"TARZI VE REPLIKLERIYLE EN SEVDIGINIZ KARAKTER?"
-
immortaleva
- Kullanıcı

1. Jander sunstar : Replikleri, harika fiziksel görünüşü(saçları ve teni vampir olmadan önce ve vampir olduktan sonra),ruh hali (duygusallığı,masunluğu,veridiği sözlerin arkasında olması,dostlarını hiçbirzaman unutmaması ...) jander'i benim favorim yapan nedenlerin başında geliyor.
2. Agis (dark sun'dan bir karekter):Kimsenin listesinde göremediğim bir karekter listeye eklememek haksızlık olurdu
.Agis gördüğüm en iyi psion. herzaman kendini geliştirmenin yollarını arıyor ve herşeyden önemlisi sanatına yani güçlerine herzaman güveniyor.Karar verdiği şeyden vazgeçmiyor kararlarının arkasında olan bir şahıs.Tek eksiyi kişilere çobuk ve gereğinden fazla güveniyor.
3.Medivh : Bu adamın en çok beyendiğim özelliği herzaman herdurumda gerçek bir bilge olduğunu ispatlaması ve insanlarda bu izlenimi bırakması buda onu tanıyan herkesin ona saygı duymasını sağlayan nedenlerden biri (diğeride bekçi olması ve güçleri).
İşte bu benim sıralamam saygılarımla...
2. Agis (dark sun'dan bir karekter):Kimsenin listesinde göremediğim bir karekter listeye eklememek haksızlık olurdu
3.Medivh : Bu adamın en çok beyendiğim özelliği herzaman herdurumda gerçek bir bilge olduğunu ispatlaması ve insanlarda bu izlenimi bırakması buda onu tanıyan herkesin ona saygı duymasını sağlayan nedenlerden biri (diğeride bekçi olması ve güçleri).
İşte bu benim sıralamam saygılarımla...
Last edited by Yener on Mon Feb 27, 2006 4:58 am, edited 2 times in total.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
- metalistisot
- Kullanıcı

En sevdiğimmi tam emin değilim ama sanırım en sevdiğim karakterlerin başında Shannara serisindeki druid Allanon geliyor. Gerçekten bilgeliğin yanında yaşamın ve ölümün (kendi ölümü dahil) simgesi...
bide bu bölüme çok uygun değil ama, warcraft3 ki İllidian'da çok bomba karakterdi, hele o nagayı kaldırdırğı demonun sözleri hala kulaklarımda...(gerçi oyunun sonunda telef ettil zavallıyı Arthas ama olsun
)
bide bu bölüme çok uygun değil ama, warcraft3 ki İllidian'da çok bomba karakterdi, hele o nagayı kaldırdırğı demonun sözleri hala kulaklarımda...(gerçi oyunun sonunda telef ettil zavallıyı Arthas ama olsun
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
Valla tarzı ve replikleriyle hoşuma giden karakter "Pharaun"'dur.Ukala olmasına rağmen cidden zeki bir karakter ve belli etmeden dişileri ezmesi çok hoşuma gitmiştir her zaman.
Code: Select all
gerçi ölüyor serinin diğer kitabında ama olsun,o gerçekten tarzı ve replikleriyle son zamanlarda oluşturulmuş en iyi karakterlerden biri.-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Bir düşünelim..
Harry Potter: Snape
Eragon: Murtagh
Ölüm Kapısı: Sang Drax
Gediksavaşları: Düşman
Peki niye hep kötüleri seçtim? (bkz: imzam
)
Harry Potter: Snape
Eragon: Murtagh
Ölüm Kapısı: Sang Drax
Gediksavaşları: Düşman
Peki niye hep kötüleri seçtim? (bkz: imzam
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Ölüm Kapısı: Usta Hugh, bir insan bu kadar mı şaheser olur? Vurdumduymaz ve profesyonel.. Yok açıklayamiciim.
Haplo: Tam aksiyon adamı, ve inancının kuvvetide beni etkilemiştir. Lorduna olan güveni bazı gerçekleri görmesini engellemiştir mesela.
Zifnab: her ne kadar, seri için gereklimiydi? Bu kadar çok yer açıkta bırakılırmıkiydi desemde komedi karakteriyle -ve arasıra bilgelik saçmasıyla- harika bir karakterdir
Limbeck Civatasıkan: Aslında en büyük kahraman, kendi halkını sefaletten kurtardı daha ne olsun? Bir devrimin öncüsü, söylevleri harikadır
..
Zaman Ã?arkı: -Kitaplar hayatımdan bezdirdi oku oku bitmiyor ve pek sarıcıda sayılmazlar- Mat Cauthon, hem inanılmaz şanslı hem inanılmaz kumarbaz...
Ejderha Mızrağı: Fizban, adam çıktımı hazırlanın bi yerden kopacaksınız, hmm ateştopu.. ateştopu... ateştopu.. Aha!
Lord of The Rings: Turambar Turin, ne kadar acıklı bir hikayedir o, ve ne kadar büyük işlerle doludur. Kadersizliğin Efendisidir Turin...
Aragorn, fazla söze ne hacet...
Haplo: Tam aksiyon adamı, ve inancının kuvvetide beni etkilemiştir. Lorduna olan güveni bazı gerçekleri görmesini engellemiştir mesela.
Zifnab: her ne kadar, seri için gereklimiydi? Bu kadar çok yer açıkta bırakılırmıkiydi desemde komedi karakteriyle -ve arasıra bilgelik saçmasıyla- harika bir karakterdir
Limbeck Civatasıkan: Aslında en büyük kahraman, kendi halkını sefaletten kurtardı daha ne olsun? Bir devrimin öncüsü, söylevleri harikadır
Zaman Ã?arkı: -Kitaplar hayatımdan bezdirdi oku oku bitmiyor ve pek sarıcıda sayılmazlar- Mat Cauthon, hem inanılmaz şanslı hem inanılmaz kumarbaz...
Ejderha Mızrağı: Fizban, adam çıktımı hazırlanın bi yerden kopacaksınız, hmm ateştopu.. ateştopu... ateştopu.. Aha!
Lord of The Rings: Turambar Turin, ne kadar acıklı bir hikayedir o, ve ne kadar büyük işlerle doludur. Kadersizliğin Efendisidir Turin...
Aragorn, fazla söze ne hacet...
-
dragonlancer
- Kullanıcı

