olum sende boşa çene yapıypn hep gözüktüğün yok hiç
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Arkadaşlar ayın 6 en fazla 8 inde ordayım hazırlanın ona göre
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
abi ben 3 hafta bursadayım kaçışın yok yani mutlak görüşürüz
tamam neo abimiz biraz daha dövsün kaldırıcam
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
bursanın kırkı bile cıktı senin attıgın mesajı saymazsan son mesaj gecen sene bende bi baktım cıktım kimse yeni kişilerle tanısmak istemiyo rahmetli sevecendi
Bursadan hala yaşıyan birileri varsa görüşmek isterim.
Eldarin sende ses ver sende bi bursalı sayılırsın hayırsız admin
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Ya bir de şu konu var.Eskiden 60's cafe frp mekan olarak bilinirdi yanılıyor muyum? Ama bu aralar hatta uzun uzun zamandır orada frp yapan bir allahın kulunu görmedim.Bursalılar nerede frp yapıyor??
Bende uludag üniyi kazandim bursaya geliorm:D
Oyun konusunda pek deneyimli olmasamda bilirim frpyi sizinle buluşmak isterim bigün hele şu kayit olayini halledelimde
Bide arkadaşlar bi arkım sakarya üniversitesini kazandı acaba uludag ile sakarya arası kaç saat tutar(biraz alakasız bi soru kusura bakmayın:/)
Fazla surmez 1-1bucuk saat ama arabayla... Bu arada bende bayaaaaaaa uzun suredir bu sitenin uyesiyim ama forumlara ilkkez giriyorum ve butur muhabbeteleri kacırmıs olmanın uzuntusunu yasıyorum.Hala bu tur tanısma-kaynasma programlarınız warsa veya oynattıgınız senaryolarız fılan warsa bende eski bi frpciyim ve aranıza katılmak isterim :w00t: . eski diyorum cunku okulu bitirip işe basladıgımdan beri frp oynayamıyorum...
Vallaha ben Bursa'dayken şimdiye kadar sadece Oldun ve arkadaşları ile tanışma fırsatı buldum. Birkaç arkadaş daha buluşalım falan dediler ama sadece sözde kaldı buluşma planları.
Yine de diyorum yani... Gelin kampüse, her türlü görüşürüz. Benim şehre gelmem zor olabiliyor çünkü, Bursa'da kaldığım süreler içersinde ise(neredeyse tüm okul sezonu diyebiliriz buna) kampüste oluyorum çünkü...
Ama yıllar sonra Bursa'da bir FRP buluşması ayarlanabilirse ona da hayır demem elbette ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü