Sonsuz Güneşin Koruyucuları: Kadim Işığı A

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Wenom wrote: "Seninde bütün ırklara eşit yaklaşabilen bir bilgeliğe sahip olmanı dilerdim kara adam."

Yilmax, yarı-ork'un sözlerini aklında tartmaya başlamıştı ve söylediği sözlerden pişman olmaya başladı içteniçe. Kendisi de aynı önyargılı bakışlardan rahatsız olmuş, birçok kez nefretini o insanlara akıtacakken kendisini durduran Linaeylen'in hayali ve sözleri olmuştu.

Code: Select all

Sen farklısın Yilmax, sen o habis ırkına benzemiyorsun. Sen belki de en büyük kurbandın. Beni burada çıldırtacak işkencelere maruz bırakacaklar ve sonunda birşey hatırlamadan tanrım Corellon'a kavuşacağım. Ama sen ırkına ihanet ettikten sonra tanrın da seni reddedecek. Keşke beni kurtaracağına oracıkta bıraksaydın...
"Linaeylen" isim dudaklarından istemsizce dökülmüştü drow büyücüsünün. Linaeylen, bir fısıltı gibi. Beyninin her kıvrımı bu ismi hatırlıyor bu ismi haykırıyordu. Neden böyle olmak zorundaydı. Neden hatırlamıştı ki geçmişini? Hayatının amcaı geçmişini hatırlamaktı ama belki de lanet üzerinde kalsa bu kadar yıkım olmazdı. Belki de bu lanet değil armağandı Yilmax için. Hatırlamamak. Sonsuza dek herşeyi unutmak. Bir damla yaş istemsizce yeşil gözlerinden,keski elmacık kemiklerine oradan da yanaklarına süzülerek sivri çenesinden hayat veren toprağa düştü. Belki de ileriki zamanlarda savaş bitecek ve o gözyaşının düştüğü noktada yeni bir hayat başlayacaktı. Birden kendine gelerek.

Yarı-ork'un ayağa kalktığını gördü ayağında yara vardı ve görebildiği kadarıyla yara onun rahat hareket etmesini engelliyordu. Belki de gerçekten diğer orklar gibi değildi. Yarı-orka baktığında onun da gözlerinin içerisine baktığını gördü.

" On kasabayı bu şekilde yakanlar orklardı ve ben de yaralı adamı yaralayanın sen olduğunu düşündüm ki orada çalıların kenarında tehditkar bir şekilde duruyordun yarım-ork. Ama sen de benim gördüğüm şekilde görseydin herhangi birini benden farklı düşünmezdin. Bu sıralar etrafta tehlike kol geziyor. Sözlerin çok güzel ancak açıklama yapması gereken sensin diye düşünüyorum. şimdi kimsin ve neden o şekilde saklanıyordun?" Yarım ork'un gözlerine bakarak bir tehdit yaratıp yaratmayacağını anlamaya çalışıyordu. Bu sırada gnom büyücüsü de kendini güvenli bir duruma sokabilirdi...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Kainatta mutlak iyilik ya da mutlak kötülük diye birşey yoktur.
Yalnızca güç vardır.
Güce sahip olan herşeye hükmeder.
Ta ki karşısına daha güçlü birisi dikilene dek...

Yilmax Z'yl Arnen
Red Robe Mage
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Nakh adamın göz yaşının toprağa düşmesini izledi,bu gördüğü ilk ağlayan kişi değildi,fakat adamın gözdamlası etkilenmesine yetmişti.Nakh daha önce ağladığını hiç hatırlamıyordu,bir anda belki bigün bende bu duyguyu yaşayabilirim diye aklından geçirdi.

Yilmax wrote:" On kasabayı bu şekilde yakanlar orklardı ve ben de yaralı adamı yaralayanın sen olduğunu düşündüm ki orada çalıların kenarında tehditkar bir şekilde duruyordun yarım-ork. Ama sen de benim gördüğüm şekilde görseydin herhangi birini benden farklı düşünmezdin. Bu sıralar etrafta tehlike kol geziyor. Sözlerin çok güzel ancak açıklama yapması gereken sensin diye düşünüyorum. şimdi kimsin ve neden o şekilde saklanıyordun?"

Nakh kısa bir süre nerden başlamasının daha uygun olacağını düşündü.

"Ormanın şehre yakın olan bölümünde on kadar orkla dövüştüm,daha sonra ölü köpekler orklara saldırınca bende saklandım,az öncede ettercap denen iki yaratıkla dövüştüm."

Nakh ın hikayesi oldukça karışıktı.Bu ormana girdiğinden beri sürekli dövüşüyordu.

"şimdide çalıların arasına saklandım ve bir kurt gördüm sonrada,kurt şu anda arkadaşının yanında duran adama dönüştü ve sonrada sen geldin"

Nakh şimdi ellerini indirdi ve yavaşça yere oturdu.Ayakta durması gerçektende çok zor oluyordu,yaraları fazla ayakta durmasına izin vermez bir hale gelmişti.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

'' Gözüm...,gözümü düzeltebilirmisin bana acı veriyor ''

Azazel sonunda kendine yardım edebilecek biri bulduğuna inanıyordu.Bodur ve kendisine çok çirkin gelen bu yaratık belkide bugün eline geçen tek iyi şeydi.Kimseye yardım edememişti,insanları boşuna ölüme sürüklemişti ,kendisine güvenmişti oysa o insanlar.
En azından onları şehirden çıkarabilirdim diye düşündü kurtlordu.Vicdanı ona işkence ediyordu ama en azından bu yeni kazandığını düşündüğü dostunu yarıyolda bırakmayacaktı.

Elf yavaşça yere çömeldi.Yutkundu kendisine yöneltilen soru kadar kibar ama gururlu bir sesle

'' Adım..Azazel''dedi boğazını temizledi ve dewam etti.'' Ben bir Kurtlorduyum,Doğanın ve Dragonfire ın hizmetkarı..''.

'' Sen kimsin ? Bu kasabada mı yaşıyorsun? ''[/i]
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hastlisch, uzaktan yaraları ve üstündeki kirlerden insan sandığı kişinin kulaklarını görünce yüz hatlarına daha dikkatli baktı bir elf olduğunu anladı. Halini gördüğünde çokta bir tehdit gibi durmuyordu gözüne. Sonra arkasından gelen Yılmax'ın sesini duydu.
"Hastlisch dikkat edin yanınızdaki çalılıkta bir ork var."
Hastlisch hızla arkasını döndü ve heyecanını anlayan böceklerde hemen orkun olduğu tarafa saldırmaya meğillendiler. Bir hayvandan dahi düşük akıl seviyeleriyle düşündüklerinden onların saldırganlıklarını dizginlemek oldukça zor olacaktı. Özelliklede Hastlisch'in bu özel durumunda bu dahada zordu. Heyecanla bağırdı Hastlisch.

"Hayır!"

*"Durun."*

Birden gnom etrafına bu yaratıklarla nasıl bir tehdit oluşturabileceğini aklına getirdi. Onun sürekli değişen hisleriaynı zamanda değişen zihin yapısı Albert, Newton ve Pastör'ün anlayamayacağı ve tehdit olarak göreceği şeylerdi. Kendini daha fazla dizginlemeliydi.

Arkasında diğer insanların konuşmalarını biraz duyabiliyordu. Sanki tehditten çok anlaşan iki kişi gibiydiler. Bu rahatlamasını sağlamıştı. Aklına arkasındaki kişi geldi tekrar. Ona bakan gözlerinden birinin görmediğini fark etti.

'' Gözüm...,gözümü düzeltebilirmisin bana acı veriyor ''

Yanındaki yaratıkları hiçte tehdit olarak görmemişti bu elf. Demekki bunlarla oldukça haşır neşirdi. Bu işlerinin kolaylaşmasını sağlayacaktı. Tam sorusuna cevap verecektiki adam yine konuşmaya başladı.
'' Adım..Azazel''dedi boğazını temizledi ve dewam etti.'' Ben bir Kurtlorduyum,Doğanın ve Dragonfire ın hizmetkarı..''.
İşte bu herşeyi daha anlamlı kılıyordu. Sonuçta bu yanındaki yaratıklarda doğanın bir parçası olmalıydılar. Ancak kurt lordu neydi onu anlayamamıştı. Belkide kurtları terbiye eden birisiydi.
'' Sen kimsin ? Bu kasabada mı yaşıyorsun? ''
"Özgünüm ben... size yardım edemeyeceğim gözünüz için fakat.. belkide ormandaki elf eder. Yani o da bir elf. Sadece görünce biraz şaşırabilirsiniz. İyi biri aslında."

Hastlisch Pastör'le birlikte elfin yanına gitti ve

"Acaba siz yürüyebilecekmisiniz yoksa yardıma ihtiyacınız varmı?"

Arkadan gelen konuşma sesleri ne kadar sakince olsada Hastlisch endişeliydi. Bu endişeside arkaya bakışlarından anlaşılabiliyordu.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Wenom wrote: "Ormanın şehre yakın olan bölümünde on kadar orkla dövüştüm,daha sonra ölü köpekler orklara saldırınca bende saklandım,az öncede ettercap denen iki yaratıkla dövüştüm."

Nakh ın hikayesi oldukça karışıktı.Bu ormana girdiğinden beri sürekli dövüşüyordu.

"şimdide çalıların arasına saklandım ve bir kurt gördüm sonrada,kurt şu anda arkadaşının yanında duran adama dönüştü ve sonrada sen geldin"
"Kurt, adama mı dönüştü? Hastlisch?" arkasına hızla döndü yiilmax fakat gnom büyücüsüyle şimdi daha net görebildiği elf'in normal bir şekilde konuştuğunu görünce önüne dönerek, "Buralar çok tehlikeli,kasabanın yakınlarından geçmiş olmalısın oraları tam olarak ne durumda? Ettercap'da nesi? Yakındalar mı yoksa?"

Ettercap'lar, yarı-ork'lar , kurt-adamlar nasıl bir durumdaydı. Ã?te yandan tepesinde uçan devasa böcekler. Lanet olası tanrılar ona ne oyunlar oynuyorlardı. Lloth'dan kaçarken nelere denk gelmişti buralarda. Lanet olası karanlıkaltından kaçmıştı ama bu nelere malolmuştu?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Yalnızca güç vardır.

Yilmax Z'yl Arnen
Red Robe Mage
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

'' Sağol küçük dostum ,ama beni taşıyabileceğini sanmıyorum '' dedi ve gülümsedi elf.Kutsal Ormandan ayrıldığından beri ilk kez gülümsemişti.
Gnome un yanındaki iki böcek gnomeun kontrolünde olmalıydı.Ama ilerden gelen bir ses onları ve gnome u rahatsız etmişti.İlerde 2 kişi tartışıyordu gelen seslere göre.

Azazel gnome a döndü;

'' Sadece 1 arkadaşın olduğunu söylemiştin yanılıyormuyum? ''
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Yilmax wrote:"Kurt, adama mı dönüştü? Hastlisch?"
"Buralar çok tehlikeli,kasabanın yakınlarından geçmiş olmalısın oraları tam olarak ne durumda? Ettercap'da nesi? Yakındalar mı yoksa?"

"Çok büyük bir ordu var,manastırdan ayrıldıktan kısa bir süre sonra bu orduyla karşılaştım ve onları takip ettim,önlerine gelen herkesi öldürdüler..."

Yarı orc bir süre duraksadı ve kafasını önüne eğdi,kısa bir süre sonra bakışlarını tekrar drowa çevirerek devam etti.

"Bu vahşi katliyama seyirci kalmak istemedim, bişeyler yapmak istedim orclardan birini canlı yakalayıp konuşturmak istedim fakat,daha fazlası ile karşılaşınca bunu başaramadım,ettercapları fena hırpaladım kaçmış olmalılar".
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

" O zaman sanırım siz kendiniz yürüyebileceksiniz, kurt lordu."

