Satanist dediklerini bilirdik ama bu kadarı biraz fazla?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

yok böle bir şey yalan esasıdand biz küçük 16 15 yaşlarında ki kızları kandırıp:..:

Yeminere kurban ediyoruz...
Ne beyin yıkaması direk yiyoruz beyini...:D

Yuhhh dedim.. başka biir şey demedim...

Bunları yazana arkaşı iyi kandırıp... Neyse...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Tartışma çok ters bir noktada gidiyor. Ben bir iki noktada kendi yorumumu yazmak istedim.

Kimsenin siyasi bakışını eleştireceğim yerin burası olduğunu sanmıyorum.

Ancak öncelikle bu kişiler her kimse normal koşullarda okuyamayacak insanlara okuma olanağı sağlıyorlar. Açıkçası onlardan çok farklı bakış açısına sahip olsam da eğer okumayı çok istesem ve maddi durumum elvermesi beni okutmalarına izin verir. Ama tabii bunu yaparken kendi kişiliğimi de olabildiğince korumaya çalışırdım.

Bu konuda yapılması gerekenin eleştirmek değil daha iyisini yapmak olduğuna inanıyorum.

Yazıda frp ye ilişkin çok sorun olduğunu da sanmıyorum. Yani olası bir eleştiri belki DnD ye var ki ben de aslında şiddetli bir DnD karşıtıyım. Ankara da uzun konuşma fırsatı bulduğum arkadaşlar da bilirler.

O nedenle paniklememize gerek yok kimse bizi suçlamıyor. Frp sona ererse şu sorunlar da hallolur demiyor.

Eğer hem frp oynayıp hem de dünya dan kopmamayı hele derslerimizde de başarılı olmayı başarabilirsek zaten mevcud eleştiriler de azalacaktır.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Valla, çok ezbere geliyor hemen her anlamadığımız adama laiklik karşıtı cart curt demek. O yüzden hoşuma gitmiyor. Sonuçta adam olan onlara çok kapılmadan da takılabiliyor. Namaz kılmak kötü bir şey değil, kılın ama onlarla aynı şekilde düşünmeyin. şahsen küçükken ezberlediğim duaları unutmasaydım gayet de güzel kılardım onlarla beraber namazımı...

Bunun haricinde haftasonu ya da tatillerde onlara katılmanın sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Her şeye rağmen bu insanlara ders haricinde boş zamanınızı ayırıp onlara fırsat vermezseniz onların imkanlarını sömürebilirsiniz.

Bu arada o psikolojik tedavi olayı bizim akrabanın da başına geldi (sanırım İstanbul'daydın, aynı kişiden bahsediyor olabiliriz.) fakat dediğim gibi, sularına gidip aslında çok da takılmamaya çalışmak en doğrusu. şahsen bu adamların dersanesinde okudum, evlerine gittim, çiğköfte partilerine gittim, gezilerine gittim, yine de kapılmadım. Kişiliğin gücüyle alakalı bir mesele. ;) Beleşe yemek yedim, çok ucuza çanakkale'yi gezdim, derslerime yardımcı oldu... Hani onlar Lawful Evil ise ben "En Lawful Evil"im :D:D

Saygılarımla...
Türklider...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tabiiki şimdi oradaki adamlar düşünen değil Türkiyede belli devlet mevkilerine gelebilecek kendi istedikleri şekilde düşünen insanlar yetiştirmeye çalışıyorlar. Yani aslında yapmak istedikleri pasif olarak Türkiyeyi ele geçirmek. Daha fazlasının söylenmesine gerek olduğunu sanmıyorum, zaten şu yazdığım her şeyi özetliyor.

RYO aslında beyin yıkamak kolaylıkla kullanılabilecek oyunlardır zaten ve bununda ötesinde kişiliklerin daha kolaylıkla analiz edilebileceği bir oyundur. Oraya gelenlerden hangisinin ne olacağı oradan anlaşılır ve zamanla düşüncelerinde nasıl değişiklikler olduğu görülebilir. Bununda dışında etkilenebilecek zihinleri kolaylıkla etkileyebileceğiniz bir ortamda oluşturabilir.

Bu yazıda FRP kötü bir şeydir demiyor yukarıdaki yazılara katılıyorum.

