WORLD OF WARCRAFT

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Helldren
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helldren »

Valla Warez oyun piyasasından çakan şahsiyetlere soracaksın onu...
Last DragonHunter Of Dragon Hill...Helldren DragonHunter...
Image
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

www.mix.gen.tr adresinde freeserver hakkında bilgi bulabilirsiniz. birde mesaj atmadan önce konunun tamamını okusaydınız zaten bilgi alırdınız.
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

önceki yazıları okudum ordaki linklerden bişi çıkmadı ondan sonrdum
neyse freeserverleri kimse tavsiye etmiyo zaten sanırım bu oyun için orjinal değer ...
Death-Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Death-Knight »

konunun tamamını zaten okudum ama kesin bir bilgi bulamadıgım icin tekrar sorma ihtiyacı duydum saygılarımla...
My honor is my life,my life is darkness
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

ben bir süre denedim mix serverını günde 4-5 saat oynadım ve herhangi bir hata ile karşılaşmadım. tek eksik oyuncu sayısının azlığı onun dışında ne lug ne de bug denkgeldi. oynamak isterseniz verdiğim linkteki forumda detaylı bilgi var. bir de oyunu çalıştırmadan önce wtf switcher adlı programı bulun detaylı bilgi için mail atabilirsiniz.
NuNofTakhisiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NuNofTakhisiS »

Acil yardima ihtiyacim var. Wow u kurdum patchleri indirdim. Wow-europe tan account actim. Ama acc create yapamadan en basta account name ve password un girildi kisimda,your password you have been entered is not valid seklinde error verior. Sora 1.8.2 yi indirmediini fark ettm. Otomatik indirmesi gerekmior mu? Patchleri tam olan bi ark. bnm accountname im ve password umle rahatlıkla girdi. 1.8.2 patch ini ana siteden de bulamadım. Ne yapmam gerekior ?
Blackprint on the Nuitari . .
Death-Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Death-Knight »

oyuna girdiginizde bütün patchlerni otomatik olarak yapması gerekir belkide 1.8.2yüklenmiştir oyuna öyle girmeyi dene.
My honor is my life,my life is darkness
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Selam herkese Ya benim sorum biraz daha değişik olacak bende uzun süren bir wow macerasından sonra bilgisayarımın pestilini çıkardım ve geçici olarak izmirde bu oyunu oynatan bi int. cafe arıyorum orjinal cd im var ama benim sorduğum hiç bi int. cafe yüklemeye yanaşmadı çok para veriecem dedim yine anlamadılar :P
Sizden ricam acaba izmirde bunu oynayabilceğim (tabi ben bucadayım ta bana bostanlı derseniz olmaz :P ) bi int. cafe bilen varsa valla oyunda adama legend(turuncu) item bile veririm :P
Bu arada yeni oyun alacaklara benden uyarı artık undergroung serverlar hatasız çalışmaya başlamış eskiden binbir hata ile oynanıyodu (mesela benim hunter charım vardı bi ug serverda marksmanship dalı çalışmıyodu :P) Bu ilki idi zaten mayıs civarı expansion burning crusade çıkıyo expansion'ı onunla beraber başlayın derim şöyle bi yakışıklı bi blood elf ile :P
Herkese teşekkürler
P.S. oynayanlar arasıda Burning Legion server inde HORDE olan varsa bi işaret etsinler her konuda yardım edebilirim :P
To Live is To Die!
Demonhunter
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demonhunter »

ben oyunu oynuyorum ve baya güzel bir oyun.100 YTL ye deger.yeni expansionu cıkıcak zaten.Onuda kesin alırım artık.
Korsan serverda da oynadım.Gerçekten berbat.Cok fazla bug ve lag var.Oynamak istiyorsanız orginal servera gecin.

LvL 60 orc hunter
name:Yesilbocek
Server:The Maelstorm

LvL 44 Gnome Warlock
name:Kucukadam
Server:Burning legion
punctualazrael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by punctualazrael »

Demonhunter wrote:ben oyunu oynuyorum ve baya güzel bir oyun.100 YTL ye deger.yeni expansionu cıkıcak zaten.Onuda kesin alırım artık.
Korsan serverda da oynadım.Gerçekten berbat.Cok fazla bug ve lag var.Oynamak istiyorsanız orginal servera gecin.

LvL 60 orc hunter
name:Yesilbocek
Server:The Maelstorm

LvL 44 Gnome Warlock
name:Kucukadam
Server:Burning legion
Troy'dasın değil mi? :) ben punctual lvl 44 hunter @ troy, bl
Uçarken düşler uzaklarda
Hisseder misin soğuğunu
O puslu yarınların?
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

undead mage yeni bir karakter açtım kendime..Gerçi levelim daha 39 ama olsun zamanla oluyor bu işler: ))))
güç içinde yükselen;
Helluin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helluin »

ben istanbul'da hangi cafelerde oynayabilirim WoW'u? Birileri lütfen bilgilendirsin beni...
Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feomathar »

Bi sahte serverda kadin chardan erkek sesleri geliodu... Lag fln pek yok ama delirtio serverin kendisi dana gbi edit itemlar var her mobdan 100kusur altin dusuo ustelik gmler cok kendini beyenmis... oyunu alincada lutfen kendiniz lvl kasin power lvl olaylarina girmein oyunun asil zevki lvl atlamakta...
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

ben bi underground serverde sanırım adı "fun server" hiç adam kesmeden birden lvl 70 oldugumu hatırlıyorum burning steppes de lvl 255 adamlar geziyodu bi ark beni party içine almıştı gezdiğim, hiç bişey yapmadığım halde lvl 70 oluşumu unutamam :P(bu arada charım troll idi ve ben ironforge da dolaşıyodum) zaten üst sınırı 255 di serverde ve bu dediğim adamlardan imkansız şekilde epic itemler düşüyodu :P şimdi yani underground serverlar kısa süreli zevk için oyunun esas zevki önceki msjı atan ark gibi questler ile xp kasmak daha LOTR online ı görmedim ama WOW hakikatten verilen paraya değilecek bi oyun!!!!

Bu arada izmirde bu oyunu oynatan bi yer bilen var mı ? Acil gerekli!!
To Live is To Die!
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

şimdi onu bunu boşverinde Burning Legionda ally oldum (human mage) ama ally tarafından 1 tane bile adam tanımıyorum. Kimler var bakim hala BL'de?
Tanıdık olmadan çokta zevk vermiyor açıkcası...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply