dileğimin daha gerçekleşmesini düşünürdüm. Rekürsif olarak 
2 normal dileğimi olası bir olasılığa (
) karşı sevap kazanmak adına açlar doysun, fakirler kazansın, dünyada barış gibi geyiklere harcardım. Sonradan gelicek bonuslara da kendimi günümüz teknolojisiyle donatıp ortaçağ hatta belki ilkçağda yaşamayı dilerdim ...
2 normal dileğimi olası bir olasılığa (
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Niccolo Machievell
Benliğimi koruyarak,istediğimde istediğim şeye dönüşebilme gücü isterdim. Böylece her canlı gibi yaşayabilir, istediğim zaman tekrar geçleşebilir, uzayda evrenin bilinmeyen yerlerine seyahat edebilirdim.
Çok abartı bir dilek olmadı değilmi?
Çok abartı bir dilek olmadı değilmi?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Logan
- Kullanıcı

iyi sadık bir karım,bir kızım bir oğlum ,güzel bir ev altımda orta karar bir araba... mutlu ve huzurlu bir aile ortamı,.
sevgi ve sadakat göstercek onurlu bir aile...
sevgi ve sadakat göstercek onurlu bir aile...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Sonsuz bir uykuya dalmak isterdim. (Sonsuz dilek hakkını saymazsak
)
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Dilek dilemeyi bilgisayar oyununda hile yapmaya benzetiyorum. Hileyi abarttığınız zaman oyunun tadı kalmıyo, ziyan oluyo. Aman dilek dilerken dikkatli olalım. Ziyan olmasın hayatımız. Uğraşarak elde edildiği zaman değeri daha iyi biliniyo. Tamam tamam kabul ediyorum. Cilveli keçi hanına göre ciddi konuşuyorum. Sustum.