tiyatro ve frp

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

tiyatro ve frp

Post by mefistofeles »

Çalgı parşomen ve sahne bölümünün moderatörü olarak frpworld üyelerinin sanatla ilgili yaklaşımlarını az çok biliyorum...Frpworld ün Türkiye'deki frp oynayan kişileri bir araya getirme ve gerek kaynak gerekse eğlence amacıyla giderek büyüdüğü aşikar.Sanatla ilgili eleştiriler dışında rock (metal vede türevlerinden de bahsediyorum) konserlerine gitmek için site içinde yapılan organizasyonlar dışında (bazı sinema filmleri içinde aynı durum söz konusu) sanata tamamen uzak kalınmış durumda olduğunu üzülerek belirtmek istiyorum.

Konuyu çok uzattığımın farkındayım ama bence bütün sanat dalları içinde "TİYATRO" frp ye en yakın ve frp oynayanların en çok ilgilenmesi gereken sanat dolu olduğunu düşünüyorumve frpworld ün bu konuda bir şeyler yapmasının zamanının geldiğini düşünüyorum.....
Eldarin

Post by Eldarin »

Peki neler olabilir bunlar Mefisto? Bölümünde tiyatro ile ilgili yorum ve inceleme başlıklarının olmasını mı istiyorsun? Topluca tiyatroya gitmek gibi organizasyonlar mı düzenlensin? Yoksa daha büyük işler peşinde misin?

Meselenin detayları sende gizli şu anda. Fikirlerini bizlere de açarsan seviniriz, yardımcı olmaya çalışırız.
Eldarin

Post by Eldarin »

Mefistofeles Çalgı, Parşömen, Sahne bölümünün daha interaktif ve entellektüel bir hale gelmesi için herkesin gittiği tiyatrolar hakkında izlenimlerini ve eleştirilerini bölümüne yazmasını istiyormuş arkadaşlar. Bunun için gönüllü olarak "Ben belli periyotlar içersinde tiyatroya giderim, gittiğim tiyatrolar hakkında eleştiri ve yorumlarımı da burada yazarım" diyecek arkadaşlar arıyoruz. Bu arkadaşlar ile görüşülüp konuşulduktan sonra Site Yazarı rütbesi ile gidilen tiyatrolar üzerine yazılar yazabilecekler, Kültür sanat forumumuzda editörlük haklarına sahip olabileceklerdir.

İlgilenen arkadaşlar benimle yahut Mefistofeles ile iletişime geçebilirler.

Duyurulur...
Post Reply