Sizce Fantastik alemde en baba yiğit kim ?
- ...lwnt....
- Kullanıcı

Valla beyler, biliyorum tanrılarla falan rakip olamaz, öyle babayiğitler gibi herkesi de kesemez, ama ben drizzt abimin hayranıyım... Daha 100 110 yaşlarında bu kadar ballıysa düşünün artık 6 7 yüz yıl içinde ne kadar ballı olur
Ben onun felsefesine hayranım kesinlikle, yani karanlıkaltından çıkabilen az drow var... Bir de bayan vardı yıldızışığı ve gölgeler serisinden küçük kuzgun diyordu ona oradaki barbar abimiz de ismini hatırlayamadım. (Liriel?!?) Neyse, drizzt gerçekten büyük bi cesaret örneği sergiledi, karanlıkaltından çıktığında da elindeki adamantit silahlar gibi erimedi... Hem, o tılsımlı şeyler olsa da olmasa da adam palaları resmen "ışık hızında" çekiyor ve kullanıyor... Hani, sırf bal deseniz bile adamın felsefesini seviyorum...
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
-
dragonlancer
- Kullanıcı

-
Elegost_Strider
- Kullanıcı

-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Babayiğitlik farklı bir kategori, Drizzt babayiğitlikten pek bir uzak. Conan tartışılmaz:
- demin savaşırken crom dediğini duydum barbar, crom kim? tanrın mı? ona neden yalvarmıyorsun ?
- crom kendi başının çaresine bakabilen insanların tanrısıdır köpek, eğer ona yalvarırsam yüzüme tükürür!
Bunun yanı sıra Norse mitolojisinden Thor da babayiğit sıfatını layıkıyla hak eder.
- demin savaşırken crom dediğini duydum barbar, crom kim? tanrın mı? ona neden yalvarmıyorsun ?
- crom kendi başının çaresine bakabilen insanların tanrısıdır köpek, eğer ona yalvarırsam yüzüme tükürür!
Bunun yanı sıra Norse mitolojisinden Thor da babayiğit sıfatını layıkıyla hak eder.
Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
- C_Deschain
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı