Aslında daha önce izlediğiniz en iyi tiyatro oyunu şeklinde bir başlık olsada sitedeki tiyatro izleyicilerinin gittiği oyunlarla ilgili yorumları zaten azalmakta olan tiyatro izleyicilerinin artmasına yardımcı olması umuduyla ve spolier hatırlatmasıyla bu başlığı açıyorum.Arkadaşlar hiç bir şeyin reklamı olmazsa sanatın reklamı olur ki çalgı parşomen sahne de bize(frp oynayan, seven ,bla bla bla bla )en yakın sanat dalı olduğunu jatırlatmak istiyorum.....
En son Nazım'ın eserinden uyarlanan Kuvayi Milliye adlı oyuna gitmistim. 3 kez gittim ve topic le alakası olmasada soyluyorum,izledigim en iyi oyun.her ne kadar oyun kuvayi milliye destanı nın altında kalsa da izlenmesi gerek.
If the general opinion is pessimistic, fantasy is going to hold its own.
en son bizim okulun tiyatrosunu izledim fakat ciddi anlamda ise ferhan şensoy'un ''kiralık oyun'' ve daha önceki ''uzun donlu kişot'' adlı oyunlarıdır....
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
arkadaşlar devlet tiyatrolarında (ankara) çok güzel bir oyun var.İzlemiş olabilirsiniz 300 ü aştı oynadığı sayı.İzlemek isteyenler benimle iletişime geçsin bir güzellik yaparım frp aşkına
Bu arada oyunun adını vermeyi unuttum.Bahçemdeki Ayı 26 Aralık'tan 30 Aralığa kadar şinasi sahnesindeyiz...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>