Magius:: raistlinden bile iyi (herşeyiyle)
Kaz: bana minatorları sevdirdi
Arya: tam bir elf
ama elf diyince aklıma benim Tanis im geldi unutmuştum
tas ve flint için birşey söylemeye gerek yok heralde ((bakınız: chroincles serisi)
Chroincles miydi ya şu Güzün Alacakaranlığı falan olan
:racha :hop
ama ayrıca:::
dragonlance: magius , şu humanıın arkadaşı olan minator Kaz
eragon: arya ve murtagh
orta dünya: legolas
mod:mesajlarınız birleştirilmiştir.
Kaz: bana minatorları sevdirdi
Arya: tam bir elf
ama elf diyince aklıma benim Tanis im geldi unutmuştum
tas ve flint için birşey söylemeye gerek yok heralde ((bakınız: chroincles serisi)
Chroincles miydi ya şu Güzün Alacakaranlığı falan olan
dragonlance: magius , şu humanıın arkadaşı olan minator Kaz
eragon: arya ve murtagh
orta dünya: legolas
mod:mesajlarınız birleştirilmiştir.
Sapsarı, rüzgâr olmamasına rağmen metrelerce arkasında dalgalanan saçlara sahipti o! Nereden geldiği ve ne olduğu belli olmayan, kanat çırptığında normal bir insanın gölgesinden başka hiçbir şeyini göremediği o garip kuşunun sırtında gezerdi. Tek bir şeyin peşinde... Elindeki tüm o değerlere ve güce rağmen, tüm bunları umursamazcasına tek bir şeyin peşinde... Bilginin peşinde...
Elindeki o cam kavanoza bakarsanız eğer içinde yardım dilenen tek bir güzel yüz görürdünüz. Tek ve saf bir yüz...
Tamam bu karakteri her düşündüğümde heyecanlanıyorum. Bir kitapta bile onun kadar derin bir karaktere rastlamam. Meleran diyarının en gözde karakterlerinden bence. Bakın karakterin bir konuşmada geçen sözü:
"Benim olanı, tek başıma yarattığımı sana bilginin karşılığında veririm. Ama bana söyle, bana ver bu bilgiyi; Nedir insan duygularının gerçekleri?"
Hasta oluncak bir durum bence
Tamam bu karakteri her düşündüğümde heyecanlanıyorum. Bir kitapta bile onun kadar derin bir karaktere rastlamam. Meleran diyarının en gözde karakterlerinden bence. Bakın karakterin bir konuşmada geçen sözü:
"Benim olanı, tek başıma yarattığımı sana bilginin karşılığında veririm. Ama bana söyle, bana ver bu bilgiyi; Nedir insan duygularının gerçekleri?"
Hasta oluncak bir durum bence