Hunter the Reckoning PDF

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
Eldarin

Hunter the Reckoning PDF

Post by Eldarin »

Arkadaşlar white wolf grubu eski sistemlerinin kitaplarının resmi PDF lerini ufak ufak yayınlamaya başlıyor sanırsam. Bugün sitelerine baktığımda hemen anasayfalarında Hunter the Reckoning PDF ini DriveThruRPG.com dan herkesin indirebileceği duyurusunu yaptıklarını gördüm.

Hunter the Reckoning ana kitabı indirmek için aşağıda verdiğim linki tıklayın ve DriveThruRPG.com'a basit bir şekilde üye olun. Bunun hemen sonrasında kitabı PDF olarak indirebilirsiniz. Kitap watermarked PDF ile çalışıyor sanırsam ki bu da PDF okuyucu Adobe Acrobat Reader'ın özelliklerinden biri. Vereceğim linkte açıklamalar mevcut. Kitabın toplam boyutu 59,5 mb.

Hunter the Reckoning Ana Kitabının Resmi e-Kitabını indirmek için TIKLAYINIZ
Eldarin

Post by Eldarin »

Arkadaşlar fiyatları abartı şekilde düşürmüşler. Hangi kitaba baksam %50 indirimde diyor.
Bence bundan yararlanmalıyız. Benim iştahım nedense kabardı birden :twisted: .

"Benimde iştahım kabardı baba birden :twisted: " diyen arkadaşlar özelden bana ulaşabilirler. Beraber bi işler çevirebiliriz :twisted: .

HAHAHAHAHHAHAHA!!!
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Hakanım alalım bir kaç kitap icabında bir kontrol et sen :D
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Cidden herşey çok ucuzlamış, batan geminin malları bunlar demiş adamlar resmen :wink:
Bu arada free stuff kısmında güzel şeyler bulunabiliyor oraları da takip etmenizi öneririm
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Post Reply