site içi savaş
Eğer coraxın bedeni de bir yere teslim edilecekse ben seve seve alırım... Mrak etmeyim öyle canlandırma gibi bir derdim de olmaz.. Sadece loncanın içinde içi doldurulmuş bir barbar güzel durur... Üstelik.... Kazananın ölü bedene ne yapacağına karar verme hakkı kural olarak kondu ise buna onu gözeten kord da karşı çıkamaz... Üstelik sothun hükümlüye yapacağından daha insaflıca... Ve bi de her ne kadar savaşa direk müdahale etmesem de bunun bedelini de öderim...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Bedenler içerideki ruhun sadece bir kabuğudur. O yok olduktan sonra ruhumuz serbest kalacaktır, asıl önemli olan şey. Bunu söyledim peki benim üzerime yapılan tartışmalar hoşuma mı gidiyor? Umarım böyle bir şeyi asla düşünmemişsinizdir saygı değer dostlar.
Öncelikle sen Soth güç ve ihtiras senin gözlerini nasılda kör etmiş. Buna anlam verebilmek gerçekten çok zor. Benim algılarımın çok dışında. Benimle ile ne yapacağın şeyler gerçekten çok ilginç, çalışmalarının devamını diliyorum...YAlnız bir daha ki sefere benle konuş bu konuları seninle bir anlaşmaya varalım olur mu? Hahahaha...
Corax demek bedenimi köpeklere vereceksin. SEnin yamyam olduğunu duymuştum evet bunu hatırlar gibi oldum. Peki bu leziz bedenimi kimlerle paylaşacaksın? Onurun ne demek olduğunu birazcık bilseydin ağzından çıkan laflara biraz dikkat eder ve herkesin önünde küçük düşmezdin. hahaha...
şaka bir tarafa sanırım benim bedenim ve ruhum üzerinde yapacağınız işler için öncelikle Ulu Güneş, her şeyi gören güneş ile bir pazarlık ypmanız gerekmektedir.
Saygılarımla...
Ah bu arada Corax senin onurunla ilgili son birkaç kırıntı olumlu düşüncemde yok oldu. Sana karşı hiçbir saygı beslemiyorum. Seninle düello yapma gibi bir zorunluluğumda yok üstüne üstlük. Peki neden hazırlanıyorum?...
Öncelikle sen Soth güç ve ihtiras senin gözlerini nasılda kör etmiş. Buna anlam verebilmek gerçekten çok zor. Benim algılarımın çok dışında. Benimle ile ne yapacağın şeyler gerçekten çok ilginç, çalışmalarının devamını diliyorum...YAlnız bir daha ki sefere benle konuş bu konuları seninle bir anlaşmaya varalım olur mu? Hahahaha...
Corax demek bedenimi köpeklere vereceksin. SEnin yamyam olduğunu duymuştum evet bunu hatırlar gibi oldum. Peki bu leziz bedenimi kimlerle paylaşacaksın? Onurun ne demek olduğunu birazcık bilseydin ağzından çıkan laflara biraz dikkat eder ve herkesin önünde küçük düşmezdin. hahaha...
şaka bir tarafa sanırım benim bedenim ve ruhum üzerinde yapacağınız işler için öncelikle Ulu Güneş, her şeyi gören güneş ile bir pazarlık ypmanız gerekmektedir.
Saygılarımla...
Ah bu arada Corax senin onurunla ilgili son birkaç kırıntı olumlu düşüncemde yok oldu. Sana karşı hiçbir saygı beslemiyorum. Seninle düello yapma gibi bir zorunluluğumda yok üstüne üstlük. Peki neden hazırlanıyorum?...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Hukumlu'nun cesedi umurumda bile degil tek bildigim onu gomup toprak anasi kirletmeyecegim ve curumus kalbine ve ruhuna dokunmayacagimdir. Kurtlar ve diger hayvanlar tarafindan parcalanmasi onun onursuz ruhuna daha layik... Soth benden bedeni talep etti bu dogru, ceset benim icin onemli degil ister kurtlar alsin ister soth kimin umurunda? Ben cesedimin gelecegi hakkinda bu kadar rahatsiz olmuyorum
Ben ölümden korkmuyorum çünkü biliyorumki ruhumu Kord koruyacaktır ve benim ruhum ölümsüzdür.
