Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
Belki de, bilemiyorum abi. Ama Cervantes gibi birisinin bu savaşta ayrılmasını düşünecek olursanız daha oturaklı sebepler bulmalısınız. Hastalık ya da yaralanma gibi durumlar, savaş tanrısının seçilmişini bu en önemli savaşında asla geriplana itemez. Bilincini kaybeder mi? Onu da DM e bırakalım artık yapacak birşey yok...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Benim de korkum.. Savaşı yöneten asıl komutanın NPC olmasının savaşı tamamen DM kontrolüne vereceği... Ama nasıl olsa ben savaşın ortasındakilerden değilim . En azından şimdilik.. Aslında nerede olduğumu da pek bilmiyorum. Sanırım kalenin içinde bir yerlerdeyim. : ) Kaleden savaş görünüyor mu onu da bilmiyorum... : ) Ama sanırım göründüğünü varsaymak çok da sorun olmaz...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Olmaz, bana verin
Bu günleri de görecektik demek. Cervo' nun Npc olacağını rüyamda dahi göremezdim. Oren' den kimse kalmadı artık desenize...
Bu günleri de görecektik demek. Cervo' nun Npc olacağını rüyamda dahi göremezdim. Oren' den kimse kalmadı artık desenize...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Dm belirliyicek zaten de savaşta sanmıyorum milletin birbirine emir yağdırabileceğini (playerlerın) ..Neyse necros ya aramızdan birini seçer ya da kendisi devam eder ki zaten önderliği birine versede bir şey farkediceğini düşünmüyorum Emir yağdırmaz byk ihtmalle .
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Aslında yapılabilir ama havanında durumunun göz önüne alarak benim kalp yemiyor. Atlayıp bir böcüğe görünmez olup patlayacak br şeyler koyabilirimm aslında. Zaten İlk başında bizim düşüncemiz ordunun bir bölümünün geçmesini beklemek ve sonrasında köprüyü yıkmaktı. Bu sayede daha az adam ile olan bir savaş ile ilk hatlarını kıracaktık. Sanırım bu erken patlama aslında Necross'un bize bir cezasıydıFirble wrote:Yaa arkadaşlar ben savaşçı değilim ama gerçekten dayanamadım.... Neden... ordunun bir bölümü köprüden geçtikten sonra.. şu köprü kuleyi yok edip sonra karşıya geçmiş olan baş edebileceğiniz boyuttaki orduyu yok etmiyorsunuz? ? ? Köprüyü yok etmek o kadar zor mu?
Biraz fazla mı modern savaş taktikleri ile düşünüyorum.. Basitçe uçurumun kenarından gerekli yapışkan ekipmanlarla tutunarak ilerleyip sonra köprünün bir ayağını patlatmak daha güzeli köprüyü eğer yapabilirseniz mancınıklarla yakmak.. ( Sonuçta tahta.. ) çok mu zor ? ? ?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
SURUN İÃ?İNDEKİ HERKEZE DUYURULUR YENİ RPLERİNİZİ ATARKEN SON ATTIGIM RPYİ ''DİKKATLİ'' CE OKUYUP Ã?YLE ATIN Ã?Ã?NKÃ? BU SAVAş İÃ?İN ''OLDUKÃ?A'' Ã?NEMLİ BİR şEYİ VURGULADIM..VE HERKEZİN BU RP Yİ İYİCE OKUYUP ONA GÃ?RE RP ATMASI GEREKİYOR Ã?Ã?NKÃ? ORTADA BİR TUZAK VAR..RPYİ OKUMAYIP ATEşE DEVAM EDEN OLURSA RP GİDİşATI İLE UYUMSUZLUK Ã?IKABİLİR..
Not:büyük harflerle yazmamın nedeni yazının dikkati çekecek bir şekilde olması gerektigini düşünmemden dolayı yanlış anlamayın..
Ayriyetten savunma için bir planım var ve kağıt üzerinde yapılmış bir plandır..Dm e gösterdim ve onun bilgisinde olan da bir plan..Rpde yeri geldiginde sırası gelenle paylaşacagım bu planı..
Umarım bize güvenen bu insanları sağ salim buradan kurtarırız..
Not:büyük harflerle yazmamın nedeni yazının dikkati çekecek bir şekilde olması gerektigini düşünmemden dolayı yanlış anlamayın..
