vapurla eminönü ordan da tramwayla beyazıta ulaşabilirsin theodorus.. beyazıttan da alırıs seni artık:) ... kimse ses etmiyo arkadaşlar bana pek hayra alamet olmayan bir sessizlik gibi geldi ya neyse... beyazıt uayr mı herkese..
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
bayazıta kadar sağ salim gelebilenler beyazıt meydanından sahaya kadar götürülür ve hiiç sorun olmaz... ayrıca beyazıtta kaybolunmaz kolay kolay.. .. aradığın yeri belki bulamayabilirsin ama kaybolmazsın da...
arkadaşlar maç yapılacaktır... daha önceden söz vermiş olup da gelmeyen olmazsa iyi olur... gelecek olanlar bir daha yazsa da ona göre saha ayarlasam.. eksik oyuncuları güzide kullanıcılarımızdan tamamlasam olmas mı...
Ben tabii ki gelicem yaw sözümüz söz ne dediysek o var mı itirazı olan
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
ersin pompon kızların olmadığından kesin kimse sesini çıkarmıyordur ama ne yazıkki zeren ankarada benimde yarın kursum var o saatte o yüzden size amigoluk yapamıyacağım kusura bakmayın hehhehe size iyi şanslar umarım yenersiniz hehehhe
Arkadaşlar kusurabakmayın malesef ben gelemiyorum.Ben listeye ismimi yazdıralı baya olmuştu,keşke kesin gün daha önceden belli olabilseydi kendimi ona göre ayarlardım kusurabakmayın
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]