Senin kendi ruhunla ya da bedeninle ilgili olumlu korkuların varsa yapabileceğim bir şey yok Hukumlu...
Onurum hakkında şüphen varsa, bu bana bir hakarettir daha fazlası değil.
Gözlerini kaparsan neyden emin olabilirsinki? Ama senin gözlerin uzun zamandır kapalı. Bakıyorsun ama görmüyorsun, görmek istemediğin sürecede yanılgına sürükleneceksin ve Tanrılara karşı geldiğin için benim elimden olmasa bile sonunda ölecek ve sen ve senin gibileri bekleyen korkunç sondan seni ben bile kurtaramayacağım...
Ben Corax Tigerheart, kalbim kaplan kadar cesur, ruhum insanlık için yokedilemez bir kalkan olsun... sonsuza kadar bütün insanlık kardeşimdir...
Ben ölümden korkmuyorum çünkü biliyorumki ruhumu Kord koruyacaktır ve benim ruhum ölümsüzdür.
Senin kendi ruhunla ya da bedeninle ilgili olumlu korkuların varsa yapabileceğim bir şey yok Hukumlu...
Onurum hakkında şüphen varsa, bu bana bir hakarettir daha fazlası değil.
Gözlerini kaparsan neyden emin olabilirsinki? Ama senin gözlerin uzun zamandır kapalı. Bakıyorsun ama görmüyorsun, görmek istemediğin sürecede yanılgına sürükleneceksin ve Tanrılara karşı geldiğin için benim elimden olmasa bile sonunda ölecek ve sen ve senin gibileri bekleyen korkunç sondan seni ben bile kurtaramayacağım...
Ben Corax Tigerheart, kalbim kaplan kadar cesur, ruhum insanlık için yokedilemez bir kalkan olsun... sonsuza kadar bütün insanlık kardeşimdir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Kendini öyle bir duruma düşürüyorsun ki corax başına gelecekleri kord bile engelleyemeyebilir ( ya da tempus ya da malowan) Gayet cesurca konuşmuşsun.. Öyleyse sana son defa on kasabanın da onaylayacağına inandığım bir öneri getireyip.. On kasaba kendi rahiplerinin terkettiği tüm tapınakları (onları barbar saldırıları yüzünden terk ettiklerini çok net olarak biliyorum) bakımını üstlensin.. Hatta mielliki rahipleri de buna yardımcı olacaktır ve savaş olmasın. Buna razı mısın Kord un seçilmişi. İşte ana samimiyetini kanıtlamananın yolu...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

savaş kaçınılmaz belki bu sefer barış olucak ama bir sonraki anlaşmazlıkta barışın lafı geçmeyecektir..
sabır balon gibidir ve sürekli şişer patlamak sabrın kaderisir.. savaşlar gelir geçer.ölüm hasadını yapar ve açlığını dindirir....
ölümle ilgile herşey kaçınılmazdır...
sabır balon gibidir ve sürekli şişer patlamak sabrın kaderisir.. savaşlar gelir geçer.ölüm hasadını yapar ve açlığını dindirir....
ölümle ilgile herşey kaçınılmazdır...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Benim kimseden ölümlü ya da ölümsüz hiç bir canlıdan korkum yok yeorda. Ben tanrım adına savaşarak sonsuza dek acı çekecek olsam bile bu kadere razıyım fakat yine de bunun olmayacağını da çok iyi biliyorum. Kord benim ruhumu sonsuza dek sağ kolunun yanında koruyacak ve bu dünyadaki bedenim zihnimin gücünün yanında yalnızca bir yanılsamadan ibaret ve ben bu dünyada hiç bir ölümlü insanın erişemeyeceği derecede büyük bir fiziksel güce sahip olmamla değil imanımın gücüyle övünüyorum. Öünkü bu dünyadaki geçici yanılsamalar gelecekte Tanrımın yanı başında duyacağım sonsuz huzur ve mutluluğun yanında hiç bir şey.yeorda wrote:Kendini öyle bir duruma düşürüyorsun ki corax başına gelecekleri kord bile engelleyemeyebilir ( ya da tempus ya da malowan) Gayet cesurca konuşmuşsun.. Öyleyse sana son defa on kasabanın da onaylayacağına inandığım bir öneri getireyip.. On kasaba kendi rahiplerinin terkettiği tüm tapınakları (onları barbar saldırıları yüzünden terk ettiklerini çok net olarak biliyorum) bakımını üstlensin.. Hatta mielliki rahipleri de buna yardımcı olacaktır ve savaş olmasın. Buna razı mısın Kord un seçilmişi. İşte ana samimiyetini kanıtlamananın yolu...