Hastlisch yerde yatan goblinlere baktı. Bunlardan biri yaşıyordu ve diğer ikisi ölüydü. Ancak bu şekilde meydanda durmaları başka bir devriyenin dikkatini çekebilirdi. Pastör Gümüşyüz"ün cesedini taşımaya başladığında Newton ile gnomda baygın durumdaki goblini taşımaya başladılar. Gnom çuvalından çıkarttığı asidik leke sökücüyü yerdeki kanların üstüne dökerek kanları çıkartmaya başladı. Eğer inadı olmasaydı aslında yanına almaya bile değmeyecek bir simyasaldı aslında. Burada işe yaraması ise Hastlisch"i mutlu etmişti. Ancak Hastlisch mutluluğunu karamsar düşüncelerle bozmaya çalıştı. Duygularının kontrolünü tekrar yitirirse yanındaki yeni dostları bunu farklı yorumlayabilirlerdi.

Sonunda yoldaki kanların üstüne simyasalını döke döke ormana kadar geldi. Artık karaelf ve yarı orkun seslerini daha iyi duyabiliyordu. Kurt lordunun ormana çoktan girdiğini gördü. şimdi konuşmaları dinlemek kalıyordu sadece ona.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Wenom wrote:"Çok büyük bir ordu var,manastırdan ayrıldıktan kısa bir süre sonra bu orduyla karşılaştım ve onları takip ettim,önlerine gelen herkesi öldürdüler..."
" Yo yoo ölmüş olamazlar, finrod? Bir bir büyücü de varmıydı ölenler arasında? Ya bir cüce ve 2 insan? Canlı birileri yok muydu? Ah bunları konuşmak için iyi bir yer değil yürüyebilirmisin?" Riski göze alarak elini yarı-ork'a uzattı. Arkasına döndü ve hastlisch'i aradı gözleri ama tekrar geldikleri yere yöneldiklerini görünce "Gnom arkadaşıma katılsak iyi olur sanırım, bir arada ve açıkta olmamak daha güvenli"
Wenom wrote: "Bu vahşi katliyama seyirci kalmak istemedim, bişeyler yapmak istedim orclardan birini canlı yakalayıp konuşturmak istedim fakat,daha fazlası ile karşılaşınca bunu başaramadım,ettercapları fena hırpaladım kaçmış olmalılar".
"Konuşturabileceğimiz biri var burada zaten (gülümsüyordu) eğer niyetin konuşturmaksa.Haydi gidelim."

Yalnızca güç vardır.

Yilmax Z'yl Arnen
Red Robe Mage
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Elf yavaşça ormana doğru ilerledi.Karşısında 2 tane birbirinin zıttı iki varlık vardı biri kendine benziyor olsa da kara tenliydi.Bu gnome un bahsettiği diğer büyücü olmalıydı.Onlar hakkında atalarından çok şey duymuş olsada onlardan hiç görmemişti.Bu kara tenli elfler,Elflerin doğayla birlikteliğinin aksine iblislerle ve karanlıkla haşır neşirlerdi.

Aslında bir kara elfin burda ne işi olduğunu çok merak etmişti ama bunun üstüne daha fazla gitmeyecekti,diğer kişi ise bir orctu.Bu kasabaya yıkım getiren pis yaratıklardan biri.İki tane karanlık varlığı görünce katıldığı bu grup hakkında yanıldığını düşündü.Ama şuan kimseye karşı koycak gücü yoktu.

Kara elf ve orc un yanına yaklaştığında Elf sadece kafasını yavaşça selam şeklinde salladı.Gnome un kendini tanıştırmasını bekliyordu...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hastlisch konuşmaları biraz dinledi. Bu sıradada Pastör ve Newtonda yüklerini bırakmış ve diğer iki goblini almaya gitmişlerdi. Gnomda onların arkasında giderek cesetlerin taşınırken arkalarında kan lekesi bırakmadığından emin olmak istiyordu.

Ancak gitmedn önce yapması gereken bir şey daha vardı.

Yılmax ve onun oldukça iyi anlaştığını gördüğü yarı ork ormana girdiklerinde onlara dönerek orkun hafif topalladığı gözünden kaçmamıştı.

"Bu Azazel. Bir... kurt lorduymuş ve kasabaya yardıma gelmiş, bende Hastlisch, mucit."

Sonra Azazele dönerek

"Azazelin gözünde bir yara varmış ve oldukça kötü durumdaymış. Acaba sizde onunla ilgilenebilecek biri varmı?"