BU arada FRPyi sadece bir sürü tanrılı bir oyun olarak düşünmeyin. Amerika'da yaşan zebanilere karşı Allah adına bombalı saldırı düzenleyen zebani avcıları oyunuda bir FRP oyunudur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Arkadaşlar konu çok da sitemizle alakalı bir başlık değil zaten, konu siyasete yada dine girerse iyice, el koymak zorunda kalacağım ve başlığı kilitleyeceğim, bu yüzden ona göre mesaj atmanızı tavsiye ederim...

hemen itiraza da kalkışmayın , bu bir uyarı, uymak isteyene...

hatırlatma ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

Arkadaşlar konu çok da sitemizle alakalı bir başlık değil zaten, konu siyasete yada dine girerse iyice, el koymak zorunda kalacağım ve başlığı kilitleyeceğim, bu yüzden ona göre mesaj atmanızı tavsiye ederim...

simdi ne dersek kitlenmicek su dakikadan sonra hepsi siyaset oluyor dini bir tema oluyor bide "konu siyasete yada dine girerse iyice" kısmı bu düzeyde giderse sorun yokmu demek

sadece ısık evlerin abime araba teklif ettiğini söliyecektim gelin konusalım falan diolardı araba vercez diolardı bayada ısrarcıydılar abim biraz calıskandı da
AZaZ3L
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AZaZ3L »

gerçekten çok komikk yani eskiden satanist deniodu şimdi dinci olduk:):)Ya insanların akıllarında böle yerleşmiş şeyler warki bunları değiştirmek imkansız..Ya benim bile başıma geldi nikcimin yanındaki 666 rakamından dolayı sen satanistmisin die soran baya kişi oldu sonunda I believe in God yazmak zorunda kaldım imzama :D :D Frp oynamanın din le ne alakası olabilir aklım almıo..İnsanımız ilginç arkadaşlar gerçekten çok ilginç:)
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Türklider wrote: O adamlar dinlerinin o şekilde olduğunu düşünüyorsa, o şekilde yaşamaya hakları var.
kusura bakmayın ama mecburi bir tartışma ortamı.

Lakin bu durumda satanistlerinde o şekilde yaşamaya hakları var?
Böyle saçma şey mi olur arkadaşım. Eğer o insan dinini uygularken arkadaşlarıma, aileme, akraba we en önemlisi genç, daha dünyayı işaret edilen parmaklar sayesinde algılayan, çocuklara zarar veriyorsa, beynini yıkıyorsa bu durumda ben onlara örümcekbeyinli derim.

Islam dininde bir insanı, dine çekmek var mı? Beynini yıkamak var mı? Güzel şeyler vaad ederek, bir insanı "iyi bir müslüman" etmek var mı? O pek sövülen, bazen taşlanan, bazen sürülen misyonerlerden farkı ne?
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ama Artex, Türk toplumu+İslamiyet anlayışının bakış açısı bellidir ve tartışmaya kapalıdır. Bu da, satanistlerin yaşayış tarzını ve benimsediklerinin yıkılması gerektiği anlamına geliyor. Objektif bakayım diyorsun ama islamiyette tarafsızlık yoktur. Tek bir taraf vardır ve o da zaten bellidir. Aynı şekilde kültürel değerlerimizde satanizm ile hiçbir yönüyle örtüşmemektedir. Yani burdan doğru baktığımızda görürüz ki, toplumsal değerler satanizme saygı duyulmasına hiçbir zaman izin vermeyecektir.

Birde islamiyetin temellerinden birisi islamı benimse(ye)memiş olanları islamiyete çekmektir Artex. Bunu diğer din mensupları da yapar, her ne olursa olsun...

Bu yüzden, yapılanı bu anlamda yorumlaman yanlış. Benim ise dikkatimi çeken nokta, ortada çirkin bir davranış varsa o da bu görevin uygulanış biçimidir. Hangi siyasa, ideoloji, din ya da kültürel değer olursa olsun; yapılan işe saygı duymak gerek. Ama bunların yapılış tarzı ahlak değerlerimiz karşıtı olmaması kaydıyla.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

Bilemiyorum nasıl başlasam söze....
Ben şu an istanbulda bir üniversitede öğrenciyim.İsmini vermiyorum.Ã?yle şeyler gördümki diyar sakinleri...Kendine komünist diyip meydanlarda eylem yapan adamların bu işleri kız tavlamak için yaptığını diğer yandan Allah,peygamber diyip insanların paralarını duygularını sömüren insanlar tanıdım.Atatürkçüyüm diyip bölücü faaliyetlere katılanlar gördüm.Tüm bunlardan sonra kendine saygısı olan bir insan bu ülkede herhangi bir siyasi partiye nasıl katılır?Tarikatlara nasıl üye olur?Burda hiçbirşey önemli değil.ben taa ki insanlığın ilk başlangıcıdan beri var olan gururundan,özsaygısından söz ediyorum.Kendimizi nasıl kandırabiliriz?Bugün grupların içinde bulunan asıl amaçları bulundukları grubunkinden farklı olan insanlar çoğunluktayken nasıl bunlara biz körü körüne bağlanabiliriz?Burda bu iğrenç çıkarcılar olduğu sürece kendimizi ve vicdanımızı nasıl rahat hissedebiliriz?O kadar doluyumki diyar sakinleri...Bana bi portal açın cebime 3 de gp koyun,ben bu diyarı terkediyorum.bu dünyayı terkediyorum.Yaşamımdan emekli oluyorum.Yeter artık,ben bu yapmacık insanlardan çok sıkıldım.Alın beni buralardan...Ne istiyorum biliyormusunuz keşke hepimiz ölsek sadece birkaç çocuk hayatta kalsa ve onların saf temiz duygularından yeni bir insanoğlu türese....Ama onlarda kirlenecek demekki bu da bizim insan olarak zaafımız.Bu konular hakkında çok düşünüyorum ve çıkış bulamıyorum...Belki sizler bana yardımcı olabilirsiniz.Ama her zaman söylendiği gibi her zaman umutlar vardır.Buna en azından inanmak istiyorum.Herşey bu kadar kötü olmasın lütfen!!

Kafanızı ütüledim ama duygularımı biraz olsun anlatabilmiş olma ümidiyle.
Tarafsız düşünebilen ve (mümkünse) esen kalın...
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Ben de bilemiyorum sphnx. Almanyaya gelmeden önce 3 ay Kibris'ta bir üniversitede kaldim. Ilk iki gün hafta sonu oldugu ve kimseyi tanimadigim icin baya sikildim. Sonra 3. gün bir elemanla tanistim. Ismimi sordu verdim- arapca bir isimdir- memnun oldu sonra icki veya sigara icip icmedigimi sordu yok dedim. 4 kisilik odada tek basima oldugumu anlatiydim o da bana sigarasi veya ickisi olmayan arkadas istermisin diye sordu. Tabi sevincle evet dedim. Elemanlarin ikisininde ismi Fatih'ti. Birisi biraz daha ilimli görünürken digeri tam bir Nurcuydu ve ben bunlarla 3 ay ayni odada yasadim.
Elemanlar azimliydiler ama. Benim gibi birini yaklasik 2 ay kadar yumusak baslilikla ve sabirla kendi ortamlarina cekmeye calistilar. Üstelik bunun icin her yolu denediler. Cuma namatina cagirdilar ben gitmeyince cuma namazini bizim odaya getirdiler. Televizyon olmadigi icin fatihlerden birinin bilgisayarina mahkumduk ve ondandan Harun Yahya yayinlarindan baska birsey izlenmiyordu. Benden sonraya odaya gelen eleman bile onlarin o haftalik toplantilarina giderken ben gitmemekte diretim. Ve en sonunda 3. ayda sabirlari yok oldu ve beni 3 kere üst üste cuma namazina gitmedigim icin-oysa bunu ilk 3 haftada da yapabilirlerdi cünkü hic gitmemistim- din disi ilan ettiler. O odada 1 ay daha yasadim ve bu sefer benden umudu kestikleri icin sadece arada sirada okudum kitaplara-dragon lance- bir kac gönderme yapmak disinda belirli oranda rahat birakildim. Almanya ya gelincede bütün iliskimiz kesildi.
Marka Ragnos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Marka Ragnos »

Arkadaşlar bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu.Ã?ünkü ben bu evlerde uzun zaman kalmış öğrencilerden birisiyim..Ve bu evlerin bu kadar kötülenmesini tek bir sebebe bağlıyorum :" İslam düşmanlığı !"

Ben Liseye kadar devlet okullarında okudum..Din yönündende çok zayıftım..Liseye geçtikten sonra yani Özel bir koleje başladıktan sonra bu "abi" dedikleri kişilerle karşılaştım..Ã?nceden bu kişilere hiç iyi bakmıyordum ama sonradan anladım ki bu insanlar gerçekten insanları sevdikleri için onlara yardım ediyorlar..İslama görede zaten ancak islamın ve imanın şartlarına uyan kişiler cennete gideceklerdir..İslama göre bir kişiyi hakiki müslümanlık yolunda ilerletmek bütün dünyayı kurtarmış olamk gibidir..Bu yüzden bu abiler bu öğrencileri dini yönden eğitiyor..Bu abi evlerinde kalmaya ilk başladığım zaman bana hiç kimse namaz kılacaksın demedi..Bana İslamı öğrettiler önce..Eğer sen istemezsen biz sana zorla bişey dayatamyız dediler..Çok iyi hatırlıyorum ilk 1 hafta namaz kılmadım..Sonra baktım ki aklımdaki şüpheler kayboluyor..Bende namaz kılmaya ve Allah'a ibadet etmeye başladım..Ayrıca bu insanlar kesinlikle Atatürk karşıtı insanlar değiller..Aksine onu bir kahraman gibi gören ve seven kişilerdir..

Geleyim bu abi evlerinde D&D oynanma hikayelerine..Böyle birşey ben hiçbir abi evinde görmedim..İstanbul ve İzmirdeki çoğu abi evlerini bilirim..Bazı abilerde Fantastik hikayeler meraklı olanlar var, tıpkı benim gibi..Ama çocukları kendilerine çekmek için kullanılan bir oyun değil bu..Ben abilerle ne çılgınlıklar yaptığımızı bilirim..Sonuçta onlarda insan ve hata yapabilirler, küfredebilirler..Biz çoğu abilerle böyle bir iletişim sağladık..Onlarla abi kardeş gibi değil arkadaş gibiydik..Her müslüman insanın, öğrencinin ya da abinin psikopat bir kişilik olup evinde 24 saat ibadet edip ders çalıştığını sanmayın.Ben şahsen abilerinde namaz kılmak yerine bizimle maç yaptığını hatırlıyorum..

Ve gelelin son meseleye...Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında söylenenlere..Ã?ncelikle kamuoyunda şöyle bir tabir var :"Fethullah Gülen'in okulları.." Böyle okullar yok arkadaşlar..Evet bu okulların kurulmasında en önemli rol F.Gülen hocaefendi'nindir..Fakat bu okullarda F.Gülen hocaefendinin hiç bir menfaati yoktur dünya malı nazarında..O sadece insanlara iyilik yapmak için o insanları kurtarmak (Müslümanlığa yakınlaştırıp o insanların ahirette cennete girmesibi sağlamak) için çalışmıştır..Ve bu insana yapılanlar ortadadır..Kaç sene Amerikada yaşamak zorunda kaldı ve nihayetinde bu yıl açılan davaların tümünden beraat etti..F.Gülen hocaefendi hakkında söylentilerle yetinmeyip birde video montajı yapanlar oldu..Papa'nın elini öperken falan filan..Vaazlarından bir kaç sözcüğü kesip yayınlayanlar oldu, Cumhuriyeti sevmiyor diye..

Bu milleti zaten hep Ã?nyargı bitirdi..Hiç bir olayın nedenini ve arkasını araştırmıyoruz..Her söylenene inanıp, kanıyoruz..Lütfen herşeye inanmayalım ve arkasını araştıralım..

Okuduğunuz için teşekkür ederim..Tüm üyelerin bu konudaki sorularını cevaplayabilirim..
Lady_Lstcntrl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lady_Lstcntrl »

işte önyargının güzel bi örneği,,neden insanlar hep kavramlar hakkında bilmedikleri halde kalıplar üretir,,,

17 yaşında kadıköyde dolanırken gel bakalım diye karakola götürüldüğüm günlerde satanizmin kavramının kalıbı belirlenmişti,siyah giyen,siyah makyaj yapan ve metal dinleyen her genç kedi kesme potansiyeline sahip dinsiz imansız şeytan tapınıcısıydı,,

bu tür yazı ve yorumlar bana artık sadece şunu düşündürüyor,,''bu insan neden kendinde böyle saçmalama zorunluluğu görüyor,,çok mu yalnız,çok mu kaybetmiş,çok mu ilgiye ihtiyacı var''

BURDA YAPILMAK İSTENEN TEK şEY DİNİ YERMEK ve bunu yaparkende ufak tefek ayrıntılar vererek(mesela sizin oynadığınız ve benim hala çözemediğim oyunlar gibi:))daha fazla etkileyici olmak ve konuyu bi kalıp bi kuram haline getirmeye çalışmak,,
ben Elhamdürillah müslümanım,alıştığım için değil,inandığım için,bizim sülalede tek müslümanım,,bu gün bi çok gencin satanist olmasında ateist olmasında oynayan en önemli faktör ne biliyomusunuz???????