Kasabanıza saldıran bir avuç gözünü kan bürümüş barbarın yıkımlarından beni sorumlu tutamayacağınızı hatırlatırım. Ben bir barbar tanrısı değil yalnızca bir ölümlüyüm ve bu saldırıların arkasında kesinlikle benim parmağım yok, bu yüzden ben de bir barbar olsam bile bütün barbarların yaptıkları beni bağlamaz.
Tapınakların onarılması ne kadar sürecek? 10 yıl? O tapınaklara insanları aydınlatacak sayıda rahip yetiştirilmesi ve tanrıların memnun edilmesi ne kadar sürecek? Bir 10 yıl daha mı? Kafilerin bulunup yargılanması ne kadar sürecek bir 10 yıl daha... 10 townsı yönetenlerin haksız adaleti kaç tane masum cana daha kıyacak? Servet ve gücü elinde tutanlar diğerlerini ezmeye ne kadar devam edecek? Hükümdarlar ve krallar insanları bencil emelleri için kullanmaya harcamaya ne kadar devam edecek? Bunların hepsinin düzelmesi bir yüzyıl sürecekse düzeleceğinden gerçekten nasıl emin olabiliriz?
Tanrıların ordusunun açıkça teklifi bir devrimdir. Hükümdarlarınızı krallarınızı tahttan indirin, clericlerimizi şehrinize alın ve zarar gelmemesini sağlayın... 10 townsı on büyük tanrıya adanmış 10 krallığa bölün ve her dinin her ırkın bir temsilcisinden oluşan bir konsey oluşturun. Bu konseyler bu krallıkları bu tanrıların kurallarına uyan bir şekilde yönetsin ve insanları aydınlatıp dinlerini zorlam olmadan yaysınlar... tapınak sayısı 3 katına çıkarılsın ve daha fazla rahip yetiştirilsin. Zengin ve fakir eşit şekilde yargılansın.
Bunları yapın ve savaş olmasın. Tanrıların ordusu zaten bunları yapmaya geliyor. Eğer bunları siz yaparsanız savaşmamıza gerek kalmaz...
Evet, bunları yapmanız mümkün değil ve işte biz de bu yüzden buradayız... Yalnızca sizi adalete ve doğru düzene kavuşturmak için, kralların ve hükümdarların kanun olmadığı tanrıların insanları güçleriyle kutsadığı aydınlanmış bir düzen ve toplum yaratmak için... "sizin adınıza" üzerinizde hiyerararşik bir hegemonya kurmuş ölümlülerle savaşmak için... Sizi bu dünyadaki ölümlü sınırlı yaşamınızdan sonra da sonsuza dek mutluluğa kavuşturmak için... Biz yönetmeye hakim olmaya katletmeye ya da yağmalamaya değil sizleri kurtarmaya geliyoruz. Mutlak sonu engellemek için geliyoruz...