Aslında Hastlisch'in çuvalında bulunan bir iyileştirme iksiri vardı ama buna bu ormandan gelmiş ve üstünde sadece paçavralar olan adamın karşılığını verebileceğini sanmıyordu. Son çözüm olarak bunu kullanacaktı.

Onlar daha kendilerini tanıtmadan hemen elinde zaten yarılamış asidik leke çıkarıcısı ile goblin cesetlerinin olduğu yere gitti. Ã?ncelikle kanların dökülmesini angellmek için açık yaraları çamurla tıkayacak ve sonrada dökülmeler yinede olursa bunu asidik leke çıkarıcı ile temizleyecekti. Ancak kulağı hala arkadaki konuşmalardaydı.
Eskisi ka
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Nakh adamın sölediği ismi bilmiyordu bu yüzden bu soruya cevap veremedi.Yarı ork kendisine uzatılan yardımı kabul etti ve bu garip adamın elini ayağa kalkmak için yakaladı,yavaşça ayağa kalkarkan bacağındaki yara bir kere daha onu rahatsız etmişti.

Yilmax wrote:" Yo yoo ölmüş olamazlar, finrod? Bir bir büyücü de varmıydı ölenler arasında? Ya bir cüce ve 2 insan? Canlı birileri yok muydu? Ah bunları konuşmak için iyi bir yer değil yürüyebilirmisin?"

"Söylediğin isimi bilmiyorum,ama öldürülmüş insanlar gördüm."

"Sanırım burdan uzaklaşıp bunları daha uygun bir yerde konuşsak iyi olacak"

Nakh şimdi adamın desteği ile beraber diyerlerinin yanına doğru yöneldi.
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Darkgnome wrote: "Bu Azazel. Bir... kurt lorduymuş ve kasabaya yardıma gelmiş, bende Hastlisch, mucit."

Sonra Azazele dönerek

"Azazelin gözünde bir yara varmış ve oldukça kötü durumdaymış. Acaba sizde onunla ilgilenebilecek biri varmı?"

"Bu arada yarım-ork, Hastlisch'in dediği gibi artık tanışma zamanı geldi.Ben Yilmax, büyücülük kulesinin büyücülerinden biriyim. Sanırım senin de bir adın vardır ve mesleğin. Karşımdakine adıyla hitap etmeyi tercih ederim."

"Kurt lordu? İlk defa duyuyordu kurt lordunu. Hastlisch ve elf'e dönerek,

" Kurt lordu da nedir? Gözün için üzgünüm azazel ama bende maalesef seni iyileştirebilecek birşey yok."

Yalnızca güç vardır.

Yilmax Z'yl Arnen
Red Robe Mage
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

'' Kurtadamlık bir hediyedir,doğanın onu koruyanlara verdiği bir güç.Bu gücü kullanamayanlar sadece öldürmek için yaşayan bir canavara dönüşür.Kurtlordu Clanı ise Biz yani elfler arasında uzun yıllardır kurulmuş ve bu gücü sadece doğayı korumak için koruyan bir gruptur.Ve benim gibi bu clanın bir üyesi olan kişiler kendini Kurtlordu olarak tanıtır. ''

Söylediklerini bitirdikten sonra Azazel söyledikleri karşısında diğer kişilerin tepkilerini anlamak için yüzlerini süzdü...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Nakh, Azazel adındaki bu kişinin söylediklerini dinledikten sonra önce Yılmax'a sonrada Azazel'e baktı.Kendini nasıl tanıtacağını bilemiyordu yarı ork,acaba bu kişilere orc adınımı söyleseydi, yoksa ustasının ona verdiği insan isminimi? Ve sonunda karar verdi.

"Adım Nakh Thl Elrich orklar için Nakh Thl insanlar içinse Elric,ikisindende bir parça var tıpkı bendede olduğu gibi.Bana hangi isimle hitab edeceğiniz size kalmış"

Yarı orc kendinden daha kötü bir şekilde yaralanmış Azzazele baktı

"Malesef bendede yaralarını kapatabilecek bişey yok"

"Eyer aynı amaçlar için çabalıyorsak,kasabaya doğru yönelmeyi öneriyorum size.Hala sağ kalan birileri olabilir ve kurtarılmayı bekleyen."
Locked