Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

merhabalar...

oyuna yeni girmiş oldugum ve bu benim ilk forum rp deneyimim oldugu icin ileride yasanması muhtemel-ki olmaması icin elimden geleni yapacagım- (:wink:)aksaklıklar icin anlayısınızı bekliyorum
hepinize tekrar tesekkur ederim
Auré Entuluva...Outa i lomé
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Hoşgeldin.Takma kafana sorun değil :wink:
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

Rhonin wrote:Hoşgeldin.Takma kafana sorun değil :wink:
tesekkurler kumandanım...emrinizdeyim :)
Auré Entuluva...Outa i lomé
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Firble wrote:Çok garip bir nokta da olunduğu kesin gibi.... Ordunun yavaşlatmayı amaçlayan bölümü tamamen imha edilse de... İlk bombardman son derece başarılı gibi. En önemlisi sur savunmasının en önemli ayağını kazıklarla ilgili tuzağı yok etti. Gerçi goblinlerin ve orkların bir bölümünün yok edilmesi o tuzağın yapacağının umulabileceğinden daha fazlasıydı sanırım...

Burada olan çok güzel başka bir olay daha var ama onu ben söylemeyeyim. Bilen biliyor... Umarım da hatırlıyordur... Sadece böceklere yakın bir zamanda ihtiyaç olabileceğini söyleyeyim.

Yanımdaki kardeş de sanırım şu Horcel in dostu olan drow.... : ) En azından bana öyle gibi geldi. : )
Onu anlayamayanın intelligence score'undan şüphe ederim zaten. Ama oyun ya, formalite icabı gerilim olsun diye saklıyoruz işte.

Bırakın da kazıkları yakayım! O kazıkların bilmem kaç misli adam gitti zaten! Hem de pisi pisine 20 atan gıcık bir herif yüzünden! Grrr..
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi benim Peterin İnt i düşük Wis i yüksek.. İlk defa zeki olmayan bilge karakter oynatmaya çalışacam. Genelde bilge olmayan zekiyi tercih ederdim. Bakalım nasıl olacak? ? ? : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Necros ben okçuları ateş ve yağ bulmak için emir vermiştim ne oldu geldi mi birşey yazmamışsın :?: Zaten okçuların menzili dışındaysa bu mancınıklar en azından onlara atış yapabilirim 8)
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Uzun bir RP oldu ama yazacak hakkaten çok şey vardı... Goblin şiirini nasıl bulacaksınız merak ediyorum. Birkaç gündür bu şiiri düşünüyordum.

Savaş hakkaten ordunun büyük bölümünün pek bir şey yapamayacağı bir noktaya geldi. Belki kazıklar yanana kadar surlardaki askerlerin azaltılması kayıpları azaltır.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Lord Darcalus, bir tepenin üzerinden savaşın gidişatını izlemektedir. Günahkar şövalyenin kavuniçi yanan gözleri kısılmışcasına kaleye odaklanmışken, aklından da ileride uygulayacağı kendi haince planları geçmektedir...
:)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İzle bakalım Darcalus devam edecek bir hal kalırsa seni de yazacağımız zaman gelecek. Bu arada kavuniççi göz rengi olarak ilginç bir renk.. şu anda tam gözümün önüne getiremedim ama sarıya benziyordu galiba...
HARBE GİDEN
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Avatarımda eklerken her ne kadar miğferin küçük olmasından kaynaklanan bir sorun olmasına rağmen kırmızımsı bir göz bulunuyor. Kavuniçi rengi turuncunun en koyu tipi gibi düşünebilirsin. Gözlerin içi alev rengi olduğu için bu rengi uygun gördüm :)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Klasik Deathknight göz rengi işte alev rengi :lol:
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

DİMİİİİ : :lol:
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar.. Mağraları savunmak için henüz erken değil mi? Henüz kalenin önündeki surlar bile elinizde surlarda da gedik yok.. Ayrıca surlarda bulunan yağa bulanmış saman ve kızgın yağ dolu kazanlarınız var.. Onları da savunmada bir şekilde kullanmaya çalışmanız akılıca olmaz mı?

Surlardaki adamların çekilmesi güzel ama onların çok da uzağa gitmemeleri daha doğru olur gibi geliyor bana... Havadan bir saldırı ihtimaline karşı belki kaleye bir grup asker çekilebilir. Ama fazlası gereksiz gibi sanki...

Zaten şu anda karşı ordu Horcel i yok etmeye konsantre olmuş. Bunun için bir şanslarının olduğunu düşünmeleri onların diğer stratejileri düşünmelerini geciktirir gibi görünüyor.
HARBE GİDEN
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Surlardaki adamlar çok uzakta değiller..Aslada olmayacaklar..şehir içine yayılıp bina üzerlerine yerleştirmeyi ve surların kapısını hedeflettirerek orcları dogru zamanda yapılacak bir baskınla sıkıştırmayı planlıyorum..Birde kapıyı hedefleyen 10 balistamız olacak..Surlara Daylight yapılmış bloklar yerleştirecegim..Saftirik orclar ışık dolu boş surlara ateş yağdırırken bizim mancınıklar kendi surlarımızı aşarak düşmanın içine ölüm yağdıracak..

Kapıyı açtıklarında 100 m karşılarında bulacakları kendilerine hedeflenmiş 10 balista da görülmeye değer olacak tabi..

Birde oldukça ''Hava'' lı bir fikrim var :wink: Bu sözüm sadece bir ipucu olsun saygılarla.. (belki dm çakozlar..Lvl 14 para hakkım ile aldıgım bir item ile ilgili ) :wink:
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Beyler Rp lerimi kısa Tutmak zorunda kalıyorum kusura bakma.. necros bir ara bunun acıklamasını sana yaparım...

Rp yeteneğimi kayıp ettim... NEymiş Sanal GErçek hayata Bulduk birbirimizi.. ne diyorum yine saçmalamaya başladım...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Locked