Kara Bilgenin Takipçileri(Kıyamet rpg si Hakkında)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

şimdi ne oldu rp devam ediyor mu etmiyor mu ?Bunu bilmek istiyorum.Benim hakkımda söylenenlerle ilgili yorum yapmıyorum bende hatalar yaptım ama dağılmanın bütün yükümü üzerime yıkma çalışmalarını hoş karşılamadığımı belirtmek istiyorum.Tartışmamız gerekiyorsa tartışalım ama en azından dm ayrılan oyunculardan sonra rp devam edecek mi edecekse neler olduğuyla ilgili bir tasvir ederse sanırım iyi olacak....
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olmazsa kıyamet sizin bulunduğunuz bölgeyi etkilemeye başlar.. RP atanlar kurtulur diğerleri kalakalmış olur ve ....

Neyse artık devamını yazamayacağım..

Doğrusu yazık olmuş.. Ben Kara Bilgenin grubunun daha fazlasını başarmasını beklerdim...

Sanırım bu da tanrıların etkinliklerinin giderek azaldığının başka bir belirtisi. İyi mi bu kötü mü bilemiyorum doğrusu.. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Firblecim Ozanım...
Tanrımızın etkisinin azalması ile dm oyuncu oyuncu grup ilişkileri arasında ben bi bağlantı kuramadım. Sana bu noktada katılmıyorum.
Bizde kara bilge grubun daha iyi şeyler yapmasını isterdik ama olmadı işte.
Başka bi bahara başka bi oyuna..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Locked