sıkılmış bir şekilde ekşi okurken birden ışık evleri die gördüğüm konuya girdim ve okumaya başladım.biraz siyasi olan konu ilgimi çekti ve insanların yorumlarını ben kendimce yorumladım kafamda sonra 8. yoruma geldim ve dumur oldum satanist dediklerini duymuştum ama bunu ilk kez görüyorum
Satanist dediklerini bilirdik ama bu kadarı biraz fazla?
- s_e_f_t_a_l_i
- Kullanıcı

Satanist dediklerini bilirdik ama bu kadarı biraz fazla?
http://sourtimes.org/show.asp?t=isik+evleri
sıkılmış bir şekilde ekşi okurken birden ışık evleri die gördüğüm konuya girdim ve okumaya başladım.biraz siyasi olan konu ilgimi çekti ve insanların yorumlarını ben kendimce yorumladım kafamda sonra 8. yoruma geldim ve dumur oldum satanist dediklerini duymuştum ama bunu ilk kez görüyorum
????
You can not change your fate!!!
Ben okuduktan sonra bayağa güldüm. Yav, bütün internet DnD'ye karşı "kendini din koruyucusu" ilan eden zibidilerin yazılarıyla dolu. Tarikat evlerinde FRP ha, ciddi inanılmaz bir hayal gücü, çok matrak. Yav, ne insanlar var, ciddi küçükken az dayak yemişler dedirtiyorlar.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Neo-islami mantalite sonuçta, bu tip şeyler beklenebilir.
Yorumsuz bırakıyorum.
Yorumsuz bırakıyorum.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Neden bu kadar şaşırıyorsunuz ki! Bunlar olan şeyler gençleri başka türlü nasıl çekecekler ki "Aaa bak gel evladım bizim asıl amacımız bu. Katıl bize" mi diyeceklerini sanıyorsunuz. Gençlerin ilgisini çeken şeyler kullanılıyor. Bu dnd olur, yeni çıkan bir bilgisayar oyunu olur, ya da içinde yüzme havuzu bulunan kızların, erkeklerin güzelce vakit geçirdiği herşeyin mevcut olduğu, özgürce yaşanıyormuşçasına görünen lüks bir villa olur. Adamlar satşamamış tam tersi olan şeyleri dolandırarak anlatmışlar. O yazıyı yazan arkadaşın dnd ye karşı bir kötü tutumu olduğunu sanmıyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

Ã?rümcekbeyinlilerin ağlarını genç beyinlere "şerefsizce" örme çabası. Gayette başarılılar. Frp yi kullanmaları ise bi hayli ilginç.
Oyunlarını da merak ettim aslında; nereleri bombalıyolardır, kimlere süikast düzenliyolardır...
Oyunlarını da merak ettim aslında; nereleri bombalıyolardır, kimlere süikast düzenliyolardır...
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Niccolo Machievell
Hımm bu yazıda frpyi kötüleyen bir unsur mu görüldüde bu başlık açıldı,çünkü ben öyle birşey göremedim,doğrusu bu tip bir beyin yıkama çalışması için FRP gerçektende kullanılabilir.Kullanılıyormudur orasını bilmem,ama kullanılabilir dediğim gibi.
Ayrıca yine dediğim gibi FRP'de aşağılanmıyor ,frp'yi nurcular oynar denmiyor mesela.Ama beyin yıkamak için kullanıldığını söylemiş arkadaş,belki de kullanılmıştır,zira frp gençlerin ilgisini çekecek bir unsur gerçektende.
Ayrıca yine dediğim gibi FRP'de aşağılanmıyor ,frp'yi nurcular oynar denmiyor mesela.Ama beyin yıkamak için kullanıldığını söylemiş arkadaş,belki de kullanılmıştır,zira frp gençlerin ilgisini çekecek bir unsur gerçektende.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Gerçekten beyin yıkamak ve gençlerin ayaklarını alıştırmak için iyi bir yöntem. Laptop aldıklarını bile duydum ama bunun olabileceğini pek sanmıyorum. Birinci sebep de tanrılar. Eğer tek tanrılı bir DnD buldularsa helal olsun.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
şimdi, örümcek beyinli filan demeye gerek yok bence. Herkesin bu ülke için düşündüğü şeyler farklı, hepsinin de kendince gençleri yanlarına çekme yöntemleri farklı. En azından terörist yetiştiren bir yer değil de adam gibi ders öğretiyorlar
Namazlara filan, hatta doğru düzgün orada çalışılan derslere katılmasam da, abinin evini dağıttırana kadar milleti gazlayıp güreş tuttursam da, yine de o dönemde o kadar az çalışma ile dahi derslerimdeki düzeliş gözle görülür nitelikteydi... Sonradan internet kafeye daha fazla zaman ayırmam gerektiğini düşünüp eve gitmeyi kestim, notlar yine kötüleşti...
