dnd player aranıyor...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Yener sen de maşallah her hafta yeni bir oyunla geliyorsun. Darksun'ı pek bilmem ama değişik bir şeyler oynamak isterim.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Sürekli değişik oyunlar oynatıyorum zaten ne bileyim keyif alıyorum bundan galiba.
Aslında en büyük değişikliği wod' da ST olduğumda yapıcam sanırım...
Yaza doğru were wolf the forsaken açmayı düşünüyorum onu gerçi ayrı bir topic'den belirtirim açmaya yakın.
Yaza doğru were wolf the forsaken açmayı düşünüyorum onu gerçi ayrı bir topic'den belirtirim açmaya yakın.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Bence devam et böyle, yaratıcılığını köreltme en verimli çağında.. 
Yener bu arada çizme karizmamı, ben toparlıycam char'ı.
Yener bu arada çizme karizmamı, ben toparlıycam char'ı.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Oyun dagger ford 'da geçicek. Silvermoon' da kurulup karizmatik liderlerinin ölümü sonrasında dağılan bir gurubun 1 yıl sonra tekrar bir araya gelişleri ve bir sürü hoş olay vs...vs... (daha fazla bilgi vermek sakıncalı olur
)
Monk/Silver Fire Wielder/Feyri ya da Githyanki/Silver Sword Wielding Knight oynatabiliyorsak ben de oynarım
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Açıkçası bu biraz zor Emre, ama sen gel sana bir güzellik yaparım.Baltalı Emre :D wrote:Monk/Silver Fire Wielder/Feyri ya da Githyanki/Silver Sword Wielding Knight oynatabiliyorsak ben de oynarım![]()
Evet oyuna gelebilir ve katılabilirsin, izleyici olarakta katılmakta serbest, oyunlarımızı pazar günleri Bakırköyde oynuyoruz... Saat 12 'de Bakırköy meydan da toplanıyoruz...dfunk wrote:
eğer yerin varsa bende gelebilirim yalnız oyun hakkında biraz daha bilgi alabilrmiyim?
Birde daha fazla bilgi derken ???
Dilsiz John kalkıp Silvermoon'a gidip, üstüne bi'de karizmatik olup grup kurduysa adama suggestion atsaydık ne olurdu kimbilir??
Yok ya şaka ettim ben izlemeye gelirim, oynamam, yandan yorum yapmak daha eğlenceli : "huoop genç dikkat et arkanda longswordlu adam var sana sneak attack yapacak" falan derim
Yok ya şaka ettim ben izlemeye gelirim, oynamam, yandan yorum yapmak daha eğlenceli : "huoop genç dikkat et arkanda longswordlu adam var sana sneak attack yapacak" falan derim
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Buyur gel kanka başımın üstünde yerin var.
Ama fazla boş duramayacaksın ben şimdiden söyleyeyim sana.
BU ARADA ARKADAşLAR PAZAR GÃ?NÃ? OYUN OLACAK, SAAT 12:00 BAKIRKÃ?Y MEYDAN DA OYUNA KATILMAK İSTEYEN ARKADAşLARI BEKLİYORUM...
BU ARADA ARKADAşLAR PAZAR GÃ?NÃ? OYUN OLACAK, SAAT 12:00 BAKIRKÃ?Y MEYDAN DA OYUNA KATILMAK İSTEYEN ARKADAşLARI BEKLİYORUM...