Sitedeki şahısların fantastik karakterleri
-
Logan
- Kullanıcı

2 kişide, beni paladin yapmış gerçekten o kadar iyimiyim ya ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Abicim Logan denince aklıma Kender gelmesini engelleyemiyorum... Kenderleri bilmiyordun derseniz. Zamanında sitede kender RP si yapan arkadaşlar vardı. Onlardan gördüğüm kadarı ile gözüme kender Logan geliyor. : ) Belki eşlik edecek birkaç arkadaş olsa kender de olurdu...
Sınıf olarak da aklıma büyücü geliyor.. Kender büyücü....
Sınıf olarak da aklıma büyücü geliyor.. Kender büyücü....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Amma geyik yapmışsınız ha. Biraz daha ciddiyet.
Logan: Kendini paladin sanan fighter. (Yine içinde paladin geçiyor ama
)
Yeminer: Doyumsuz büyücü. Sınıf felan yok sadece çok güçlü doyumsuz büyücü.
Gorath: Aslında loremaster çok uyuyor ama Eldarinden farklı biraz. Gnom-Gözbağcı-Loremaster. Bana cüceliğini hiç göstermedi gorath valla. Aynı forumda o kadar çalıştık sadece aşırı çalışkan ve birazda takıntılı olduğunu gördüm. Gnomsun sen cüce değil.
Sylvos: Açgözlülüğü ve sürekli olan memnuyetsizliği sebebiyle bir kere cüce olacak zaten (Bende cüce olurdum buna göre ama). Üstüne savaşçı-dwarven defender diyeyim gönlünü alayım.
Becket: Hımm. Ã?ocuk hırsız değilde çocuk kabadayı felan diyeceğim ben. Yani hırsız kaos ordusunda rütbelenmiş birine gerçektende uygun değil. İnsan çocuk-barbarian oluyor bir nevi sanırım.
Daeya: Çok bir bilmiyorum ama kötü yürekli gazeteci diye görüyorum. Neden bir antipati uyandırıyor bende de kötü diyorum acaba. Çok ilginç, ilk görüşte sevmemeyi bilmem bilirmisiniz ama bir şeyini çekemiyorum, birde onu bulabilsem. Avatarı çok güzel felan olduğundanmı acaba. Hımmmm. İnsan-Priest diyeceğim. Sebep veremiyorum.
Frontside'ın ırkını yazmayı unutmuşum vah vah vah. Neyse hemen onuda yazayım ayıp olmasın. İns... ne! Kobolt-goblinim demek, mongrelfolk'sun sende (-2 int, -4 char). Hemde en tipsizinden, yüzü sivilceli sivilceli...
Logan: Kendini paladin sanan fighter. (Yine içinde paladin geçiyor ama
Yeminer: Doyumsuz büyücü. Sınıf felan yok sadece çok güçlü doyumsuz büyücü.
Gorath: Aslında loremaster çok uyuyor ama Eldarinden farklı biraz. Gnom-Gözbağcı-Loremaster. Bana cüceliğini hiç göstermedi gorath valla. Aynı forumda o kadar çalıştık sadece aşırı çalışkan ve birazda takıntılı olduğunu gördüm. Gnomsun sen cüce değil.
Sylvos: Açgözlülüğü ve sürekli olan memnuyetsizliği sebebiyle bir kere cüce olacak zaten (Bende cüce olurdum buna göre ama). Üstüne savaşçı-dwarven defender diyeyim gönlünü alayım.
Becket: Hımm. Ã?ocuk hırsız değilde çocuk kabadayı felan diyeceğim ben. Yani hırsız kaos ordusunda rütbelenmiş birine gerçektende uygun değil. İnsan çocuk-barbarian oluyor bir nevi sanırım.
Daeya: Çok bir bilmiyorum ama kötü yürekli gazeteci diye görüyorum. Neden bir antipati uyandırıyor bende de kötü diyorum acaba. Çok ilginç, ilk görüşte sevmemeyi bilmem bilirmisiniz ama bir şeyini çekemiyorum, birde onu bulabilsem. Avatarı çok güzel felan olduğundanmı acaba. Hımmmm. İnsan-Priest diyeceğim. Sebep veremiyorum.
Frontside'ın ırkını yazmayı unutmuşum vah vah vah. Neyse hemen onuda yazayım ayıp olmasın. İns... ne! Kobolt-goblinim demek, mongrelfolk'sun sende (-2 int, -4 char). Hemde en tipsizinden, yüzü sivilceli sivilceli...
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Herkesi gınom yapmaya çalışmasana sen! : P Bir gün tüm gınomlar birleşip büyük bir icat yaparak tüm FRPWorld'ü başımıza yıkacaklar benden söylemesi..Siyahböcü wrote:Gorath: Aslında loremaster çok uyuyor ama Eldarinden farklı biraz. Gnom-Gözbağcı-Loremaster. Bana cüceliğini hiç göstermedi gorath valla. Aynı forumda o kadar çalıştık sadece aşırı çalışkan ve birazda takıntılı olduğunu gördüm. Gnomsun sen cüce değil.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Gazetecinin olmadığını biliyorumda işte öyle geliyor. O zaman nasıl desem de kıvırsam. Bilgi toplama ve dl konuşma becerilerini çok geliştirmiş hırsız diyeyim. şİmdi de benim nerem hırsız yada gazeteciler hırsızmı demiyeceksiniz değilmi. Master inqusitive'i de üstüne koyalım daha bir karizmatik olsun.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Hırsız dediğimizde sadece çalan anlamamak lazım, d&d ırklarında geçen hırsızın çalışma sahası çok geniş. Hırsızlar daha çok yetenekli kişiler, eli uzunlar, iyi bilgi alanlar olarak görünüyo, yani gazeteciyi biraz olsun karşılıyor.
Darkgonome : Aç gözlü tüccar
Doyumsuz kişi. (Rp leri okudum da, bu adam kıyamet meselesinden kar etmeyi başaran tek kişi gibi görünüyo, silah tüccarı. Bir nevi Amerika gibi adam). Ã?ök kötü biri çook 
Darkgonome : Aç gözlü tüccar
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Logan
- Kullanıcı

DArkgnoma... gerçekte gördüm...
bence...
Yüksek seviyede bir büyücü olduğuna inanan,bir deli
Bu arada dark SEn benim gerçek yüzümü daha görmedin...
Berk Pis psi sırıtmaya başlar ve gitikçe büyüyerek Bir iblise dönüşür...
: 
bence...
Yüksek seviyede bir büyücü olduğuna inanan,bir deli
Bu arada dark SEn benim gerçek yüzümü daha görmedin...
Berk Pis psi sırıtmaya başlar ve gitikçe büyüyerek Bir iblise dönüşür...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
İçimden geldi devam edeyim dedim....
Derke iblis önce ellerine sonra kollarına doğru üflemeye başlar... Derisi bir toz bulutu çıkararak üzerinden soyulmaktadır. Veeeeeeeeee..........
İçeriden bir kender çıkar Darkgnome a dönmüş ve
Ama bu eğlenceliydi di mi di mi demektedir.
: ) ) ) )
Derke iblis önce ellerine sonra kollarına doğru üflemeye başlar... Derisi bir toz bulutu çıkararak üzerinden soyulmaktadır. Veeeeeeeeee..........
İçeriden bir kender çıkar Darkgnome a dönmüş ve
Ama bu eğlenceliydi di mi di mi demektedir.
: ) ) ) )
HARBE GİDEN