Sitedeki şahısların fantastik karakterleri
-
Logan
- Kullanıcı

ewet şöle bir bakınca... drow... hani llaf drowda diye biliriz...apla kusura kalmıyorsun dimi:D 
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gözlerde kırmızı Ã?ilek'in dimi? Ben yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
Evet drowsun ya hakkaten
.
Evet drowsun ya hakkaten
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Komik ama neye göre söylediğini anlayamadım walla abi.Benzettiğin kişinin gerçek hayattaki davranışlarına göremi tasarladın yoksa bu yakışır sana seni seçtim pikachu hesabımı salladın 
Eğer gerçekteki muhb. göre yaptıysan benim hakkımda da bişiler sölemeni isterim
Eğer gerçekteki muhb. göre yaptıysan benim hakkımda da bişiler sölemeni isterim
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Vallahi Beckett sen aklıma.. bir çocuk insan hırsızını getiriyorsun. Sitedeki karakerin ve tarzınla.. : )
Efla sana gelince... elf neden çünkü düşünerek konuşan neşeli ama görmüş geçirmiş havasını da korumayı beceriyorsun...
Rahip çünkü hep bir tanrıya inandım ve inandığın tanrıyı savundun ayrıca her zaman o tanrının bedenleştirdiği kavramı anlamaya çalıştın. Hiçbir zaman o kavramı küçümsemedin ya da bir araç olarak görmedin. Ayrıca sitede Good büyücülerde bile çok defa rastladığım kibir sende yok...
Efla sana gelince... elf neden çünkü düşünerek konuşan neşeli ama görmüş geçirmiş havasını da korumayı beceriyorsun...
Rahip çünkü hep bir tanrıya inandım ve inandığın tanrıyı savundun ayrıca her zaman o tanrının bedenleştirdiği kavramı anlamaya çalıştın. Hiçbir zaman o kavramı küçümsemedin ya da bir araç olarak görmedin. Ayrıca sitede Good büyücülerde bile çok defa rastladığım kibir sende yok...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
O zaman herkesi benzettiğimiz hayali objeleri belirliyoruz demektir. Ben de fikirlerimi yazıyımShevarash wrote:Olay basit, forumdaki kişilerin çeşitli ırklar (ork elf cüce vs) yada bilinen kitap, film karakterleri ile özdeşleştirilmesi.
Mefistofeles: Tepegöz
Firble: Tartışmasız Kender
Esen: Aşık
Frontsidei: Psiduck (Bkz: Pokemon
Sheverash: Kırmızı başlıklı kızda ki acımasız kurt
Horcoel: Hipogrif (
Darkgnome: Süpergnome (O bir köstebek, hayır bir yılan, hayıııır bu süper gnomeee
Yener: Ork diyesim geldi ama ona da yakıştıramıyorum. Nedense yener'e bir şey bulamıyorum
Lysana: Peri (Meleran ırklarındaki Panenlerden Doğa Perisi)
Khutai: Barbar ruhlu buçukluk
Dareth: Oturan Boğa
Galadlirim: Müge (Bu sınıfa giren tek kişi.
Yeminer: Lord Voldemort
Efla: Penguen
Eldarin: Ben Hakan'ı bir Boyut kapısı olarak düşünüyorum. Frpworld dünyasına açılan bir kapı
Necros: Gulyabani (Meleran Gulyabanilerinden. Hojaaaaaa diye bir bağırması var.
Eh bir kaç kişi daha var yakıştırmam ama onları buraya iliştirmek istemiyorum
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
o kapıdan bizlerde girmek isterizEldarin: Ben Hakan'ı bir Boyut kapısı olarak düşünüyorum. Frpworld dünyasına açılan bir kapı![]()
Bunları da tamamen kendi adıma, kafamda oluşan imajlara göre yaptım- diğer yazanlar neye göre yaptılar bilemem. Ayrıca unuttuklarımızı aklımıza geldikçe ekliyorduk işte devamı :
Beckett : half halfling-half human (aha bu da çeyreklik oldu
Findor : kobold şaman
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Aaa, psyduck olmuşum.. RP'lerim yüzünden mi, yoksa anime ile ilgili her konuda pokemon'dan bahsettiğim için mi? (Bu arada severim psyduck'i
)
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Siz Beckett i pek yakında görmediniz herhalde,Hakan gördü bilio,gerçek hayatta sitenin 4/3 nü teke tekte yiyebilme gibi imkanım var vücut olarak
Firble de çocuk hırsız yazmış ne alaka onu anlayamadım.Sitedeki chrımı bilmio herhalde,benide zaten görmedi.
Pek çeyreklik yanım yok ama Cihan abi dediyse adalet ve kıl hesabı napalım
En yakın zamnada kendimi gösteririm merak etmeyin...
Pek çeyreklik yanım yok ama Cihan abi dediyse adalet ve kıl hesabı napalım
En yakın zamnada kendimi gösteririm merak etmeyin...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun