Laurana ve Arwen
Laurana ve Arwen
Laurana mı daha güzel Arwen mi?Yoksa bu ikisine rakip olabilecek başka biri var mı?
Ben Laurana diyorum.
Ben Laurana diyorum.
<div>I said no... Cause sometimes is good to be human</div><br>
-
Shevarash
- Seçilmiş Savaşçı
Enteresan başlık doğrusu ama biraz magazin yapmaktan zarar gelmez 
benim beğenim Laurana yönünde çünkü Arwenin güzelliği bu dünyaya ait değil o yüzden bana uak ve soğuk geliyor, ayrıca karakter gereği Arwen kitaplarda pek az bulunmasına rağmen Laurana pek çok sefer ayrıntlı tasvir edilmiştir ve ona göre kafamda hoş bir portresi oluştu bile - özellikle de çevrenizce Tanise benzetiliyorsanız daha çok dikkat ediyorsunuz
benim beğenim Laurana yönünde çünkü Arwenin güzelliği bu dünyaya ait değil o yüzden bana uak ve soğuk geliyor, ayrıca karakter gereği Arwen kitaplarda pek az bulunmasına rağmen Laurana pek çok sefer ayrıntlı tasvir edilmiştir ve ona göre kafamda hoş bir portresi oluştu bile - özellikle de çevrenizce Tanise benzetiliyorsanız daha çok dikkat ediyorsunuz
-
immortaleva
- Kullanıcı

-
immortaleva
- Kullanıcı

- ...lwnt....
- Kullanıcı

-
dragonlancer
- Kullanıcı

Arwen'den Tolkinen öyle bahsediyorki, görsek ölecekmişiz gibi.. Tabi yazıldığı dönem itibarı ile Kadın-Erkek eşittir, erkek yiğitse kadında öyledir tarzı yaratılmamış bir dünyada Arwen tam anlamıyla feminen. Evde oturup kitap okuyup, dikiş falan dikiyor.
Laurana ise (nasıl o kadar gururlu, onuru için yaşayan, inanılmaz gelenekçi savaşçının başına gelince ses çıkaran olmuyor bilinmez) hesapta savaşçı. Dar bayır demeden dolaşabiliyor falan.
Aslında yazdıktan sonra düşündümde, bu ikiside elf be sonunda. Elf.. yaratık yani.. insan bile değil! Zaten gidip kendilerine half-elf buluyor ikisi de. Peh!
Laurana ise (nasıl o kadar gururlu, onuru için yaşayan, inanılmaz gelenekçi savaşçının başına gelince ses çıkaran olmuyor bilinmez) hesapta savaşçı. Dar bayır demeden dolaşabiliyor falan.
Aslında yazdıktan sonra düşündümde, bu ikiside elf be sonunda. Elf.. yaratık yani.. insan bile değil! Zaten gidip kendilerine half-elf buluyor ikisi de. Peh!
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")