Ben Kord'un seçilmişi Corax Tigerheart, tüm insanlık kardeşimdir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
blackdagger
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Demek devrim yapacaksın corax... İsteklerinin boş bahaneler olduğunu görüyorum.. Tapınakları bu kasabanın halkı boşaltmadı bunu biliyorsun.... Buradaki tahipler o mabetleri terkettiler.. Her halde bir mielliki rahibinin helm rahibi yetiştirmesini beklemiyrsun değil mi??? Biz sadece onları mümkün olduğunca temiz ve sağlam tutabiliriz clericlerinize gelince onların şehre girmelerini kim ne zaman engelledi?? Hala bir saldırıda bulanmayacaklarını temin eden bir cleric mielliki tapınağına görüşmeye gelebilir... Ancak onkasabanın on tanrı adına bölünmesi.... Sorarım sana peki bu tanrıları kim belirleyecek?? Yoksa senin tanrın tempus karanlık kraliçe bunlardan olacak mı??? Peki en büyük kasabayı kimin alacağını kim belirleyecek??? 300 Kusur tanrı ve din var ken bunu nasıl yapcağız ayrıca asıl senin sistemin ayrı ayrı kasabaların içindeki inanç özgürlüğünü kıstlıyor her kasabayı sadece bir tanıya vererek...
Ayrıca tüm din ve ırklardan bir kişi istersek bu yaklaşık bin kişilik bir konsey eder.. Bu onkasaba nufusunun onda biri kadar.. Peki bu kasabada yaşamayan ırklar (hatta yüzeye çıkmayanlar) ve dinler buna neden ve ne hakla dahil olacak??? Özellikle bugüne kadar bu kasabaya dinlerini yaymaya veya burada oumaya tenezzül etmemişken.. Ve sen inançsız olan insanların inançlarını savaşla mı değiştireceksin???? Ve krallıkları Devrimle.... Seni tekrar uyarayım burda kral yok tüccarlar konseyi var ayrıca halk kralı onaylıyorsa kralın bulunmasında sakınca görmüyorum.. Bilmiyorum hiç gözlemledin mi?? karıncalarda da bir kraliçe vardır ama bu sistemin devamını sağlar.... Yani krallar her zaman kötü değildi alternatif mantıklı ve insanlara savaşla değil onları eğiterek kabulettireceğin bir sistem olmadığı sürece.. Ayrıca senin tiranlığın kurulacağına onkasabanın bir krallık olmasını eminim halkın büyük bölümü tercih edecektir...
Sana bir şey söyleyeyim korku ile gelen inanç kalıcı değildir ve onu orda tutmak için korkuyu canlı tutman gerekir.. Sen istesen de istemesen de bu rejimin bir korku krallığına dönüşeceğini görebiliyorum ele bunu tüm diyarlara yaymaya çelışırsanız o zaman diğer yerlerde de belirttiğim kaosun habercisi olacaktır bu....
Ayrıca tüm din ve ırklardan bir kişi istersek bu yaklaşık bin kişilik bir konsey eder.. Bu onkasaba nufusunun onda biri kadar.. Peki bu kasabada yaşamayan ırklar (hatta yüzeye çıkmayanlar) ve dinler buna neden ve ne hakla dahil olacak??? Özellikle bugüne kadar bu kasabaya dinlerini yaymaya veya burada oumaya tenezzül etmemişken.. Ve sen inançsız olan insanların inançlarını savaşla mı değiştireceksin???? Ve krallıkları Devrimle.... Seni tekrar uyarayım burda kral yok tüccarlar konseyi var ayrıca halk kralı onaylıyorsa kralın bulunmasında sakınca görmüyorum.. Bilmiyorum hiç gözlemledin mi?? karıncalarda da bir kraliçe vardır ama bu sistemin devamını sağlar.... Yani krallar her zaman kötü değildi alternatif mantıklı ve insanlara savaşla değil onları eğiterek kabulettireceğin bir sistem olmadığı sürece.. Ayrıca senin tiranlığın kurulacağına onkasabanın bir krallık olmasını eminim halkın büyük bölümü tercih edecektir...
Sana bir şey söyleyeyim korku ile gelen inanç kalıcı değildir ve onu orda tutmak için korkuyu canlı tutman gerekir.. Sen istesen de istemesen de bu rejimin bir korku krallığına dönüşeceğini görebiliyorum ele bunu tüm diyarlara yaymaya çelışırsanız o zaman diğer yerlerde de belirttiğim kaosun habercisi olacaktır bu....