En Son Hangi Filmi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Film adı: The New World
yönetmen:Terrence Malick
oyuncular:Colin Farrell
Q'Orianka Kilcher
Christian Bale

Filme çok büyük beklentilerle gitmedim açıkçası. Çok sıkıcı bir yapımdı, özellikle araya kadar olan ilk bölüm çok durağan ve sıkıcıydı. İkinci bölümde hayranı olduğum Christian Bale'in çıkması biraz beni sevindirse de hoşuma gitmedi genel olarak film. Konu olarak bence birşeyin üzerine younlaşmamaları filmi çok kötü yapmış; siyaset propaganda aşk ihtiras falan derken çorba olmuş bence eser.
son olarak söylemek istersem sıkıcı bir filmdi..

film çıkışında arkadaşlarımın yorumunu da buraya yazmayı bir görev bilirim:
" Hiç bitmeyecek sandım :evil: "

NOT: 10 üzerinden 6

hoşnutsuzluk ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Eğer sinema filmi ise en son izlediğim Dabbe oldu. Ama dün de vcd de izledim 2 film birisi Herbie idi. Diğeri de Romasanta. Herbie gerçekten çok güzel bir film eğer hala izlemeyenler varsa kesinlikle izleyin derim ben bile izlerken heyecan yaptım bağırıp çığırdım. Romasanta ise Herbie kadar başarılı bir film olmamış akıcılık yok. Kurtadamlı film dediler diye aldık çok absürd bir kurtadam hikayesi çıktı. Belki biraz daha fazla yatırım olsaydı güzel ve akıcı bir film olabilirdi.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
irikedi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by irikedi »

İzlediğim son film KARAGÖZ VE HACİVAT NEDEN Ã?LDÃ?RÃ?LDÃ?.

Filmi beğendim, beğenmeyen hatta izlerken sıkıldığını söyleyen arkadaşlarda oldu. Komedi filmi bekleyerek izlerseniz hayal kırıklığına uğramanız muhtemel.

Haluk Bilginer ve Güven Kıraç'ı izlemek herzaman keyifli olmuştur. Karagöz tiplemesini beğendim. İlk fırsatta low intalegint yörük\barbar oynayacam.

resim yok, kusura kalmayın
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Film: Horror of Dracula
Yönetmen:Terence Fisher

uzun zamandır izlemek istediğim filmin dvd'sini buldum ve haliyle bi solukta izledim. Film gerçekten çok hoşuma gitti, biraz kısaydı sanırım. Yine de Dracula rolündeki Christopher Lee'ye ve Dr. van Helsing rolündeki Peter Cushing'ye hayran kaldım filmdi, gerçekten kaliteli bir yapım, herkese tavsie ederim, özellikle de ravenloft sevenlere.. (tabi onlardan izlememiş kaldıysa)

not: 10 üzerinden 8

tavsie ve saygılarımla...
Last edited by chosen on Thu Mar 16, 2006 10:20 pm, edited 2 times in total.
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

"Munich"

Ne diyebilirim ki, harika oyunculuk, harika senaryo, müthiş yönetim...

Hala izlemeyen varsa DVD ve DivXi piyasada mevcut, kesinlikle kaçırmayın. Piyanist tadında bir film olmuş.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Film: Land of the Dead
yönetmen: George A. Romero

biraz önce izledim filmi dvd'den, derinliği olmayan, neden böyle olmuş, nasıl böyle olmuş sorularına cevap vermeyen bir film... iyi tarafından bakmak istersek zombilerin gözünden baktık biraz filmde ve makyajlar kostümler iyidi, ama yine de zaman kaybı olarak gördüğüm bir film oldu...

not: 10 üzerinden 3

fikir ve saygılarımla...
Last edited by chosen on Thu Mar 16, 2006 10:20 pm, edited 1 time in total.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Garez (Grudge)

Uzun bir aradan sonra ikinciye izledim ve tekrar nefret ettim Hatta nefret hissim pekişti :mrgreen:

Hem kurgusunu sevmedim, hikayesi sarmadı, hem de korku unsurunun gözlerini sevmedim. İnsanın korkacağı varsa da kaçıyor o gözlerden sonra :lol:

Sinemada izlediğimde özel efektler korkuttu ama yurtta izlediğimde irkilmedim bile. Yani sinemada izleme ihtimaliniz kalmadığına göre izlemenizi tavsiye etmem.

Saygılar..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

chosen wrote:Film: Land of the Dead
yönetmen: George A. Romero

biraz önce izledim filmi dvd'den, derinliği olmayan, neden böyle olmuş, nasıl böyle olmuş sorularına cevap vermeyen bir film... iyi tarafından bakmak istersek zombilerin gözünden baktık biraz filmde ve makyajlar kostümler iyidi, ama yine de zaman kaybı olarak gördüğüm bir film oldu...

fikir ve saygılarımla...
dostum atladığın bi nokta var bu bi üçleme tam hatırlamıyorum diğer filmlerin adını bi araştır sen onları bence çok güzel bi film

açıkçası benim kimi zaman böyle günleri görmeyi umduğum bi senaryo ..

açıkçası filmin senaristi kadar bende düşmanım bu sisteme bence de biran önce yıkılmalı

