Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
Sana yeni ad bulalım o zaman işte Logan.... Kara Kanatı beğenmediysen başka bir şey de düşünülebilir. Gümüşyüz de bir metali ve yüzü ön plana çıkarmıştın.
Yine yüzü kullanabilirsin ama içinde bulunduğun grubu semboliza eden ne var bilmiyorum. Yamyam olmanız bir yana...
Yamyamlıkla ilgili birşeyler de bulunabilir ama her halde sevmezsin. Neyse hepimiz düşünelim. Belki de yaptıkların isim konulmasında bize yardımcı olur.
Ã?ocuğu yiyişinden bir şeyler çıkar mı bilmiyorum. Belki açlıkla ilgili bir şeyler olabilir.
Yine yüzü kullanabilirsin ama içinde bulunduğun grubu semboliza eden ne var bilmiyorum. Yamyam olmanız bir yana...
Yamyamlıkla ilgili birşeyler de bulunabilir ama her halde sevmezsin. Neyse hepimiz düşünelim. Belki de yaptıkların isim konulmasında bize yardımcı olur.
Ã?ocuğu yiyişinden bir şeyler çıkar mı bilmiyorum. Belki açlıkla ilgili bir şeyler olabilir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Bence Darkangel tarzında birşey geyet güzel olur weya Nightwing falan da olabilir kanatları olduğu için bir sürü isim türetilebilinir.Saygılar...
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
-
Logan
- Kullanıcı

Ghoul um ama öle işte... bu arada maşa niyetine Kulanılmıyacam merak etme...
Bu arada İSmim mi yine türkçe yapacam...
Kara Kanat olmaz çünkü kanatlarım hala ... beyaz...
Soluk benizli ola bilir de o da kızıl derili gibi...
Ã?nerilerinize açığım beyler...
Bu arada İSmim mi yine türkçe yapacam...
Kara Kanat olmaz çünkü kanatlarım hala ... beyaz...
Soluk benizli ola bilir de o da kızıl derili gibi...
Ã?nerilerinize açığım beyler...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Genelde kızılderiler ve eski türkçelerde ilk yapılan önemli işle isim konulurdu. şimdi aklımda bir isim geliyor ama o site açısından uygun değil sanki...
O zaman olaya başka boyuttan bakalım. İsmin Tükenmeyen Açlık olabilir mesela. Ya da bunun daha bi isimleşmiş hali.
O zaman olaya başka boyuttan bakalım. İsmin Tükenmeyen Açlık olabilir mesela. Ya da bunun daha bi isimleşmiş hali.
HARBE GİDEN
Bence kirli gibi bir isim olabilir.Kalbinin ve üstünün kirini belirtir şekilde. Ayrıca oradaki Necro karakterden daha derin bir isim beklemekte zaten abes kaçar.
Derseniz ki bu ne böyle köpek ismi gibi, zaten diğer bir sebebi de bu. Logan'ın Gümüşyüz'ü, necromancer'in köpeği artık.
Derseniz ki bu ne böyle köpek ismi gibi, zaten diğer bir sebebi de bu. Logan'ın Gümüşyüz'ü, necromancer'in köpeği artık.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Logan
- Kullanıcı

Dark... Köpeği... filan... Ayıp oluyor... Dikat et de bı köpek sendenin Bir parçanı Koparıp afiyetle yemesin...
Valahi... Gnom etide sanırım biraz yumuşak oluyormuş...
Yanında da kızmızı şarap...
.... .... .... .... .... .... .... ....
Yoksa Bu bir meydan okumamı:...:
Valahi... Gnom etide sanırım biraz yumuşak oluyormuş...
Yanında da kızmızı şarap...
.... .... .... .... .... .... .... ....
Yoksa Bu bir meydan okumamı:...:
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
O zaman Logan ın yeni adı Darcalus un Uçan Hizmetçisi olsun mu? Ya da sadece Uçan Hizmetçi. : ) Ama o zaman sanki temizlik servisi üyesi gibi bir imaj da olabilir.
HARBE GİDEN
-
Logan
- Kullanıcı

Ölü onur ola bilir... O bu şu değilde...
grup... 2 ye ayrıldı...
Bu grup birleşme yada karşılaşma olursa nasıl...Bİr TAblo ortaya cıkacak .. merak ediyorum...
grup... 2 ye ayrıldı...
Bu grup birleşme yada karşılaşma olursa nasıl...Bİr TAblo ortaya cıkacak .. merak ediyorum...
Grup birleşirse sizin açınızdan çok hoş olacağını sanmıyorum. PC olarak sayınız az ve diğer grup üyeleri ile aranızın çok iyi olacağını da zannetmiyorum.
HARBE GİDEN
-
Logan
- Kullanıcı

kara üzüm habesi artık adım...
Bu arada biz !0 kasbayı yok eden grup değiliz ki orayı yok eden grubu yok edecez...
Yani düşmanım düşmanı dostumdur felsefesi doğar burdan...
Bu arada biz !0 kasbayı yok eden grup değiliz ki orayı yok eden grubu yok edecez...
Yani düşmanım düşmanı dostumdur felsefesi doğar burdan...