kalıplar,,,,metal dinleyen Allah'a inanmamalı kalıbı,,Nietzche okuyan aydın ve akıllı adam Allah'a inanmaz kalıbı,,,aciz olmayan Allah'a inanmaz kalıbı,,entellektüellik beraberinde ateizmi getirmeli kalıbı,,,,,,,,,,,,,

ne zaman bu toplum kalıplar yaratmaktan vazgeçicek kadar yazlnızğından kurtulursa o zaman dini siyasi felsefi tüm ideolojiler yerli yerine oturur,,,
''..zamanın akli dengesini bozan trajik sevgililer olacağımıza,aynı hastalığın iki farklı belirtisi olarak yaşarız başkalarının vücutlarında..''K.iskender
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Marka Ragnos wrote:Arkadaşlar bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu.Ã?ünkü ben bu evlerde uzun zaman kalmış öğrencilerden birisiyim..Ve bu evlerin bu kadar kötülenmesini tek bir sebebe bağlıyorum :" İslam düşmanlığı !"

Ben Liseye kadar devlet okullarında okudum..Din yönündende çok zayıftım..Liseye geçtikten sonra yani Özel bir koleje başladıktan sonra bu "abi" dedikleri kişilerle karşılaştım..Ã?nceden bu kişilere hiç iyi bakmıyordum ama sonradan anladım ki bu insanlar gerçekten insanları sevdikleri için onlara yardım ediyorlar..İslama görede zaten ancak islamın ve imanın şartlarına uyan kişiler cennete gideceklerdir..İslama göre bir kişiyi hakiki müslümanlık yolunda ilerletmek bütün dünyayı kurtarmış olamk gibidir..Bu yüzden bu abiler bu öğrencileri dini yönden eğitiyor..Bu abi evlerinde kalmaya ilk başladığım zaman bana hiç kimse namaz kılacaksın demedi..Bana İslamı öğrettiler önce..Eğer sen istemezsen biz sana zorla bişey dayatamyız dediler..Çok iyi hatırlıyorum ilk 1 hafta namaz kılmadım..Sonra baktım ki aklımdaki şüpheler kayboluyor..Bende namaz kılmaya ve Allah'a ibadet etmeye başladım..Ayrıca bu insanlar kesinlikle Atatürk karşıtı insanlar değiller..Aksine onu bir kahraman gibi gören ve seven kişilerdir..

Geleyim bu abi evlerinde D&D oynanma hikayelerine..Böyle birşey ben hiçbir abi evinde görmedim..İstanbul ve İzmirdeki çoğu abi evlerini bilirim..Bazı abilerde Fantastik hikayeler meraklı olanlar var, tıpkı benim gibi..Ama çocukları kendilerine çekmek için kullanılan bir oyun değil bu..Ben abilerle ne çılgınlıklar yaptığımızı bilirim..Sonuçta onlarda insan ve hata yapabilirler, küfredebilirler..Biz çoğu abilerle böyle bir iletişim sağladık..Onlarla abi kardeş gibi değil arkadaş gibiydik..Her müslüman insanın, öğrencinin ya da abinin psikopat bir kişilik olup evinde 24 saat ibadet edip ders çalıştığını sanmayın.Ben şahsen abilerinde namaz kılmak yerine bizimle maç yaptığını hatırlıyorum..

Ve gelelin son meseleye...Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında söylenenlere..Ã?ncelikle kamuoyunda şöyle bir tabir var :"Fethullah Gülen'in okulları.." Böyle okullar yok arkadaşlar..Evet bu okulların kurulmasında en önemli rol F.Gülen hocaefendi'nindir..Fakat bu okullarda F.Gülen hocaefendinin hiç bir menfaati yoktur dünya malı nazarında..O sadece insanlara iyilik yapmak için o insanları kurtarmak (Müslümanlığa yakınlaştırıp o insanların ahirette cennete girmesibi sağlamak) için çalışmıştır..Ve bu insana yapılanlar ortadadır..Kaç sene Amerikada yaşamak zorunda kaldı ve nihayetinde bu yıl açılan davaların tümünden beraat etti..F.Gülen hocaefendi hakkında söylentilerle yetinmeyip birde video montajı yapanlar oldu..Papa'nın elini öperken falan filan..Vaazlarından bir kaç sözcüğü kesip yayınlayanlar oldu, Cumhuriyeti sevmiyor diye..

