Genç yazarlar birbirimize destek olalım

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

önemli degil baska uygun bir zamanin varsa yaz ben hafta sonlari disinda hergun unideyim zaten bos bos internete girmekten baska da yaptigim cok az sey var.
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Makineyi hallettim ben, ama bide şöyle bir sorun var. zaman. Bilmiyorum sana uyarmı, ama ben burada saat 23:00 den sonra uzunca bir vakit internete ayırabiliyorum. Ama dediğim gibi sadece 23 ten sonra hatta bazen o bile olmuyo çünkü genelde kitap okuyo oluyorum. Fakat dediğim gibi zaman uyarsa sana bakabiliriz. Uymazsada bir forum açarız ne dersin, yada bir kaçtane açarız. Tüm milet girer. ;)
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

abi ben okuldan giriyom internette ve dedigin gibi zaman saat 23 ten sonrasi bana kesinlikle uymuyor ama forum olayi ok benim icin.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Arkadaşlar 2 kişi (bazen bir kişi daha) için bir başlık açılıp devamlı aynı mubabbet yapılmaz malesef forumda, msn'niniz yok mu? Yoksa mail adresinden ulaşabilirsiniz birbirinize, lütfen ikili dialoglarla forumu doldurmayalım, özelden konuşalım böyle olayları, devam edilirse malesef kilitlemek zorunda kalcam başlığı...

uyarı ve saygılarımla..

Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
erenozy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by erenozy »

Topiğin uzerinden biraz zaman gecmis, ama ilgilenen vardır heralde.Kurgu konusunda yardımcı olabilirim sanırım, hiaye konsundada biseyler yapabilirim, betimlemelerimin iyi oldugu dusunulebilir.Benim yardımcı olmaya calısıcagım farklı birsey, nezamandır istiyorum bunu.Eger hikayelerinizde siir veya sarkılarınız varsa bana msn den ulasıp gonderin.Bende onları kaydedip size geri yollayayım :) isterseniz tabiki.Ama tek kusuru olur, kayıtlarda bateri kullanamıyorum yada kullandıgım bateri ritmleri cok az oluyor cünki processordeki ritmleri kullanıyorum :P
Post Reply