------------------------------------------------
bende bi ara crow u izliyecem tekrardan ondan sonrada daha böyle bi konsantre olup requiem for a dream i izliyecem

chosen: mesajlar birleştirildi, ama arkadaşlar konudan lütfen uzaklaşmayalım, izlediğimiz filmler ve onun hakkında yorumlarımızı bildirioz... (birbirimizi aydınlatmak iyi ona birşey demiyorum ayrıyeten teşekkür ediyorum verdiğin bilgi için ,ama şu filmi izleyecem falan demek doğru değil pek bu başlık altında)
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Film: the Longest Yard
yönetmen: peter segal

Eğlencelik diye kiraladığım film gerçektende tam da istediğim gibi çıktı. Başroldeki Adam Sandler herzamnkinden daha ciddi bir rol üstlensede yine hakkını vermiş boşrolünün.Chris Rock, Burt Reynolds yardımcı rollerde eşlik ediyor Sandler'a. Ayrıca filmde nereye baksan ünlü çıkıyor. Nelly falan var filmde ama esas bomba wrestling'den tanıyacağınız Goldberg'in filmde bayaa bir rolünün olması, adama bakınca korkuyor insan :D
toparlarsam 1bucuk saatinizi fazla birşey beklemeden, eğlenerek geçirmek isterseniz tavsie edebileceğim bir film... (adam sandler sevenler zaten kaçırmasın, sevmeyenlerde izlemesin :twisted: )

not: 10 üzerinden 8

görüş ve saygılarımla...
Last edited by chosen on Thu Mar 16, 2006 10:21 pm, edited 1 time in total.
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

yok dostum ben bu filmleri daha önce izledim bir daha izliyecem demek istedim hatta dün gece crow u izledim herkese de tavsiye ederim ;
izlemeyenler için hikaye aslında ölmüş olan ama onu öldürenler tarafında bir karganın yardımıyla geri dönen bi adamın hikayesi

bu akşam da requiem for a dream i izliyorum oda uyuşturucunun ve kolay yoldan yapılan işlerin insanları ne kadar kötü yerlere götürebileceğini gösteriyo çok çarpıcı bi film , yaşadığınız hayatı sorgulamanıza bile neden olabilir....

kesin izleyin
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Ya requiem for a dream i nasıl atladım bilmiyorum hayatımda izlediim en çarpıcı filmlerden biridir. Diğer sayabileceklerim ise Donnie Darko ve Schinler's List. Kesinlikle izlenilmesi gereken filmler.
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

Film:36 Quai des Orfèvres / Adaletin Merkezi
Yönetmen:Olivier Marchal
Oyuncular:Daniel Auteuil (Léo Vrinks) , Gérard Depardieu (Denis Klein)...

Image

Suç oranlarının gittikçe arttığı Paris sokaklarında polis artık çetelerle başa çıkamamaktadır.

Tecrübeli iki dedektif üst kademelerde bir rütbe vaadiyle sıkı bir yarışa girerler. Yapmaları gereken birbirlerinden hızlı ve daha dikkatli davranıp herşeyin mubah sayıldığı bir ortamda çeteleri alt etmektir. Fakat işler istenildiği gibi gitmez ve tehlikeli bir yarış başlar.

Adaletin Merkezi, 8 dalda César Ã?dülleri"ne aday gösterilmişti. Yakın zamanlarda gelen haberlere göre, Hollywood bu başarıyı gözden kaçırmadı ve Marchal"ın 36"sının Amerikan versiyonu yolda.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

film: Bram Stoker's Dracula
yönetmen: Francis Ford Coppola

film zaman kaybı değildi ama çok da güzel sayılmazdı, daha önce izlemiştim lakin uzun zaman olduğu için tekrar izledim ve keşke izlemeseydim dedim, çünkü aklımda daha iyi kalmıştı. Oyunculuklar iyidi ama karanlık hava çok iyi verilememiş bence, yine de izlerseniz pişman olmazsınız...

not: 10 üzerinden 7

görüş ve saygılarımla...
Last edited by chosen on Thu Mar 16, 2006 10:22 pm, edited 1 time in total.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Shinobi: Hearth Under Blade

Image

Basilisk isimli animenin live action filmi. Aksiyon sahneleri süperdi ama gidişatta ve sonda farklılıklar vardı. Özellikle sonu tamamen farklıydı. Eh aksiyon sahnelerinin bir japon filmine yakışır olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Ayrıca karakterler animede ki karakterlere benzemiyordu. Bir tanesi hariç. Ama film kendisini sıkmadan izletti. Duyguları animeye göre farklılık kazanmasına rağmen izletti. Oldukça eğlenceli bir seyirdi benim için. Tabiî ki ben animeyi izleyerek kıyaslama bir yorum yapabiliyorum ancak ama animeyi izlemeyen ve yorum yapabilecek birileri varsa onların da bu filmi nasıl gördüklerini bilmek gerektiğini düşünüyorum. :)

Benim Puanım: 4,7/10

İmdb Puanı: 5,9/10
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Zatoichi diyen olmuşmuydu? Müthiş kılıç dövüşleri ile dolu harika bir film. 10 üzerinden 10
Post Reply