Bu milleti zaten hep Ã?nyargı bitirdi..Hiç bir olayın nedenini ve arkasını araştırmıyoruz..Her söylenene inanıp, kanıyoruz..Lütfen herşeye inanmayalım ve arkasını araştıralım..

Okuduğunuz için teşekkür ederim..Tüm üyelerin bu konudaki sorularını cevaplayabilirim..
Olay bu zaten bunlar özendirmeyle calisiyorlar ve Daeya'nin dedigi gibi o eve girip o insanlari kötüleyen yoktur. Sen bir haftada onlarla beraber namaz kilmaya baslamissin peki acaba kilmak istemesen ne olurdu.
Biz islam düsmanida degiliz. Bunu da bir yere yaz. Ne yani Nurculari her elestiren islam düsmanimi sana göre simdi. Bizimde icimizden anneleri kapali olanlar var. Belki ailelerinde nurcu olanlar var. Ama elestiriyi kabul etmeyen bagnaz bir kafaya sahipsin ki anlasilan hemen bizi islam düsmani yapiyorsun. Neymis efendim bu evleri elestirenler islam düsmanligindan yapiyormus bunu. pehh.
Benim kaldigim odadakilerden birisi olayi Atatürk düsmanligina getirmisti onuda biliyorum cunku bana padisahlik devrinin daha iyi oldugunu arapca harfleri kaldirmanin bir hata oldugunu söyleyince onunla tartismistim. Klasik ezilen taraf biziz havasinda tartisirlar buna da dikkat.
F.Gülen hakkindaki davalardan tam olarak beraat etmemistir bunuda ögren. davalarin hepsi temyiz edilmistir.
Islam inancina göre kimin cennet'e kimin cehennem'e gidecegini kimse bilemez. Bizim F.Gülen'i elestirdigimiz icin ve onun yolundan gitmedigimiz icin cehennemlik oldugumuzuda söyleyemezsin. Ama sen üstü kapali bunu belirtiyorsun. Sözlerine dikkat kiyamet meydaninda görürüz kimin nereye gidecegini. Ama eminimki o gün gelirse benle F.Gülen ayri yönlere gidecegiz.
Tartisma yaratmak istemiyordum ama cevap veremeden de duramadim. Adminlerin afina siginiyorum zorda kalirlarsa bu mesaji silsinler. Nasil olsa bu cevaptan sonra bu siteyi bir kere daha cökertmeye calisabilirler.
Cehennemlik, islam düsmani Demian.
Saygilarimla.
Lady_Lstcntrl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lady_Lstcntrl »

Bakın gençler,,Birincisi İslam dininin kaynağı Kur'an-ı Kerim olup,yer yüzündeki tek muhatabı Hz.Muhammed ve aslında islam dininin parçalarını insanlığa sunan diğer peygamberlerdir,,,EğER İSLAMİYETİ Ãƒ?ğRENMEK İSTİYORSA Bİ İNSAN,ONUN MUHATABI Bİ TARİKAT DEğİL KUR'AN-I KERİM VE HZ.MUHAMMED'İN HAYATIDIR.
Günümüzde tarikatlar bi çok çıkar gözetmekle beraber beyin yıkayıcı nitelikte bağnaz ve SOYUTLAYICI eylemlere teşvik ediyor,,,kastım namaz kılmak değil tabiki,,beş vakit olamasada sabah namazlarını 6 senedir aksatmam,,inanmak için bir tarikata ve bi topluluğa ait olma ihtiyacından sıyrılın,,sığınıcağınız kapı tanrıdır,,benim sülalemde tek bir müslüman yok,,

avatar resmimdede gördüğünüz üzre bana bi bakın,,ve düşünün,,kafanızda islamiyet adına kurduğunuz tüm kalıpları düşünün,,diğer yazdığım yorumada bi göz atın,,eminim ilk yazdığım yorumda söylediğim söze hakvericeksiniz
''ne zaman bu toplum kalıplar yaratmaktan vazgeçicek kadar yazlnızğından kurtulursa o zaman dini siyasi felsefi tüm ideolojiler yerli yerine oturur,,,''
''..zamanın akli dengesini bozan trajik sevgililer olacağımıza,aynı hastalığın iki farklı belirtisi olarak yaşarız başkalarının vücutlarında..''K.iskender
Locked