dnd player aranıyor...

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

zzzeeeggg wrote:EE sitede bu oyun olmayacak mi ? Bazilari istanbulda yaşamiyor.Ama merak ettim nasil birşey düşünüyorsun :-P :!:
Hayır bu oyun sitede olmayacak, baştan beri belirtiğim gibi oyun İstanbul Bakırköyde olacak yani, masa üstü oynayacağız oyunu... İkinci sorunun cevabı ise; oyun FR (Forgotten Realms) dünyasında, Silver Marches civarında geçecek . Orc ve dwarf akınları yüzünden pek çok üyesini kaybeden bir goblin kabilesine hayatta kalabilecekleri bir yerleşim yeri arayacaklar.
esen wrote:forum üzerinde oynanmıyor oyun ...
Oyunu Bakırköyde olacak tabiki forum üzerinde değil :wink:

Constantine=John=Emre=ST wrote:Yener arkadaşlar hangi ırkları seçebilecekler ?? :twisted: :twisted:
Sevigili baltalı arkadaşım :p senin sorunun cevabına gelirsek bu oyuna gelen arkadaşlar Goblin oynayacak, ama class larını istedikleri gibi seçmekte özgür olacaklar tabi class için benim bi takım tavsiyelerim olabilir :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Yener`in tavsiyelerini dinleyin. Bir kaç fikir alışverişinde bulunduk güzel bir oyun olacağını tahmin ederim 8)
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

ben traş olmiyim hiç ozaman. sakallı goblin varmidir bilmem ama neden olmasin.

araştiriyim monster manual den biraz sosyal hayatlarını.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

hımmm valla Yenercim senin oynattığın bir oyunda oynamak isterdim ama bu hafta dediğim gibi en yoğun olduğum haftalardan biri, kısmet işte başka bir oyunda oynamak dileyle size iyi eylenceler :wink:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bir sonraki oyunda bekleriz Esen...

Goblinler hakkında gerekli bilgileri ben zaten vericem ama özellikle saldırı taktiklerini ve yaşam tarzlarını biraz inceleyebilirseniz pek fena olmaz. :wink:
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Bence oyuna Esen'i de al Yener, renk katar :lol:
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Oyun, katılmak isteyen herkese açık... Yarın saat 12:00' de katılmak isteyenleri bekliyorum.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Yarın saat 12 de nerde.
gelip görmek isterim.

dogaturk@hotmail.com
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

bakırköy meydanda 12 de. atatürk heykelinin orada.
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Benden ses çıkmadı bir kez daha ama beni saydınız umuyorum ki. Bir sorun yoksa gelecem ben yarın, fekat biri bana ulaşsın msnden filan, yani yolum uzun benim, geç kalırsam bişiler olursa haber verebileyim. Bir de karakter şartlarını öğreneyim, ben evden yapar gelirim, yani en azından bir fikirle gelirim.
Son olarak evde olmadığımdan foruma girmek istemiyorum ortalık yerlerden, bir daha bişi yazmamam olasıdır, haber edeyim şimdiden.
"Lovefull Evil"
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Ben yarın maltepeden gelşıcegım için gec kalacağım.
saat 2 gıbı sızı arayabılmem için bana bır tel numarası.

dogaturk@hotmail.com
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Arkadaşlar kusura bakmayın dün hiç giremedim nete :???: bugün oyuna başlıyoruz 12:00 da Bakırköy meydan da buluşuyoruz. Umarım Dilbao ya ulaşan ve irtibata geçen olmuştur.

Bu arada Doğa senin tel. no var bende eğer numaranı değiştirmediysen ben seni ararım...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Evet arkadaşlar dün ilk oyunumuzu oynadık ve eğlenceli olduğunu düşünüyorum, arkadaşlar ilk lvl larınıda atladılar burdan onlara hayırlı olsun demek istiyorum. :)

Bu önümüzdeki hafta sonu malesef oyun oynatamicam vizelerim var bir sonraki hafta o yüzden bu hafta vizelere hazırlanmam gerekiyor. :???:vizelerden sonraki hafta oyunumuza kaldığımız yerden devam edebiliriz, bunun dışında başka bir oyun daha başlatmayı düşünüyorum o dark sun olabilir, fakat şimdilik kesin bir şey yok.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Abi bu ne hızdır bi soluklan yahu bu arada tebrikler oyuncularada başarılar diliyorum.
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Evet tebrikler valla. Yener hayatta kalabilirlerse iyi oyun olur diyordu.
Hayatta kaldıklarına göre demek ki iyi oyun olacak :D
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Locked