Hoş Geldiniz!!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Hepiniz hoş geldiniz.
butti wrote:Not: Sürekli FRP YAPMAK diye kullandım ama yanlış anlaşılmasın. Doğru kelimeyi kullanamıyorum çünkü işyerimin serverı veya modemi o doğru kelimeye allerjili. O kelimeyi kullanınca yazdıklarımı gönderemiyorum. ÖZGÃ?NÃ?M BU SİTEYE GİREMEZSİNİZ diye beni mahfediyor. Bu nedenle kusura bakmayın
Walla bizim okulun server da bazı kelimelere hassas, hatta bazen hangi kelimeye izin vermediğini bile anlamıyorum. Ama oynamaya karşı hiçbir şey yok :) oynamak oynamak oyun hehehehehehe kızma kızma şakaydı ;)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

butti hoş geldin, yaş ortalamasını biraz yükseltmek iyidir :)

ve puncukum sende çok çok hoşgeldin, süper avatarını da yanında getirmişsin bakıyorum 8)
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

butti hoşgeldin azmin mütişmiş sni kutlarım

ya siteye katılalı bu kadar zamn oldu bu başlığı nie ilkez görüyom ben? :D

aynı engelleme bizim okuldada var ama evet frpworld takılmıo bu tür şeylere ne mutlu bize dimi
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

Serverin ve modemin content filter özelliğinden kaynaklanan bi engelleme söz konusu şirketinizde.. muhtemelen bir çok siteye girmenize izin verilmiyordur. Neyse ki FRPWorld bu siteler arasında değil :) Aramıza hoşgeldiniz.[/quote]

Her ne yaptılarsa bir işe yaramıyor. Bir sürü abuk sabuk cinsellik içeren siteye girebiliyor insanlar ama doğru dürüst offical site lara filan giremiyoruz. Aptalca yani.

Neyse hoşbulduk hatta gerçekten hoş bulduk bu siteyi. Tekrar eline sağlık yapanların.
punctualazrael wrote: Enteresan bir sistem kurmuşlar... Hoşgeldin, hatta ben de hoşgeldim :)
Evet çok enteresan anlamsız bir sistem. Sende hoş geldin.

FrontsideAir,

Güzel espiri ama ben quote alıp cevap yazamıyorum içinde geçen malum kelimeden dolayı.

Ama :lol: :lol: :lol:
Shevarash wrote:butti hoş geldin, yaş ortalamasını biraz yükseltmek iyidir :)

ve puncukum sende çok çok hoşgeldin, süper avatarını da yanında getirmişsin bakıyorum 8)
Kişi bilgilerinde yaşlar genel olarak yazmıyor bu forumda, bu nedenle bende benim gibi yaşlılar vardır diye düşünerek kendimi avutuyorum.

Neyse yaşlı maşlı artık hırs yaptım giricem bu olaya. :) :)
mefistofeles wrote:HOşgeldiniz yani bravo demek istiyorum azim oynamaya devam edin sitededki rplere de katılın isterseniz onlarda masaüstü gibi olmasada zevkli olur ....

Sitedeki role playleri anlayamadım karakter yapmaya uğraşıyorum, başarınca giricem.

Eminim zevklidir.
Chade_Fallstar wrote:butti hoşgeldin azmin mütişmiş sni kutlarım

ya siteye katılalı bu kadar zamn oldu bu başlığı nie ilkez görüyom ben? :D

aynı engelleme bizim okuldada var ama evet frpworld takılmıo bu tür şeylere ne mutlu bize dimi
Evet azmettim başarıcam, hatta iyi de bir player olacağımı düşünüyorum. Alt yapıyı sağlam kurdumda üstüne binayı çıkamadım bir türlü. Sanıyorum bu temelle iyi bir bina çıkabilirim. :)

Efla:mesajlar birleştirilmiştir.
Arién
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arién »

Hepiniz hoşgelmişsiniz, Bende hoşgelmişimdir umarım :) gerçi uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama fazla yazmadığımdan hala yabancıyım pek çok kişiye. Başlığı görünce dedim bari biraz sesim çıksın :)
**Amin estela ta nauva anlema**
punctualazrael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by punctualazrael »

Arién wrote:Hepiniz hoşgelmişsiniz, Bende hoşgelmişimdir umarım :) gerçi uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama fazla yazmadığımdan hala yabancıyım pek çok kişiye. Başlığı görünce dedim bari biraz sesim çıksın :)
ama...
bu avatar...
esen? :x
Uçarken düşler uzaklarda
Hisseder misin soğuğunu
O puslu yarınların?
Arién
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arién »

Ooo oo.. upps sanırım başkasıyla aynı avatarı kullanıyorum :???:
**Amin estela ta nauva anlema**
tulkastor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tulkastor »

slm ben daha önce kayıt oldum ama burayı daha yeni görüorum :oops: biraz geç deolsa herkese meraba :) ]
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Merhaba arkadaşlar en yakın zamanda sizi rplerimizde görmek isteriz :)
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Meldrana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Meldrana »

Eh..Adminlerle vs. yaş ortalaması ideal düzeye geliyor sanırım :) Ama butti'yi takdir ettim..kesinlikle bu işin yaşı yok ve çaban da gerçekten ilgili olduğunu gösteriyor sanırım.
Bugün bir arkadaşımla konusu açısından verimli olduğuna inandığım bir tartışmaya girdim.Fantastik edebiyat ne anlatmaya çalışır ve takip edildiği takdirle iNsana ne kazandırır veya ondan ne götürür?En başta benim savunduğum konu insanların hayalgüçlerine öyle ya da böyle bir şeyler katan kitap veya daha başka herhangi bir unsuru küçümsememeleri gerektiğiydi.Tabi bazı yazarlar anlatmak istediklerini alegorik bir dille ifade etmek istediklleri için de fantastik kurguya başvururlar.Ama başta Tolkien üzere yazılarında 2.dünya savaşından bahsetmiştir iddialarına olumsuz yanıtlar vermiştir.Yani pekçok yazar etkilendiği şeyleri hayal örtüsüne sarmalayıp içlerinden geldiği gibi ortaya koyar ve bence sağlıklı olanda budur.İnsanı ayakta tutan budur.Umutları ve hayalleridir.Bu nedenle yaş maş demeyip Ya Allah demiş ve siteye ilk adımını atmış Butti'yi içtenlikle takdir ediyor,ve her ne kadar girmeye fırsat bulup yazıları ve rpleri takip edemiyor olsamda,Aramıza hoşgeldin diyorum... :)
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Sanırsam, lanetlenmiş bir ölümlüden fazlası olmayan, Valeros Doombringer'ın selamını geri çevirmez bu diyara yeni ayak basan ölümlüler...

Hoşgeldiniz...

Diyardaki ölüm ve karanlığın sizlere hizmet etmesi dileğiyle...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
QueTZeLCoaTL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QueTZeLCoaTL »

gelmiş ve görmüş bulunmaktayım..
Quidquid latine dictum sit, altum viditur..
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Hoş geldin Quetzlcoatl. Azteklere ilgin var veya Sanitarium oynamışsın. ;)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
QueTZeLCoaTL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QueTZeLCoaTL »

Antik medeniyetlere ilgim war desek daha uygun..tek bi kültüre değil yani.. ;)
Quidquid latine dictum sit, altum viditur..
awellios.
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by awellios. »

selamlar sitede yeniyim çok güzel ve frp adına yararlı bir site hoşgeldim :)
umudum kendimdedir ...
Post Reply