:D
Ben hep nurcuların eğitim konularındaki başarısını takdir etmişimdir. Zira çok planlı programlı ve düzenli adamlar. Lawful sistemde insanlar nasıl yetiştiriliri nurculara bakarak FRP'lerinize yansıtabilirsiniz.
Saygılarımla...
Namazlara filan, hatta doğru düzgün orada çalışılan derslere katılmasam da, abinin evini dağıttırana kadar milleti gazlayıp güreş tuttursam da, yine de o dönemde o kadar az çalışma ile dahi derslerimdeki düzeliş gözle görülür nitelikteydi... Sonradan internet kafeye daha fazla zaman ayırmam gerektiğini düşünüp eve gitmeyi kestim, notlar yine kötüleşti...
Ben hep nurcuların eğitim konularındaki başarısını takdir etmişimdir. Zira çok planlı programlı ve düzenli adamlar. Lawful sistemde insanlar nasıl yetiştiriliri nurculara bakarak FRP'lerinize yansıtabilirsiniz.
Saygılarımla...
Türklider...
ben herkes kadar olgun olmak istemiyorum bu konuda ve bu şerefsiz pisliklerin bu yollara başvurupda liseli gençleri yanlarına çekmeleri açıkçası alçaklığın da ötesinde bi davranış...
biz laikliğin peşinden koşarken bu ülkeyi daha yaşanılabilir kılmaya uğraşırken ,, böyle insanların çok alakasız olmasına rağmen bizimde yapmaktan zevk aldığımız şeyleri bir silah olarak kullanması malesf çok üzücü umarım çevremdeki arkadaşlarım beni de bu gibi insanlardan saymıyordur
yinede arkadaşlar ( özelliklede lise seviyesindekiler ) hiç bi şekilde bu adamların oyuncağı olmayın size sunabilecekleri imkanlar her ne kadar sınırsız gibi görünsede bağlandığınız birlik sizin toplumsal hayatınızı çok kötü yönde değiştirecek, ve emin olun totale baktığınızda kazanımlarınızdan fazlasını kaybetmiş olacaksınız
lütfen arkadaşlar biz bu ülkenin geleceğiyiz bu ve benzeri insanlara güvenmeyin ve bu adamlara saygı duymayın
son olarak türklider dostum bu adamlar senin yada başkasının derslerinden başarılı olmasını umursamaz onlar için önemli olan onların yaşam şeklini ne kadar benimsediğin eğer benimsemezsen başına neler geleceğini tahmin bile edemezsin
bu konuyla ilgili bildiğim örnekler var arkadaşlarımın başına gelenler falan bi ara msn de konuşuruz onları
ayrıca ben herzaman söylemişimdir yine söylüyorum derslerden başarılı olmanız hayattada başrılı olacağınız anlamına gelmez ... kaldı ki derslerinizde başarılı olmak için kimseye ihtiyacınız yok
biz laikliğin peşinden koşarken bu ülkeyi daha yaşanılabilir kılmaya uğraşırken ,, böyle insanların çok alakasız olmasına rağmen bizimde yapmaktan zevk aldığımız şeyleri bir silah olarak kullanması malesf çok üzücü umarım çevremdeki arkadaşlarım beni de bu gibi insanlardan saymıyordur
yinede arkadaşlar ( özelliklede lise seviyesindekiler ) hiç bi şekilde bu adamların oyuncağı olmayın size sunabilecekleri imkanlar her ne kadar sınırsız gibi görünsede bağlandığınız birlik sizin toplumsal hayatınızı çok kötü yönde değiştirecek, ve emin olun totale baktığınızda kazanımlarınızdan fazlasını kaybetmiş olacaksınız
lütfen arkadaşlar biz bu ülkenin geleceğiyiz bu ve benzeri insanlara güvenmeyin ve bu adamlara saygı duymayın
son olarak türklider dostum bu adamlar senin yada başkasının derslerinden başarılı olmasını umursamaz onlar için önemli olan onların yaşam şeklini ne kadar benimsediğin eğer benimsemezsen başına neler geleceğini tahmin bile edemezsin
bu konuyla ilgili bildiğim örnekler var arkadaşlarımın başına gelenler falan bi ara msn de konuşuruz onları
ayrıca ben herzaman söylemişimdir yine söylüyorum derslerden başarılı olmanız hayattada başrılı olacağınız anlamına gelmez ... kaldı ki derslerinizde başarılı olmak için kimseye ihtiyacınız yok
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
İlk olarak; bu insanların arasında da çok fazla Atatürkçü, laik insanlar gördüm. Olmayanları da en azından Atatürk'ün arkasına sığınıp iş yapmıyor, adam gibi bir düşünceleri varsa söylüyorlar. Bölücülerin içinde fıldır fıldır gezdiği Atatürkçü Düşünce dernekleriyle takılacağıma böyle insanların arasında takılırım daha iyi şahsen.
