D..... Master...
-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
D..... Master...
İşte bodrumdayız bızım Frp Ekibiyle oturmusuz bı kafede denız kenarı ıste frp yapıoruz ..
ben Her zaman ki gibi
Mageyim arkadaş ta warior işte
bizim DM yönlendiriyo işte ben bi şekilde sihirli bi sopa buldum ama bu sopa ıste kırık mırık bısı..nası buldum napacam bılmıorum bızı bı yere soktu sıhırle kılıtlenmıs seyler felan var bole onlara dokunuyom sıhırlı ya benım sopa acıo bunları Bi şekilde:P
neyse benim arkadaş bi yere girdi Birden bu adam hayvan gibi silahlar,altın yakut zumrut dolu bole cuval gıbı bısı buldu ben dedım bende gıdıyom dedim bi girdim karsıma fire elementalıydı orcuydu öcüsüydü böcüsüydü ne varsa cıkardı ben sınırlendım zaten yenı yenı ogrenıorum diyalog söle:
Ben: Sen şimdi DM misin?
Dm:evet
Ben: Sktr, Bundan sonra Dangalak Master sın..
Dm:öLe mi?
Ben: Öle.
Dm: kafana saksı düstü Öldün..Sktr şimdi
ben Her zaman ki gibi
bizim DM yönlendiriyo işte ben bi şekilde sihirli bi sopa buldum ama bu sopa ıste kırık mırık bısı..nası buldum napacam bılmıorum bızı bı yere soktu sıhırle kılıtlenmıs seyler felan var bole onlara dokunuyom sıhırlı ya benım sopa acıo bunları Bi şekilde:P
neyse benim arkadaş bi yere girdi Birden bu adam hayvan gibi silahlar,altın yakut zumrut dolu bole cuval gıbı bısı buldu ben dedım bende gıdıyom dedim bi girdim karsıma fire elementalıydı orcuydu öcüsüydü böcüsüydü ne varsa cıkardı ben sınırlendım zaten yenı yenı ogrenıorum diyalog söle:
abi bodrum duydum?... Ben bodruma vizelerden sonra bi dönüş yapcam ailemin arkadaşlarımın yanına...bende oynamak istiyorum uzun bi aradan sonra Frp.....boş yer varmı? yada ne zamanlar bodrumda oluyosunuz...
Good morning Lord Ironfist. Let me introduce myself, I'm Rage Darkrevenge; The King's Royal Assassin. The King himself asked me to make a job interview with you.
(Just a moment before the execution of a castle lord)
Efe Torunu
(Just a moment before the execution of a castle lord)
Efe Torunu
-
full_metal_alchemist
- Kullanıcı

Re: D..... Master...
Ne anıyımş...Bu arada hiçbirşey anlamadım.Ã?ünkü yazdığın dili bilmiyorum.Mümkıünse "anını" türkçe olarak bir daha yazar mısın.Kullandığın dile lütfen biraz daha saygı göster .Bu ne ya!Birde kitap okuyan insanlar olucaksınız...Psychena wrote:"İşte bodrumdayız "bızım Frp Ekibiyle oturmusuz bı kafede denız kenarı "ıste frp yapıoruz" ..
ben Her zaman ki gibi
neyse benim arkadaş bi yere girdi Birden bu adam hayvan gibi silahlar,altın yakut zumrut dolu bole cuval gıbı bısı buldu ben dedım bende gıdıyom dedim bi girdim karsıma fire elementalıydı orcuydu "öcüsüydü böcüsüydü" ne varsa cıkardı "ben sınırlendım zaten "yenı yenı ogrenıorum diyalog söle:
Ben: Sktr, Bundan sonra" Dangalak Master" sın..
Dm:"öLe mi?"
olucaksınız değil olacaksınızfull_metal_alchemist wrote:Bu ne ya!Birde kitap okuyan insanlar olucaksınız...
not: ltfen cvp verme yada ver ben vermicem tekrar
GaaRa-adamım benim 
-
full_metal_alchemist
- Kullanıcı

Bence bu başlığın sonu başka yerlere gidecek o yüzden sakin..
Böyle Dm ler war
( iyi yine kurtulmuşsun)
Dm leri bu yüzden seviyorum.Benim bir arkadaşım attığı kötü zarı tekrar atabiliyordu ama tokat karşılığındaPsychena wrote:İşte bodrumdayız bızım Frp Ekibiyle oturmusuz bı kafede denız kenarı ıste frp yapıoruz ..
ben Her zaman ki gibi
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Psychena wrote:bi girdim karsıma fire elementalıydı orcuydu öcüsüydü böcüsüydü ne varsa cıkardı
Mümkünse bu adam bi daha oyun oynatmasın ya. Hatta yaşamamayı da seçebilir bence. Ya böyle abuk sabuk adamlar yüzünden kimbilir kaç kişi oyundan soğuyor ya. Benim ilk DM'im de böyle saçma salak işler yapan bir adamdı, kankamla bana oynattığı ilk oyunda kankamı madara, maymun ve bilimum abuk sabuk şekillere sokmuştu, yazıktır. Sonra adamı oyuna devam etmeye zar zor ikna ettim.Psychena wrote:Dm: kafana saksı düstü Öldün..Sktr şimdi
Yani ne yapıyoruuuuz? Bu tür elemanları kınım kınım kınıyoruuuuuuz. Sen söyle o elemana FRP'ciler (fake olmayanları) seni kınıyorlar diye.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

Kesinlikle. Ne kadar iyi oyuncu potansiyeli olcak adam tanıyorum hepsi bu tür "abidik/gubidik" dmlere maruz kalmış ve bir daha oynamak istemeyen.occultsearcher wrote: Mümkünse bu adam bi daha oyun oynatmasın ya. Hatta yaşamamayı da seçebilir bence. Ya böyle abuk sabuk adamlar yüzünden kimbilir kaç kişi oyundan soğuyor ya. Benim ilk DM'im de böyle saçma salak işler yapan bir adamdı, kankamla bana oynattığı ilk oyunda kankamı madara, maymun ve bilimum abuk sabuk şekillere sokmuştu, yazıktır. Sonra adamı oyuna devam etmeye zar zor ikna ettim.
Yani ne yapıyoruuuuz? Bu tür elemanları kınım kınım kınıyoruuuuuuz. Sen söyle o elemana FRP'ciler (fake olmayanları) seni kınıyorlar diye.
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Niccolo Machievell