Ayriyetten savunma için bir planım var ve kağıt üzerinde yapılmış bir plandır..Dm e gösterdim ve onun bilgisinde olan da bir plan..Rpde yeri geldiginde sırası gelenle paylaşacagım bu planı..
Umarım bize güvenen bu insanları sağ salim buradan kurtarırız..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
Horcelin yaptığını ve öncesindeki savaşın ilk anlarını yorumlamadım... : ) Ama sanırım Necros un anlattıkları ile daha güzel yorumlanır hale gelecek.. : ) : ) Bir parça savaş muhabiri gibi olmuş da olabilirim. : )
HARBE GİDEN
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Zarda 20 atarak ordunun hatırı sayılır bir kısmını kendisine çeviren Horcoel'i, yaratıcı ve can-ı yürekten küfürlerimle donattığım şansı için tebrik ediyorum. Kendisinin kellesine ödül koyuyorum. Getirene 1.000.000 GP + 50.000 XP vaad ediyorum.
(
)
Cervantes gibi bir karakteri bana bıraktığı için Eldarin'e buradan sevgilerimi (!!!) yolluyorum. Tüm kutsamalarım onunla olacak. (
)
Hastlisch ve Slach'ın gidip gitmediklerini yazmadım. Gitmeyi istemiyorlarsa kalabilirler, ama gitmeyi istiyorlarsa turun başında Horcoel'in yanına varmış kabul edilerek RP yapabilirler.
Azazel ve Nakh ise Slach'ın gidip gitmeme kararıyla onunla gidebilirler veya gitmeyebilirler.
Squan'ın bu aralar internette bir sorunu olduğundan bu turluk onu atladım.
Dekotta, Selemor, Yılmax ve V'ladhek, düzgünce RP'lerini yapabilirler. Yanlız yaylım ateşine tutmak gibi bir fikir akıllarına gelirse orkların ok menzili dışında olduklarını hatırlatırım.
Horcoel... Horcoel'e diyecek sözüm yok.
Cervantes gibi bir karakteri bana bıraktığı için Eldarin'e buradan sevgilerimi (!!!) yolluyorum. Tüm kutsamalarım onunla olacak. (
Hastlisch ve Slach'ın gidip gitmediklerini yazmadım. Gitmeyi istemiyorlarsa kalabilirler, ama gitmeyi istiyorlarsa turun başında Horcoel'in yanına varmış kabul edilerek RP yapabilirler.
Azazel ve Nakh ise Slach'ın gidip gitmeme kararıyla onunla gidebilirler veya gitmeyebilirler.
Squan'ın bu aralar internette bir sorunu olduğundan bu turluk onu atladım.
Dekotta, Selemor, Yılmax ve V'ladhek, düzgünce RP'lerini yapabilirler. Yanlız yaylım ateşine tutmak gibi bir fikir akıllarına gelirse orkların ok menzili dışında olduklarını hatırlatırım.
Horcoel... Horcoel'e diyecek sözüm yok.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Çok garip bir nokta da olunduğu kesin gibi.... Ordunun yavaşlatmayı amaçlayan bölümü tamamen imha edilse de... İlk bombardman son derece başarılı gibi. En önemlisi sur savunmasının en önemli ayağını kazıklarla ilgili tuzağı yok etti. Gerçi goblinlerin ve orkların bir bölümünün yok edilmesi o tuzağın yapacağının umulabileceğinden daha fazlasıydı sanırım...
Burada olan çok güzel başka bir olay daha var ama onu ben söylemeyeyim. Bilen biliyor... Umarım da hatırlıyordur... Sadece böceklere yakın bir zamanda ihtiyaç olabileceğini söyleyeyim.
Yanımdaki kardeş de sanırım şu Horcel in dostu olan drow.... : ) En azından bana öyle gibi geldi. : )
Burada olan çok güzel başka bir olay daha var ama onu ben söylemeyeyim. Bilen biliyor... Umarım da hatırlıyordur... Sadece böceklere yakın bir zamanda ihtiyaç olabileceğini söyleyeyim.
Yanımdaki kardeş de sanırım şu Horcel in dostu olan drow.... : ) En azından bana öyle gibi geldi. : )
HARBE GİDEN