Kimsenin yaşam tarzını küçümsemeye hakkınız yok bence. O adamlar dinlerinin o şekilde olduğunu düşünüyorsa, o şekilde yaşamaya hakları var. En azından kimsenin eğitim hakkını elinden almadan, kimseyi küçük düşürmeden yapıyorlar bu işi, bu konuda saygı gösterilmesi lazım. Başörtülü gençlerin okutulmaması gibi bi olayları yok en azından, ikinci sınıf insan muamelesi yok. Eğer onların kurallarına uymazsanız, onlarla takılmazsınız, bu bizim de (onlardan olmadığımız halde) yaptığımız bir davranış, doğal bir şey olmasına karşın, niye yadırganıyor anlamış değilim. Senle aynı kafadan olmayan adamla takılmazsın, bu kadar.
Artı, kendisi ile aynı müziği dinlemiyor diye karşısındakini insandan saymayan FRPci Metalci gençliğin de ışık evlerine sevmedikleri adamları almamasını yadırgaması çok acayip. şahsen Türkiye'de bu kadar bölücülerin oyununa gelinmesi çok garip bir olay. Herkes birbirine biraz daha müsamaha gösterse aslında hiç sorun kalmayacak, mis gibi bir ülke olacaz. Yazık...
Saygılarımla...
Kimsenin yaşam tarzını küçümsemeye hakkınız yok bence. O adamlar dinlerinin o şekilde olduğunu düşünüyorsa, o şekilde yaşamaya hakları var. En azından kimsenin eğitim hakkını elinden almadan, kimseyi küçük düşürmeden yapıyorlar bu işi, bu konuda saygı gösterilmesi lazım. Başörtülü gençlerin okutulmaması gibi bi olayları yok en azından, ikinci sınıf insan muamelesi yok. Eğer onların kurallarına uymazsanız, onlarla takılmazsınız, bu bizim de (onlardan olmadığımız halde) yaptığımız bir davranış, doğal bir şey olmasına karşın, niye yadırganıyor anlamış değilim. Senle aynı kafadan olmayan adamla takılmazsın, bu kadar.
Artı, kendisi ile aynı müziği dinlemiyor diye karşısındakini insandan saymayan FRPci Metalci gençliğin de ışık evlerine sevmedikleri adamları almamasını yadırgaması çok acayip. şahsen Türkiye'de bu kadar bölücülerin oyununa gelinmesi çok garip bir olay. Herkes birbirine biraz daha müsamaha gösterse aslında hiç sorun kalmayacak, mis gibi bir ülke olacaz. Yazık...
Saygılarımla...
Türklider...
Hepsi bir yana burası çok kritik. İşin aslına bakarsanız kendi adıma bu tiplerin (kendimde pek çok zamanlar metal dinlememe rağmen) tüm ülke açısından olmasa dahi gençler açısından daha zararlı oldugunu düşünüyorum. Neticede ışık evlerindeki gençlerin sayısı onlar yada yüzlerle sınırlı iken, bu tanıma uyanların sayıları çok çok daha fazla malesef.Türklider wrote: Artı, kendisi ile aynı müziği dinlemiyor diye karşısındakini insandan saymayan FRPci Metalci gençliğin de ışık evlerine sevmedikleri adamları almamasını yadırgaması çok acayip.
Ama yinede ben beyin yıkama yöntemi olarak frp kullandıklarını sanmıyorum. Bu tip bir organizasyon için fazla komplex ve zıt öğeler içeriyor. Kendi adıma tamamen msgı atan kimsenin şuursuzluğuna bağlıyorum.
dostum özellikle biz lise döneminde bu tip insanlarla çok karşılaştık seçtikleri adamlar belli zaten ya okumakta zorlanan maddi durumu kötü arkadaşları yada özel okulda olmasına rağmen çok başarılı arkadaşları seçiyorlar kendi dershanelerinde burslu yerleşyiriyorlar ve buna karşılık size bi şart koyuyorlar.. "bizim dershanemizin yurdu varbu dönem boyunca 3 ay 5 ay , ne kadarsa işte bizim dershaneizde kalacaksın bu süre boyunca bizim belirlediğimiz programa göre yaşayacaksın yaşamazsan sana sunduğumuz bütün olanakları geri alacağız " dolayısıyla düşünsenize bunu durumu kötü olan bi çocuğun kabul etmemesini
şimdi daha da iğrenç bişey anlatayım .bi arkadaşım bu yurtların birinde 6 ay kaldı çıktığında hepimize düşmandı , ancak 2yıl psikiyatrik tedaviden sonra kendine geldi ... abartmıyoruym çok merak eden arkadaşlarla tanıştırabilirim bile gerçek bi adam yani bu
başka bi arkadaşım ki onun ki çok komik ; adam parfüm kullanıyo diye saçlarını 0 numaraya kazımışlar nedeni daha komik dediklerine göre " sen parfüm sıkarak bizim bacılarımızın cinsel isteklerini artırıyorsun onları zinaya sevk ediyorsun bizde senin saçını kesip onların isteklerini dizginleyecez " eleman bi geldi ocağın ortasında yolunmuş kaz gibi , ondan sonra dabi daha ne dershaneye gitti nede yurda
yani kısaca bu adamların derdi iyi insan yetiştirmek yada iyi müslüman yetiştirmek değil bunların tek derdi tek tip insan yetiştirmek herkes aynı şeyi düşünsün istiyorlar ve bunun içinde dini kullanıyolar zaten sırf bu yüzden bu adamların yatacak yerleri yok bence
diğer taraftan
ayrıca
şimdi daha da iğrenç bişey anlatayım .bi arkadaşım bu yurtların birinde 6 ay kaldı çıktığında hepimize düşmandı , ancak 2yıl psikiyatrik tedaviden sonra kendine geldi ... abartmıyoruym çok merak eden arkadaşlarla tanıştırabilirim bile gerçek bi adam yani bu
başka bi arkadaşım ki onun ki çok komik ; adam parfüm kullanıyo diye saçlarını 0 numaraya kazımışlar nedeni daha komik dediklerine göre " sen parfüm sıkarak bizim bacılarımızın cinsel isteklerini artırıyorsun onları zinaya sevk ediyorsun bizde senin saçını kesip onların isteklerini dizginleyecez " eleman bi geldi ocağın ortasında yolunmuş kaz gibi , ondan sonra dabi daha ne dershaneye gitti nede yurda
yani kısaca bu adamların derdi iyi insan yetiştirmek yada iyi müslüman yetiştirmek değil bunların tek derdi tek tip insan yetiştirmek herkes aynı şeyi düşünsün istiyorlar ve bunun içinde dini kullanıyolar zaten sırf bu yüzden bu adamların yatacak yerleri yok bence
diğer taraftan
olurmu hiç dostum senin benim gibi adamlar gidip ölee mikroplarıda oralardan temizlemeli zaten eğer sen kendinin daha doğru olduğunu düşünüyorsan sen git farkını yarat senin arkandan gelsin ordaki insanlar , sonuçta herkes lider olamazBölücülerin içinde fıldır fıldır gezdiği Atatürkçü Düşünce dernekleriyle takılacağıma böyle insanların arasında takılırım daha iyi şahsen
ayrıca
peki dostumda sen kimse senin kurallarına uymuyo diye bi başkasını din düşmanı olarak gösterdinmi kendi yandaşlarına , onlar böyle yapıyorlar yada sana kafir diyorlar. O adamlar dinlerinin o şekilde olduğunu düşünüyorsa, o şekilde yaşamaya hakları var. En azından kimsenin eğitim hakkını elinden almadan, kimseyi küçük düşürmeden yapıyorlar bu işi, bu konuda saygı gösterilmesi lazım. Başörtülü gençlerin okutulmaması gibi bi olayları yok en azından, ikinci sınıf insan muamelesi yok. Eğer onların kurallarına uymazsanız, onlarla takılmazsınız, bu bizim de (onlardan olmadığımız halde) yaptığımız bir davranış, doğal bir şey olmasına karşın, niye yadırganıyor anlamış değilim.
O eve katılıp da o insanları kötüleyen birini şimdiye kadar hiç görmedim. Ama bence geleceğin teröristlerini yetiştiren, kendilerini şişleyen, kendilerini önceleri çok farklı gösteren ama sonradan ne halt olduklarını yavaş yavaş gösteren zihniyetten ne beklenebilir ki!?
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...